Workshops & Activiteiten

Bij Buitenplaats Vlaardingen hebben we ons eigen stoere outdoor bos! Een bosgebied speciaal ingericht voor allerlei leuke, creatieve, stoere en spannende workshops en activiteiten.

Stap binnen in een oase van inspiratie en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van onze evenementenlocatie. Bij Buitenplaats Vlaardingen geloven we in het krachtige samenspel tussen creativiteit en verbinding. Of het nu gaat om het vormgeven van een creatief kunstwerk in een graffiti workshop, het versterken van je mentale veerkracht tijdens een workshop boksen of gewoon voor de fun en de lachende gezichten, Buitenplaats Vlaardingen is de ideale plek voor workshops en activiteiten. De rustgevende omgeving en de geur van frisse lucht zorgen voor een stimulerende omgeving waarin creativiteit en verbinding tot bloei komen.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van verbinding op onze prachtige locatie. Samen creëren we mooie nieuwe herinneringen. Je eigen bedrijfsuitje samenstellen of een vergaderbreak voor tijdens een lange sessie? Kies uit één van onze enerverende workshops.

activiteitenterrein - locatie bedrijfsuitje
Teambuilding bedrijfsuitje
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen

Populaire workshops & activiteiten

Een pareltje midden in het groen!

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je deze bijzonder veelzijdige evenementenlocatie!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 30.000m² vol mogelijkheden

N

Eigen bos met outdoor terrein

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV