Bijzondere evenementenlocatie in het groen

Een pareltje midden in het groen!

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je deze bijzonder veelzijdige evenementenlocatie!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 30.000m² vol mogelijkheden

N

Eigen bos met outdoor terrein

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Wat deze evenementenlocatie zo bijzonder maakt

Een authentieke herenboerderij omgetoverd tot veelzijdige evenementenlocatie met een eigen bos en prachtig outdoor terrein, dat is wat Buitenplaats Vlaardingen bijzonder maakt. Naast prachtige binnenlocaties biedt deze bijzondere evenementenlocatie je ook een aantal unieke buitenlocaties. Met een eigen boomgaard, een bosgebied van ruim 2ha, 2 grote zandvlaktes en een compleet ingerichte stretchtent van 200m2 kan je werkelijk alle kanten op, ook als het even iets minder weer is!

Deze evenementenlocatie is bij uitstek geschikt voor een outdoor event voor grote groepen van 100 tot 500 personen. Een teambuildigsuitje met diverse outdoor activiteiten, een bedrijfsfeest in de buitenlucht of bijvoorbeeld je eigen bedrijfsfestival met foodtrucks en diverse workshops!

Buiten – gewoon – bijzonder!

Samen buiten koken

Aviko organiseerde in 2019 in samenwerking met Buitenplaats Vlaardingen een reeks kookworkshops op één van de zandvlaktes in ons bos! Een prachtige buitenlocatie, een outdoor kookstudio met diverse Foodtrucks en gezellig koken onder begeleiding van professionele koks! Een groot succes!

Dit, zó dichtbij de stad, wat uniek!

Ontdek de prachtige ligging van Buitenplaats Vlaardingen. Midden in het groen en toch vlakbij de steden Rotterdam en Den Haag. ‘Zo’n mooie plek zó dichtbij de stad, wat uniek!’. Niet alleen de evenementenlocatie zelf is bijzonder, maar ook de ligging maakt deze locatie zo enorm aantrekkelijk.

Ligging evenementenlocatie – Ontdek het prachtige Midden Delfland

Een evenementenlocatie zo dichtbij Rotterdam en Den Haag én toch midden in het groen! Buitenplaats Vlaardingen ligt op steenworp afstand van Rotterdam en Den-Haag in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland. Het Midden Delfland gebied is een veenweide landschap dat wordt gekenmerkt door weilanden, sloten en knotwilgen. Kenmerkend voor Midden-Delfland is een aantal kleine, oer-Hollandse dorpjes zoals Schipluiden, Maasland en ‘t Woudt, met 35 inwoners één van de kleinste dorpje in Nederland.

Of je nu heerlijk wilt wandelen, fietsen, zeilen, skaten, kanoën of bijvoorbeeld van een terras van het mooie landschap wilt genieten, het kan allemaal in Midden-Delfland! Daarnaast kent het gebied een schat aan cultuurhistorie en archeologie!

Evenementen terrein – Ruim 3ha grond vol mogelijkheden

Evenementenlocatie - Eigen bosgebied met outdoor terrein

Een evenementenlocatie van ruim 30.000m²

Buitenplaats Vlaardingen is een enorm veelzijdige. Waarom? Ontdek zelf de rust en ruimte die deze bijzondere evenementenlocatie te bieden heeft. Door de grootte van de locatie kan je werkelijk alle kanten op. Van een gezellige familiedag in de prachtige boomgaard tot het echte outdoor gevoel tijdens één van de uitdagende activiteiten op ons evenemententerrein. Dankzij meerdere buitenruimtes is er echt van alles mogelijk! Van teambuildingsuitje met outdoor activiteiten tot een eigen bedrijfsfestival met allemaal gave foodtrucks!

Maar niet alleen ‘buiten’ is Buitenplaats Vlaardingen uniek. Ook de binnenruimtes van deze authentieke boerderij zijn absoluut de moeite waard. Je hebt namelijk de keuze uit wel 5 binnenruimtes, waarvan 3 met hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Zowel kleine groepen vanaf 20 personen tot grote groepen van ca 1500 personen kunnen terecht bij Buitenplaats Vlaardingen.

Binnenruimtes van de evenementenlocatie

Evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen biedt diverse unieke binnenlocaties aan. Allemaal met hun eigen kenmerken, inrichting en sfeer. Van authentiek tot modern. De meeste locaties hebben hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vind je onderstaand een overzicht van de diverse locaties. De Glazen Hooiberg, gevolgd door de Rieten Hooiberg, hierna de Stal, vervolgens de vergaderzalen en tot slot de workshoplodge.

#1. De Glazen Hooiberg – Landelijk en strak

De glazen hooiberg is van een latere bouwperiode en is ge-upgrade naar een volwaardige evenementenlocatie met eigen faciliteiten. Waar de Rieten hooiberg echt authentiek is, is de glazen hooiberg een stuk moderner. Geen houten palen en een houten vloer, maar meer beton en een strakke inrichting. De wanden zijn compleet van glas waardoor je echt in contact staat met het groen van buiten. Met de strakke inrichting geeft de glazen hooiberg een heel andere sfeer als de authentieke Rieten hooiberg. De glazen hooiberg biedt ruimte voor groepen tot circa 60 personen en beschikt uiteraard ook over een eigen terras.

#2. De Rieten Hooiberg – Landelijk en authentiek

De Rieten Hooiberg is met zijn rieten dak en originele houten roeden is echt uniek. De evenementenlocatie heeft een echte authentieke uitstraling met een inrichting van deze tijd. De houten vloer en houten bar passen helemaal in de stijl van de hooiberg. Door de vele ramen sta je in contact met de natuur. Ook de hooiberg heeft een eigen terras en biedt ruimte voor groepen tot circa 45 personen.

#3. De Stal – Authentiek en sfeervol

De ouderwetse stal is de plek waar vroeger de koeien stonden en is verbouwd tot een evenementenlocatie met een grote bar en ruime dansvloer. Met zijn originele steunbalken en raampjes zorgt de stal voor een authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande deuren en een eigen terras maakt u in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De stal biedt ruimte voor groepen tot circa 350 personen.

De stal is met behulp van een corridor verbonden met de Glazen Hooiberg. Door deze ruimtes te koppelen ontstaat er hier een maximale capaciteit tot circa 400 personen.

#4. Vergaderzalen – Grutto & Kievitzaal

De Gruttozaal bevindt zich op de eerste etage van de herenboerderij. De bovenkamers in de herenboerderij zijn verbouwd tot zakenlijke vergaderzalen waar u authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. De Gruttozaal is circa 32 vierkante meter en biedt ruimte voor 16 tot 30 personen afhankelijk van de opstelling. De Kievitzaal is circa 40 vierkante meter en biedt ruimte voor 18 tot 35 personen afhankelijk van de opstelling.

#5. Workshoplodge – Blokhut midden in het bos

Midden in ons bos vindt u een ruime blokhut met eigen terras. Wij noemen deze evenementenlocatie de workshoplodge, maar natuurlijk is deze ruimte niet alleen voor workshops te gebruiken. Omring je door al het groen en laat je verassen door deze bijzondere locatie. Deze gezellige ruimte midden in het bos zorgt voor een rustieke omgeving en biedt plaats voor ongeveer 25 personen. De Workshoplodge heeft een kleinschalig eigen terras.

Buitenruimtes van de evenementenlocatie

Evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen heeft écht bijzondere buitenlocaties. Bijvoorbeeld de sfeervolle boomgaard waarvandaan je zo het bosgebied in loopt. Of wat dacht je van een Afrikaanse tent of een buitenkeuken. Stuk voor stuk prachtige buitenruimtes op deze unieke evenementenlocatie. 

#1. Prachtige boomgaard

De boomgaard is één van onze favoriete plekjes van de evenementenlocatie. Onttrek je even aan de drukte van de dag en geniet van de rust en ruimte van deze heerlijke plek. Omringd door diverse fruitbomen en fluitende vogeltjes zorgt het voor dat heerlijk vrije vakantiegevoel. Absoluut een uniek plekje waar je volop van het leven kan genieten!

De boomgaard biedt ruimte voor circa 500 personen.

#2. Noord-Afrikaanse tent

De Noord-Afrikaanse tent vind je midden in het bosgebied van de evenementenlocatie. Net zoals in Noord – Afrika, wordt u ontvangen met een heerlijk kopje muntthee, daarna schoenen uit en naar binnen het tapijt op. Eenmaal binnen ervaart u de cultuurverandering en vergeet helemaal hoe het er buiten uitziet. De authentiek gedecoreerde tent met haar tapijten en kussens op de vloer, zorgen voor de unieke ambiance.

De Noord-Afrikaanse tent biedt ruimte voor circa 75 personen.

#3. Eigen bosgebied als evenementen terrein

Met ruim 2ha eigen bosgebied op de evenementenlocatie is er van alles mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen! Voor diverse actieve programma’s zoals een teamdag, bedrijfsuitje of familiedag bent u bij Buitenplaats Vlaardingen aan het juiste adres. Alles kan, tenzij het tegendeel blijkt! Wat dacht u van quad rijden, 4×4 rijden, handboogschieten, boerengolf of een challenge parcours?

Als evenementenlocatie kunnen we diverse activiteiten in eigen beheer uitvoeren. We bieden ruim 75 activiteiten aan die bij Buitenplaats Vlaardingen en/of in het omliggende natuurgebied kunnen worden beleefd. Daarnaast werken we veel samen met externe leveranciers voor activiteiten die we niet zelf verzorgen. De organisatie van je evenement uitbesteden? Kijk op evenman.nl voor meer informatie.

Het evenemententerrein biedt ruimte voor ruim 1500 gasten.

#4. Buitenkeuken

De evenementenlocatie heeft een eigen buitenkeuken. Met deze prachtige buitenkeuken kunnen we jullie gasten het echte buitengevoel laten ervaren. Kom je met een groep barbecuen dan kunnen wij dat vers bereiden vanuit de buitenkeuken! Een professioneel kok verzorgt de barbecue en de gasten kunnen genieten van heerlijk vlees en vis direct van de barbecue!

De buitenkeuken zorgt echt voor een heerlijk pure en ongedwongen sfeer. Het geeft je evenement net dat beetje extra!

Voor de kinderen

Alle ruimte voor de kinderen

Ook kinderen vermaken zich altijd goed bij Buitenplaats Vlaardingen. Natuurlijk zijn wij geen speelparadijs, maar we hebben wel een kleine glijbaan, een wip-wap, een zandbakje, een kinderhuisje en 2 skelters om lekker op rond te scheuren. Ook de ruimte is gewoon erg fijn voor kinderen.

Heerlijk buiten spelen en je lekker vrij voelen! Daarnaast organiseren wij af en toe speciale activiteiten voor kinderen zoals bijvoorbeeld Quad rijden voor kids!

De evenementenlocatie in beeld

Buitenplaats Vlaardingen op de WOS

Buitenplaats Vlaardingen virtuele tour

Maak een virtuele tour door Buitenplaats Vlaardingen. Ontdek de rieten hooiberg, de stal, de glazen hooiberg en de diverse terassen. Beweeg je door de locatie door op de pijlen in het scherm te klikken. Op ieder punt kun je 360 graden om je as draaien door met je muis te ‘slepen’. Succes tijdens de virtuele tour!

Vragen over de evenementenlocatie?

Vragen over de evenementenlocatie? We helpen je graag verder.

010 – 435 92 22 | info@buitenplaatsvlaardingen.nl

12 + 15 =

Geen zorgen! Het is vrijblijvend en je gegevens zijn veilig bij ons.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 30.000m² vol mogelijkheden

N

Eigen bosgebied met outdoor terrein

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Meerdere binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

We werken veel samen met andere evenementenbureau’s, trainers en tussenpersonen en hebben speciale voorwaarden voor deze partijen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Onderstaand kunt u uw privacy instellingen aanpassen.


Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert en zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website in de juiste taal wordt gepresenteerd. Omdat voorkeurs cookies noodzakelijk zijn voor een goede werking, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Decline all Services
Accept all Services