Bijzondere uitvaartlocatie

Op zoek naar een bijzondere uitvaartlocatie voor een eervol afscheid? Ontdek deze prachtige locatie midden in het groen. Neem midden in de natuur en in een groene sfeer afscheid van je dierbare. Een mooie omgeving en mooie plek voor speciale gebeurtenissen zoals een afscheidsbijeenkomst of condoleance.

Natuurrijke ambiance

Het overlijden van een geliefde roept veel gedachten, gevoelens en vragen op. De natuurrijke ambiance van de Buitenplaats Vlaardingen biedt veel ruimte voor het uitgesproken woord en de binnengehouden gedachte. De wind vervoert een opgedragen gedicht, er wordt gelachen tijdens opgehaalde herinneringen en bij de gevraagde stilte horen we slechts de bomen en de vogels. Gek genoeg is er bij deze gelegenheid bijna altijd sprake van een lach en een traan. Vormen van ontspanning die in de buitenlucht nog sterker naar voren komen. Met onze eervolle en ongedwongen ontvangst en service, hopen wij dit belangrijke moment zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek onze unieke uitvaartlocaties

Op de Buitenplaats Vlaardingen speelt tijd geen rol en zorgt de natuur voor de wenselijke ruimte en rust. Midden in het groen zijn er diverse locaties: de Glazen Hooiberg, de grote Stal en de Stretchtent. De locaties zijn voorzien van horeca, terras en audiovisuele faciliteiten.

bijzondere uitvaartlocatie Glazen Hooiberg

De Glazen Hooiberg

In onze lichte, Glazen Hooiberg (25 – 50 personen) bevindt u zich ogenschijnlijk in de buitenlucht en toch is deze locatie zeer intiem te noemen. Het is een serene ruimte om de overledene de laatste eer te bewijzen. Zo midden in de landelijke omgeving is de Glazen Hooiberg echt een ruimte van eerbied, rust en ontspanning.

Uitvaartlocatie buiten stretchtent

De Stretchtent

Voor grotere groepen hebben wij een noeste Stretchtent (50 – 250 personen). Deze is omringd door hoge bomen en brede heesters. Het open karakter van deze ruimte en de nadrukkelijke aanwezigheid van de natuur, geven lucht aan dit moment. Het is mogelijk om de stoelen zowel formeel als informeel op te stellen.

Bijzondere uitvaartlocatie Stal herenboerderij

De Stal

De authentieke Stal (50 – 250 personen) is omgetoverd tot een prachtige binnenlocatie voor een mooi en eervol afscheid. De grote openslaande deuren bieden uitzicht op de groene en serene boomgaard met haar appel- en perenbomen. De Stal is perfect geschikt voor condoleances voor grotere groepen.

Het meest bijzondere van de Buitenplaats Vlaardingen is de eenvoud en authenticiteit. De frisse geur van pas gemaaid gras, de statige leilindes, de hoge bomen en de vogels die zich hier thuis voelen.

Uitvaart / condoleance buitenlocatie boomgaard
uitvaartlocatie in de natuur
uitvaartlocatie buiten kampvuur bos

Midden in het groen

Buitenplaats Vlaardingen ligt midden in het natuurgebied van Midden-Delfland. Ontdek deze unieke plek waar je volledig tot rust kunt komen. Omringd door het polderlandschap van grazende koeien, rietgedekte boerderijen, overvliegende grutto’s en gemoedelijke boeren. Dichtbij de stad en toch midden in het groen. Een unieke en sfeervolle herenboerderij waar onder andere een afscheidsbijeenkomst, uitvaartdienst of condoleance gehouden kan worden.

De afscheidsbijeenkomst

Afscheid nemen van een dierbare is één van de moeilijkste dingen in het leven. Wat is er mooier dan een persoonlijk afscheid dat past bij de overledene en de nabestaanden. Een afscheidsceremonie dat aansluit bij het leven dat geweest is, op een rustige plek en met een sfeer die daarbij past.

We zien tegenwoordig dan ook steeds vaker dat er behoefte is aan een meer persoonlijke dienst op een unieke uitvaartlocatie in plaats van de traditionele begraafplaats of crematorium.

Prijzen uitvaartlocatie

Buitenplaats Vlaardingen is een passende uitvaartlocatie en biedt een speciaal arrangement aan voor de afscheidsceremonie. De mooie locatie biedt rust en ruimte in een groene omgeving.

Tot in de puntjes verzorgd

Wij verzorgen alles tot in de puntjes, van hapjes tot de diverse drankjes en dat alles in een prettige en rustgevende sfeer. Ons bedienend personeel zal op gepaste wijze omgaan met de gevoelens van de nabestaanden en gasten zodat u in alle rust en begrip het verlies kunt delen.

Afscheidsbijeenkomst

Afhankelijk van het aantal gasten zorgen wij voor een passende ruimte voor de genodigden, zodat u in alle rust kunt samenkomen. Buitenplaats Vlaardingen beschikt over meerdere ruimtes en ligt in een schitterend natuurgebied wat resulteert in een rustig en ruimtelijk gevoel. Tevens is er gratis parkeergelegenheid.

Unieke locatie voor een eervol afscheid

Bij een uitvaartlocatie denk je misschien al snel aan een uitvaartcentrum maar je kunt de uitvaart ook organiseren op een andere bijzondere locatie. Er zijn veel mooie locaties die openstaan voor het organiseren van een uitvaart.

Bijzondere uitvaartlocaties

Buitenplaats Vlaardingen is één van die bijzondere uitvaartlocaties, een fijne plek voor een eervol afscheid. Onze prachtige uitvaartlocatie midden in het groen wordt steeds vaker ingezet voor de condoleances en uitvaarten.

Rust en privacy

Rust en privacy is natuurlijk essentieel tijdens een uitvaart. Buitenplaats Vlaardingen is enorm ruim opgezet en biedt diverse binnen- & buitenlocaties aan. We houden bij een uitvaart altijd rekening met de privacy en faciliteren geen uitvaart op het moment dat de rust en privacy beperkt zou kunnen worden door eventuele andere partijen.

Stijlvol en persoonlijk

Een afscheidsbijeenkomst bij Buitenplaats Vlaardingen is stijlvol en persoonlijk zodat er op een mooie én persoonlijke manier afscheid genomen kan worden van de overledene.

Maatwerk

We werken niet met een vaste opstelling en ruimtes kunnen kan naar eigen wensen worden aangekleed met bijvoorbeeld hang verlichting. Ook de catering stemmen wij samen met onze cateraar af op jullie wensen. Wil je met een audiovisuele presentatie of live muziek werken? Buitenplaats Vlaardingen heeft basis apparatuur in huis (beamer, scherm, geluidsbox, wifi) maar werken veelal samen met audiovisuele bedrijven die bekend zijn met verzorgen van licht en geluid tijdens uitvaarten.

Een uitvaart regelen

Wanneer we een geliefde verliezen, is dat een ongelooflijk moeilijke tijd. Plannen van het afscheid kan nog uitdagender en emotioneler zijn. Het kiezen van een uitvaartlocatie is slechts één van de keuzes die je moet maken.

Tijdens het plannen van de afscheidsceremonie is het nuttig om een paar dingen over je geliefde te weten. Een aantal voorbeelden; Wat was zijn of haar favoriete muziek? Wat was zijn of haar favoriete eten? Wat deed hij of zij graag in hun vrije tijd?

Schakel een uitvaartondernemer in

Gelukkig is het verzorgen van een uitvaart voor de meesten geen dagelijkse kost. Het is daarom verstanding een uitvaartondernemer in te schakelen voor het regelen en plannen van de uitvaart.

Vraag naar hun ervaring, specialisme en kijk bijvoorbeeld naar online reviews van klanten lezen. Vertrouwen in je uitvaartondernemer is enorm belangrijk voor een eervol afscheid.

Vragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze prachtige uitvaartlocatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

bijzondere uitvaartlocatie bloemenkrans
Uitvaartlocatie dragen kist