Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen

Escape box

Escape box

In de afgelopen jaren zijn escape rooms uitgegroeid tot één van de populairste activiteit. Met een unieke mix van spanning, teamwork en puzzelen bieden escape rooms een leuke en uitdagende ervaring voor mensen van alle leeftijden.

Chain Reaction

Chain Reaction

De “Chain Reaction” is een opwindende teambuildingactiviteit die de deelnemers uitdaagt om samen te werken, creatief te denken en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om een reeks van opeenvolgende gebeurtenissen te creëren.

Workshop schermen

Workshop schermen

Een workshop schermen organiseren als teambuilding activiteit? Goed idee! Schermen, een eeuwenoude sport die vaardigheid, strategie en finesse vereist. Ben je iemand die de eerste stap naar voren zet of wacht je even af en pareer je liever de actie van een ander? En garde en… attaque!

Percussie Workshop

Percussie Workshop

En percussie workshop is een bijzondere ervaring. Onder leiding van een professionele docent kom je in aanraking met een deel van jezelf dat je in het normale dagelijkse leven verborgen houdt. Je houding wordt opener, je wordt vrolijker en spontaner.

Workshop boksen

Workshop boksen

Trek je bokshandschoenen maar aan. In deze workshop zetten we boksen in als metafoor voor effectieve communicatie, samenwerking, conflicthantering en leiderschap. Boksen gaat namelijk niet alleen over beweging, kracht en je tegenstander raken.

Bouwen met bamboe

Bouwen met bamboe

Stimuleer de creativiteit met een workshop bamboe bouwen. Bamboe, een van de meest veelzijdige en duurzame materialen die de natuur te bieden heeft. Met flexibele bamboe stokken ga je samen met je collega’s indrukwekkende bouwwerken maken.

Haka Workshop

Haka Workshop

Beleef de ultieme Haka workshop, een ervaring die je energie geeft en je een boost geeft qua kracht en verbondenheid! De Haka, een traditionele dansvorm van de Maori-stam uit Nieuw-Zeeland, staat bekend om zijn krachtige uitdrukking van emotie, cultuur en gemeenschap.

IIsbad / IJsbak Workshop

IIsbad / IJsbak Workshop

Dompel je onder in de IJsbad Experience, een buitengewone teamtraining die het team fit en gefocust maakt met de juiste mindset.

Katapult bouwen

Katapult bouwen

Ga met elkaar de uitdaging aan tijden het bouwen van een katapult. Een teambuilding activiteit waar competitie, teamwork en adrenaline samenkomen.

Vlot bouwen

Vlot bouwen

Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de essentiële vaardigheden en technieken om een vlot te construeren met verschillende materialen. Van het selecteren van geschikte drijvers tot het knopen van stevige touwen, we dompelen je onder in de wereld van praktisch bouwen en teamwork.

Expeditie TeamCoach

Expeditie TeamCoach

De deelnemers van deze expeditie worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en meer over zichzelf te ontdekken. Samen leren ze samenwerken en hun eigen capaciteiten te benutten. Tijdens verschillende expeditieproeven staan ze voor diverse uitdagingen. Het wordt een dag vol spanning, outdoor activiteiten, uitdagingen en leerervaringen, helemaal in expeditiestijl!

Team APK

Team APK

Komt jouw team door de keuring? Zijn wij wel BOVAG gecertificeerd om te mogen keuren?
Geen zorgen, het is geen alles of niets programma, maar een programma vol met plezier, uitdagingen en waardevolle ontdekkingen in de samenwerking. Ontdek elkaars talenten, vier de successen en sta stil bij de aandachtspunten die wellicht naar boven komen.