Teambuilding activiteit:

Katapult bouwen

IDEA Certified Agency
Bedrijfsuitje expeditie robinson
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 350,- per workshop | Aantal: 12 – 20 personen | Duur: 1 uur

Katapult bouwen

Ga met elkaar de uitdaging aan tijden het bouwen van een katapult. Een teambuilding activiteit waar competitie, teamwork en adrenaline samenkomen.
v.a. € 350,- per workshop

Teambuilding activiteit "Katapult bouwen"

Ga met elkaar de uitdaging aan tijden het bouwen van een katapult. Een teambuilding activiteit waar competitie, teamwork en adrenaline samenkomen. Elk team krijgt verschillende materialen zoals hout, touw en elastiek. Ieder team krijgt een x aantal minuten om gezamenlijk een katapult te bouwen. Het draait allemaal om teamwork, samenwerking en effectieve communicatie. Welk team zal het beste presteren en welke katapult zal het verst schieten?

Een reusachtige katapult

Voordat je begint met bouwen, krijg je een uitgebreide briefing over de opdracht. Tips en trucs worden gedeeld om de katapult optimaal te construeren. Afhankelijk van de groepsgrootte word je verdeeld in teams.

Bouwen en teamwork

In samenwerking met je team, creëer je een strategie voor een stevige constructie. Hoewel de instructeur hier en daar wat sturing kan geven, ligt de basis van het bouwwerk volledig in jullie handen. Grote houten palen worden samengebonden met touw om de katapult tot leven te brengen. Het draait allemaal om communicatie en samenwerking. Welk team blinkt uit in deze essentiële vaardigheden?

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten