Vergaderlocatie buiten in de natuur

Buiten vergaderen midden in de natuur? En dat op steenworp afstand van Rotterdam, Delft en Den Haag!

Vergaderlocatie buiten

Op zoek naar ‘vergaderlocatie buiten‘? Maak kennis met de boerderij van Buitenplaats Vlaardingen. Deze bijzondere vergaderlocatie is compleet omgetoverd tot een inspirerende plek met meerdere vergaderzalen en buitenlocaties voor vergaderen in de natuur.

Vergaderlocatie Groene Hart

Buitenplaats Vlaardingen is een sfeervolle vergaderlocatie midden in het groen. Onze traditionele boerderij vind je centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag midden in het Groene Hart. En… groen doet goed! Natuur is goed voor onze zintuigen, motoriek, concentratie, denkvermogen en creativiteit. Na een smaakvolle lunch een wandelingetje maken in het omliggende natuurgebied? De wandelkaartjes liggen voor je klaar!

Buiten vergaderen midden in een bos onder onze stretchtent? Of liever in onze boomgaard? Ook dat kan! Zelfs wifi is aanwezig op onze buitenlocaties!

Zoek je een vergaderlocatie in de natuur, maar toch in de omgeving van Rotterdam, Delft en Den Haag. Ontdek dit pareltje van een vergaderlocatie!

Buitenlocaties van onze boerderij

Vergaderlocatie Buitenplaats Vlaardingen heeft écht bijzondere buitenlocaties. Bijvoorbeeld de sfeervolle boomgaard waarvandaan je zo het bosgebied in loopt. Of wat dacht je van een stretchtent van 300m2 midden ons bos. Stuk voor stuk prachtige buitenlocatie voor een vergadering in de natuur.

 

#1. De Boomgaard

De boomgaard is één van onze favoriete plekjes van de evenementenlocatie. Onttrek je even aan de drukte van de dag en geniet van de rust en ruimte van deze heerlijke plek. Omringd door diverse fruitbomen en fluitende vogeltjes zorgt het voor dat heerlijk vrije vakantiegevoel. Absoluut een uniek plekje waar je volop van het leven kan genieten!

Meer over deze locatie

#2. De Strechtent

De stretchtent is een l-vormige tent, of eigenlijk 2 van 20x10m en 10x10m groot en staat aan de rand van ons eigen bos. Omringd door het groen en met de fluitende vogeltjes op achtergrond is dit één van de uniekste plekjes van onze evenementenlocatie. De stretch tent heeft zijn eigen faciliteiten zoals toiletten, een bar en een terras en biedt ruimte voor groepen tot circa 250 personen.

Meer over deze locatie

 
 

#3. Het Horecaplein

Het horecaplein ligt tussen de strechtent en onze foodlodge in. Het is een groen ‘plein’ van ca 10m x 15m met verschillende picknickbanken, uitgiftepunten en een gezellige kampvuurplaats. Een heerlijk plek midden in het bos om lekker te ontspannen en te genieten van een leuke workshop of gewoon van lekkere hapjes en draakjes.

Meer over deze locatie

#4. De Zandvlaktes

Aan de buitenzijdes van ons bos bevinden zich 2 prachtige zandvlaktes. Deze zandvlaktes zijn breed inzetbaar en al voor verschillende soorten events gebruikt. Het heeft bijvoorbeeld gediend als een foodcourt met verschillende foodtrucks, als congreslocatie waarbij een grote aluhal op de zandvlakte was geplaatst, als activiteitenplein voor een expeditie robinson programma en als beachvolleybal locatie. Gewoon wederom een prachtige plek in ons eigen bos welke super breed inzetbaar is.

Meer over deze locatie

 
 

#5. Het activiteitenterrein

Het woord verraad het al. Het activiteitenterrein is de plek waar je allerlei activiteiten kunt beleven. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld handboogschieten en quad rijden, maar je vindt er ook allerlei natuurlijk hindernissen. Tijdens grote events wordt de activiteitenterrein ook wel voor andere doeleinden ingezet om spreiding te creeren en worden er bijvoorbeeld workshops of andere optredens gegeven.

Meer over deze locatie

#6. De Tuinkamer

De tuinkamer ligt midden in ons bos en is een overkapping van 10m x 15m met eigen bar en terras. De tuinkamer is een leuke buitenlocatie voor groepen tot circa 25 personen. Het is een unieke plek voor een feestje of bijeenkomst in de buitenlucht. Valt er een spatje? Dan ga je lekker onder de overkapping zitten.
Meer over deze locatie

 
Vergaderlocatie buiten - op zoek naar een vergaderlocatie in de natuur? Ontdek deze prachtige boerderij met verschillende binnen- en buitenlocaties voor een vergadering in de buitenlucht.

Waarom worden buiten vergaderlocaties steeds populairder?

Vergaderingen zijn in iedere organisatie noodzakelijk. Iedereen moet af en toe om uiteenlopende redenen met zijn of haar collega’s vergaderen. Vergaderlocaties buiten in de natuur worden daarbij steeds populairder omdat steeds meer bedrijven beseffen hoe gunstig ze zijn voor de sfeer en effectiviteit van een vergadering.

