Teambuilding activiteit:

Chain Reaction

IDEA Certified Agency
Chain reaction workshop als teambuilding activiteit
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 55 p.p. | Aantal: 16 – 200 personen | Duur: 80 minuten

Chain Reaction

De "Chain Reaction" is een opwindende teambuildingactiviteit die de deelnemers uitdaagt om samen te werken, creatief te denken en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om een reeks van opeenvolgende gebeurtenissen te creëren.
v.a. € 55 p.p.

Teambuilding activiteit "Chain Reaction"

Kies voor de workshop Chain Reaction als perfecte teambuilding activiteit. De workshop “Chain Reaction” is een gave teambuilding activiteit die de deelnemers uitdaagt om samen te werken, creatief te denken en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om een reeks van opeenvolgende gebeurtenissen te creëren. Deze activiteit biedt een unieke kans voor teamleden om hun communicatie te verbeteren, vertrouwen op te bouwen en een gevoel van saamhorigheid te creëren.

Hoe werkt het?

Bij de Chain Reaction activiteit begint elk team met een aantal eenvoudige materialen, zoals schroeven, ballen, buizen, touwen en andere huishoudelijke voorwerpen en ‘afval’. Het doel is om een kettingreactie te creëren waarbij elke actie leidt tot de volgende, uiteindelijk resulterend in een indrukwekkende en gecoördineerde reeks van gebeurtenissen. Elk team krijgt een bepaalde hoeveelheid tijd om hun kettingreactie te bedenken en hun bouwwerk te maken.

Samenwerking en communicatie

De Chain Reaction activiteit vereist een hoog niveau van samenwerking en communicatie tussen teamleden. Deelnemers moeten ideeën delen, rollen toewijzen en strategieën bedenken om ervoor te zorgen dat elke component van de kettingreactie soepel verloopt. Deze activiteit moedigt deelnemers ook aan om naar elkaar te luisteren, feedback te geven en problemen samen op te lossen, wat essentiële vaardigheden zijn binnen ieder team!

Creativiteit en probleemoplossend vermogen

Een van de meest leuke aspecten van de Chain Reaction workshop is de mogelijkheid voor deelnemers om hun creativiteit de vrije loop te laten en innovatieve oplossingen te bedenken. Van het ontwerpen van complexe mechanismen tot het bedenken van slimme trucjes. Deze activiteit biedt talloze mogelijkheden om creatief te zijn en buiten de gebaande paden te denken. Bovendien worden deelnemers uitgedaagd om snel te reageren op onverwachte problemen en obstakels, wat hun probleemoplossend vermogen verder ontwikkelt.

Plezier

Naast het bevorderen van teamwork en het ontwikkelen van vaardigheden, is de workshop Chain Reaction ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Deelnemers worden vaak meegesleept in het opwindende bouwproces er is natuurlijk niets mooiers als de bedachte kettingreactie in actie zien. Deze activiteit creëert een gezellige en open sfeer die bijdraagt aan een positieve teamdynamiek.

Een workshop Chain Reaction boeken?

Waar wacht je nog op? Chain Reaction is een leuke en teambuildende activiteit om de samenwerking binnen een groep te versterken. Laat de kettingreactie beginnen en ontdek de kracht van deze unieke workshop! Neem snel contact met ons op voor meer informatie. We kunnen deze workshop indien gewenst ook organiseren op een locatie naar keuze.

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten