Evenementenlocatie in de natuur

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie midden in het groen? Ontdek Buitenplaats Vlaardingen. Een authentieke herenboerderij omgetoverd tot veelzijdige evenementenlocatie met een eigen bos en prachtig outdoor terrein. De ruimte en veelzijdigheid is wat Buitenplaats Vlaardingen bijzonder maakt. Naast prachtige binnenlocaties biedt deze bijzondere evenementenlocatie je ook een aantal unieke buitenlocaties. Met een eigen boomgaard, een bosgebied van ruim 2ha, 2 grote zandvlaktes en een compleet ingerichte stretchtent van 300m2 kan je werkelijk alle kanten op, ook als het even iets minder weer is!

Deze evenementenlocatie is bij uitstek geschikt voor events voor grote groepen van 100 tot 1500 personen. Een teambuildigsuitje met diverse outdoor activiteiten, een bedrijfsfeest in de buitenlucht of bijvoorbeeld je eigen bedrijfsfestival met foodtrucks en diverse workshops! Huur de perfecte evenementenlocatie voor je event! Buitenplaats Vlaardingen heeft diverse ruimtes beschikbaar, binnenruimtes en buitenruimtes, zowel voor zakelijk als particuliere groepen.

Zó dichtbij de stad, wat uniek!

Ontdek de prachtige ligging van Buitenplaats Vlaardingen. Midden in het groen en toch vlakbij de steden Rotterdam en Den Haag. ‘Zo’n mooie plek zó dichtbij de stad, wat uniek!’. Niet alleen de evenementenlocatie zelf is bijzonder, maar ook de ligging maakt deze locatie zo enorm aantrekkelijk.

Een pareltje midden in het groen!

Tussen Rotterdam en Den Haag vind je deze bijzonder veelzijdige evenementenlocatie!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha vol mogelijkheden (Plug&Play)

N

Goed bereikbaar per auto en OV

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Gratis parkeergelegenheid (200+)

Ligging evenementenlocatie

Een evenementenlocatie zo dichtbij Rotterdam en Den Haag én toch midden in het groen! Buitenplaats Vlaardingen ligt op steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland.

Midden Delfland gebied

Het Midden Delfland gebied is een veenweide landschap dat wordt gekenmerkt door weilanden, sloten en knotwilgen. Kenmerkend voor Midden-Delfland is een aantal kleine, oer-Hollandse dorpjes zoals Schipluiden, Maasland en ‘t Woudt, met 35 inwoners één van de kleinste dorpje in Nederland.

Of je nu heerlijk wilt wandelen, fietsen, zeilen, skaten, kanoën of bijvoorbeeld van een terras van het mooie landschap wilt genieten, het kan allemaal in Midden-Delfland! Daarnaast kent het gebied een schat aan cultuurhistorie en archeologie!

Buitenruimtes van de evenementenlocatie

Evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen heeft écht bijzondere buitenlocaties. Bijvoorbeeld de sfeervolle boomgaard waarvandaan je zo het bosgebied in loopt. Of wat dacht je van een stretchtent van 300m2 midden ons ons bos. Stuk voor stuk prachtige buitenruimtes op deze unieke evenementenlocatie.

 

#1. De Boomgaard

De boomgaard is één van onze favoriete plekjes van de evenementenlocatie. Onttrek je even aan de drukte van de dag en geniet van de rust en ruimte van deze heerlijke plek. Omringd door diverse fruitbomen en fluitende vogeltjes zorgt het voor dat heerlijk vrije vakantiegevoel. Absoluut een uniek plekje waar je volop van het leven kan genieten!

Meer over deze locatie

#2. De Strechtent

De stretchtent is een l-vormige tent, of eigenlijk 2 van 20x10m en 10x10m groot en staat aan de rand van ons eigen bos. Omringd door het groen en met de fluitende vogeltjes op achtergrond is dit één van de uniekste plekjes van onze evenementenlocatie. De stretch tent heeft zijn eigen faciliteiten zoals toiletten, een bar en een terras en biedt ruimte voor groepen tot circa 250 personen.

Meer over deze locatie

 
 

#3. Het Horecaplein

Het horecaplein ligt tussen de strechtent en onze foodlodge in. Het is een groen 'plein' van ca 10m x 15m met verschillende picknickbanken, uitgiftepunten en een gezellige kampvuurplaats. Een heerlijk plek midden in het bos om lekker te ontspannen en te genieten van een leuke workshop of gewoon van lekkere hapjes en draakjes.

Meer over deze locatie

#4. De Zandvlaktes

Aan de buitenzijdes van ons bos bevinden zich 2 prachtige zandvlaktes. Deze zandvlaktes zijn breed inzetbaar en al voor verschillende soorten events gebruikt. Het heeft bijvoorbeeld gediend als een foodcourt met verschillende foodtrucks, als congreslocatie waarbij een grote aluhal op de zandvlakte was geplaatst, als activiteitenplein voor een expeditie robinson programma en als beachvolleybal locatie. Gewoon wederom een prachtige plek in ons eigen bos welke super breed inzetbaar is.

Meer over deze locatie

 
 

#5. Het activiteitenterrein

Het woord verraad het al. Het activiteitenterrein is de plek waar je allerlei activiteiten kunt beleven. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld handboogschieten en quad rijden, maar je vindt er ook allerlei natuurlijk hindernissen. Tijdens grote events wordt de activiteitenterrein ook wel voor andere doeleinden ingezet om spreiding te creeren en worden er bijvoorbeeld workshops of andere optredens gegeven.

Meer over deze locatie

#6. De Tuinkamer

De tuinkamer ligt midden in ons bos en is een overkapping van 10m x 15m met eigen bar en terras. De tuinkamer is een leuke buitenlocatie voor groepen tot circa 25 personen. Het is een unieke plek voor een feestje of bijeenkomst in de buitenlucht. Valt er een spatje? Dan ga je lekker onder de overkapping zitten.
Meer over deze locatie

 

Een evenementenlocatie van ruim 30.000m²

Buitenplaats Vlaardingen is een enorm veelzijdige. Waarom? Ontdek zelf de rust en ruimte die deze bijzondere evenementenlocatie te bieden heeft. Door de grootte van de locatie kan je werkelijk alle kanten op. Van een gezellige familiedag in de prachtige boomgaard tot het echte outdoor gevoel tijdens één van de uitdagende activiteiten op ons evenemententerrein. Dankzij meerdere binnen- & buitenruimtes is er echt van alles mogelijk! Van teambuildingsuitje met outdoor activiteiten tot een eigen bedrijfsfestival met allemaal gave foodtrucks!

Evenementenlocatie plattegrond

Maar niet alleen ‘buiten’ is Buitenplaats Vlaardingen uniek. Ook de binnenruimtes van deze authentieke boerderij zijn absoluut de moeite waard. Je hebt namelijk de keuze uit wel 5 binnenruimtes, waarvan 3 met hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Zowel kleine groepen vanaf 20 personen tot grote groepen van ca 1500 personen kunnen terecht bij Buitenplaats Vlaardingen.

Binnenruimtes van de evenementenlocatie

Evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen biedt diverse unieke binnenlocaties aan. Allemaal met hun eigen kenmerken, inrichting en sfeer. Van authentiek tot modern. De meeste locaties hebben hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vind je onderstaand een overzicht van de diverse locaties. De Glazen Hooiberg, gevolgd door de Rieten Hooiberg, hierna de Stal, vervolgens de vergaderzalen en tot slot de workshoplodge.

Binnenlocaties

 

#1. De Glazen Hooiberg

De glazen hooiberg is op zijn beurt ook weer een unieke locatie. Met wanden van glas heeft u echt het contact met de natuur. Door middel van een corridor is de hooiberg verbonden met de stal, dus deze 2 locaties zijn te koppelen. De glazen hooiberg is  volwaardige locatie met een eigen bar, terras en toiletten. Deze geweldige ruimte is circa 100 vierkante meter en biedt plaats voor 20 tot 60 personen afhankelijk van de opstelling. Door de glazen wanden komt er veel licht binnen en heeft u echt contact met de natuur. Kortom; een enorm inspirerende ruimte welke uitermate geschikt is voor uw verjaardag, feestje, vergadering, training of andere bijeenkomst!
Meer over deze locatie

#2. De Rieten Hooiberg

De rieten hooiberg staat los van de stal van de herenboerderij en is daarmee een 'vrijstaande' locatie. Deze geweldige ruimte is circa 70 vierkante meter en biedt plaats voor 20 tot 40 personen afhankelijk van de opstelling. Door de glazen spijlen komt er veel licht binnen en heeft u echt contact met de natuur. Kortom; een echte authentieke ruimte welke uitermate geschikt is voor uw verjaardag, feestje, vergadering, training of andere bijeenkomst!
Meer over deze locatie

 
 

#3. De Stal

De stal is de plek waar vroeger de koeien stonden en is verbouwd tot een locatie met een grote bar en ruime dansvloer. Met zijn originele steunbalken en raampjes zorgt de stal voor een authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande deuren en een eigen terras maak je in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De stal biedt ruimte voor groepen tot circa 300 personen en is de perfecte locatie voor een groot feest.
Meer over deze locatie

#4. Gruttozaal

De Gruttozaal bevindt zich op de eerste etage van de herenboerderij. De bovenkamers in de herenboerderij zijn verbouwd tot sfeervolle vergaderzalen waar u authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. De bovenkamers zijn geschikt voor kleinere groepen tot maximaal 20 personen. De Gruttozaal is circa 32 vierkante meter en biedt ruimte voor ca 15 personen afhankelijk van de opstelling. De Gruttozaal wordt enkel gebruikt als vergader- & trainingslocatie.
Meer over deze locatie

 

De evenementenlocatie in beeld

Aviko – Kookworkshops

Aviko organiseerde in 2019 in samenwerking met Buitenplaats Vlaardingen een reeks kookworkshops op één van de zandvlaktes in ons bos! Een prachtige buitenlocatie, een outdoor kookstudio met diverse Foodtrucks en gezellig koken onder begeleiding van professionele koks! Een groot succes!

WOS – Eropuit

Jeroen Toet brengt in het programma Eropuit op WOS TV een bezoek aan de Buitenplaats Vlaardingen. Deze veelzijdige locatie in het schitterende natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland biedt voor ieder wat wils. Je kan er ontspannen in de traditionele boomgaard, van de zon genieten op het gezellige terras of leuke activiteiten ondernemen zoals quadrijden, handboogschieten, 4×4 rijden en nog veel meer!

Heerenlanden Events – Brocante

Heerenlanden Events organiseerde in 2021 een brocante bij Buitenplaats Vlaardingen. Ruim dertig brocanteurs verrasde met de mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland, verspreid over de locatie. Van stoer tot sober, van industrieel tot romantisch, u vindt het op deze landelijke Brocante fair.

brocante buitenplaays vlaardingen

Congres

Verschillende bedrijven maakte al succesvol gebruik van onze stretchtent voor een congres, presentatie of kicck-off van het nieuwe schooljaar.

Buitenplaats Vlaardingen virtuele tour

Maak een virtuele tour door Buitenplaats Vlaardingen. Ontdek de rieten hooiberg, de stal, de glazen hooiberg en de diverse terassen. Beweeg je door de locatie door op de pijlen in het scherm te klikken. Op ieder punt kun je 360 graden om je as draaien door met je muis te ‘slepen’. Succes tijdens de virtuele tour!

Evenementenlocatie - groen, bos, buitenlocatie

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Onderstaand kunt u uw privacy instellingen aanpassen.


Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert en zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website in de juiste taal wordt gepresenteerd. Omdat voorkeurs cookies noodzakelijk zijn voor een goede werking, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Decline all Services
Accept all Services