Waarom worden vergaderingen buiten steeds populairder? Er zijn een paar redenen waarom buitenlocaties steeds meer gezien worden als effectieve vergaderlocatie. Het zorgt niet alleen voor een unieke ambiance, maar er zijn ook een aantal unieke voordelen die je niet in een traditionele vergaderruimte terugvindt.

Voordelen van vergaderen in de natuur:

  • Ontspannen sfeer: De natuur biedt een ontspannen sfeer, waardoor de deelnemers beter in staat zijn om zich te concentreren en creatieve oplossingen te bedenken.
  • Authentiek: Een andere reden waarom buitenvergaderingen steeds populairder worden, is dat ze authentieker zijn dan binnenvergaderingen en dat kan een positief effect hebben op de deelnemers aan de vergadering.
  • Goed voor het welzijn: Groen doet goed! Het is bewezen dat de natuur de stress verlaagt en de algehele gezondheid verbetert. Dit kan leiden tot een productievere vergadering. Buiten vergaderen kan mensen een beter gevoel geven. Dit komt omdat buitenlocaties een meer “open” en “ontspannen” gevoel geven.
  • Versterking van de teamgeest: Vergaderen in de natuur kan ook bijdragen aan het versterken van de band tussen de deelnemers. Dit komt omdat outdoor meetings de deelnemers vaak een meer “authentiek” en “natuurlijk” gevoel geven. Hierdoor voelen deelnemers zich vaak meer verbonden en minder ‘kunstmatig’.
  • Verbetert de communicatie: Een vergaderlocatie in de natuur bevordert de communicatie. Dit komt omdat vergaderlocaties in de natuur vaak informeler zijn dan binnenlocaties.
  • Effectiever: De laatste reden waarom buitenlocaties steeds populairder worden is dat ze over het algemeen effectiever zijn dan een vergaderingen op een binnenlocatie. Voorwaarde is dan wel dat de faciliteiten goed verzorgd zijn en het niet aan zaken ‘ontbreekt’.

Vergaderen in de natuur is een unieke en waardevolle ervaring voor vergadergroepen en het draagt ook nog eens bij aan de effectiviteit van een vergadering.

Inspirerende omgeving

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Uitstekend bereikbaar

Perfecte bereikbaarheid zowel per auto als ov

Gratis parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Gratis Wifi

Gratis supersnelle wifi in alle vergaderruimtes

Reviews vergaderlocatie

Thieme Hollaars

5.0 out of 5.0 stars - okt 2023

Schitterende plek voor meetings, teambuildings en nog veel meer. Binnen en buiten mogelijkheden. Van zakelijk tot prive is hier van alles mogelijk qua events op maat gemaakt. Catering is ook divers, goed en op maat. Echt een aanrader!

Ruud 't Mannetje

4.0 out of 5.0 stars - mei 2022

Prachtige ruimte voor groepswerk: drie kanten glas met rondom uitzicht op bos en tuin. Ook alle ruimte en privacy voor werken èn wandelen buiten in het groen. Parkeren op het terrein. Alleen een beetje moeilijk te vinden: ik ben er meerdere keren langs gereden zonder het te herkennen. Groot bord in de tuin zetten?

Patricia

5.0 out of 5.0 stars - september 2022

Geweldige plek middenin de drukte, de rust en vrijheid creëren is zo bijzonder! 🙌

R.T. van Kampen

5.0 out of 5.0 stars - maart 2022

Geweldige locatie voor feesten, lunchen, maar ook voor bedrijfsuitjes, teambuilding ed. Hele crossbaan en accomodatie voor feesten. Zeker ook voor bedrijven!

Irma Rodenberg

4.0 out of 5.0 stars - oktober 2021

Fijne en mooie locatie voor een "hei dag" !!

San

4.0 out of 5.0 stars - juni 2020

Mooie locatie, rustig en voldoende faciliteiten voor vergaderingen.

Mr. E

4.0 out of 5.0 stars - augustus 2022

Sfeervolle omgeving voor verjaardagen en vergaderingen/congressen. Een prachtige fruitboomgaard voor trouwpartijen of andere feesten.

Otto

5.0 out of 5.0 stars - september 2021

Ik moet zeggen dat ik niet vaak een review schrijf, maar deze ervaring heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Service tip top in orde, eten heel goed verzorgd, maar bovenal is de locatie sprookjesachtig. Voor mij vanuit centrum Rotterdam perfect te bereiken. Tot een spoedig weerzien!

Vergaderlocatie natuur

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de natuur? Dan zit je bij Buitenplaats Vlaardingen helemaal goed! Midden in het Groene Hart vind je deze unieke evenementenlocatie met zowel prachtige binnen- als buitenlocaties.

Meer dan een vergaderlocatie

Maar Buitenplaats Vlaardingen biedt meer als alleen vergaderzalen. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie met activiteiten? Buitenplaats Vlaardingen heeft een eigen activiteitenterrein waar je ruim 75 activiteiten en/of workshops kunt beleven. Natuurlijk ideaal om te combineren met een bijeenkomst. Afhankelijk van het doel van de meeting zorgen wij voor een workshop die daar op aansluit! Hoe leuk is dat! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Handboogschieten
  • Djembe
  • Quad rijden
  • Katapult schieten

Kies nu voor Buitenplaats Vlaardingen als het gaat om een vergaderlocatie buiten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vergaderen in de natuur? Neem nu even vrijblijvend contact met ons op!

Evenementenlocatie plattegrond