Teambuilding activiteit:

Bouwen met bamboe

IDEA Certified Agency
workshop bouwen met bamboe
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 350,- p/g | Aantal: 8 – 20 personen | Duur: 40 minuten

Bouwen met bamboe

Stimuleer de creativiteit met een workshop bamboe bouwen. Bamboe, een van de meest veelzijdige en duurzame materialen die de natuur te bieden heeft. Met flexibele bamboe stokken ga je samen met je collega's indrukwekkende bouwwerken maken.
v.a. € 350,- p/g

Teambuilding activiteit "Bouwen met bamboe"

Stimuleer de creativiteit met een workshop bamboe bouwen. Bamboe, een van de meest veelzijdige en duurzame materialen die de natuur te bieden heeft, wordt steeds vaker gebruikt voor verschillende doeleinden. Hout is het meest gebruikte bouwmateriaal ter wereld, en met flexibele bamboe stokken kun je indrukwekkende bouwwerken maken. Maar alleen met goed teamwork, want samen bereik je échte gave bouwwerken.

Waarom Bamboe?

Bamboe staat bekend om zijn opmerkelijke eigenschappen: het is buigzaam, sterk, lichtgewicht en snel hernieuwbaar. Deze eigenschappen maken het ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van eenvoudige structuren tot complexe bouwwerken. Bovendien is bamboe een duurzaam alternatief voor traditionele bouwmaterialen, omdat het snel groeit en weinig onderhoud nodig heeft.

Workshop bamboe bouwen

Een workshop bamboe bouwen biedt deelnemers de kans om hands-on ervaring op te doen met het werken met dit unieke materiaal. Deelnemers worden uitgedaagd om samen te werken, creatieve oplossingen te bedenken en hun vaardigheden in planning en uitvoering te verbeteren.

De workshop begint met een instructie over het bouwen met bamboe en de verschillende technieken die kunnen worden gebruikt bij deze workshop. Vervolgens worden deelnemers in groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om een ​​bepaald bouwproject te realiseren, zoals een bamboebrug, een toren of bijvoorbeeld om ene bepaalde boodschap uit te beelden.

Leerdoelen

Naast de lol van het gezamenlijk bouwen met bamboe, biedt de workshop tal van leerdoelen voor de deelnemers. Enkele van deze doelen zijn:

  • Samenwerking: Deelnemers leren effectief samen te werken in een team, waarbij ze hun vaardigheden op het gebied van communicatie, leiderschap en probleemoplossing verbeteren.
  • Creativiteit: Door te werken met een niet-traditioneel bouwmateriaal worden deelnemers aangemoedigd om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve ontwerpen te creëren.

Wanneer een workshop bouwen met bamboe?

De workshop bamboe bouwen kan op verschillende manieren worden ingezet. Bedrijven kunnen het gebruiken als een unieke teambuilding activiteit, maar bijvoorbeeld ook tijdens een training voor een stukje ‘actieve’ beeldvorming.

Voor alle leeftijden

Een workshop bamboe bouwen biedt een boeiende en educatieve ervaring voor deelnemers van alle leeftijden en achtergronden. Door de combinatie van creativiteit, samenwerking en milieubewustzijn, is het een activiteit die niet alleen leuk en uitdagend is, maar ook een blijvende impact kan hebben op de manier waarop we naar bouwen en duurzaamheid kijken. Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren en bouw mee met bamboe!

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten