Vergaderlocatie met activiteiten

Op zoek naar een vergaderlocatie met activiteiten? Vergaderen hoeft helemaal niet saai te zijn, vergaderen kan ook leuk en avontuurlijk zijn! Buitenplaats Vlaardingen beschikt over een eigen evenemententerrein voor spannende activiteiten en workshops. Combineren je vergadering dus met een spannende activiteit.

Tijdens of na een vergadering met collega’s even lekker ontspannen, werken aan de onderlinge teamspirit of stoom afblazen met één van onze activiteiten? Allemaal in één middag afgewisseld met een presentatie of werkoverleg op één van onze bijzondere vergaderlocaties. Dan zit je bij Buitenplaats Vlaardingen helemaal goed! Centraal gelegen naast Schiedam en tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.

Actieve vergaderbreak

Actieve vergaderbreaks zorgen voor een aangename en doelgerichte pauze tijdens of na een vergadering. In een informele sfeer krijgt iedereen de kans om even de benen te strekken, een frisse neus te halen en een leuke, spannende of uitdagende activiteit te beleven.

Actieve vergaderbreaks kunnen zo eenvoudig zijn als een wandeling van 15 minuten in het omliggende natuurgebied of stap bijvoorbeeld op onze quads en ga het uitdagende quadparcour op. Een vergaderlocatie met activiteiten geeft de mogelijkheid om met elkaar te communiceren buiten de geplande vergaderingen om. Een actieve vergaderbreak zorgt voor een nieuwe prikkel en ervaring die de productiviteit van de vergadering te goede komt! Vergaderlocatie buiten in de natuur? Ook dat kan bij onze boerderij Buitenplaats Vlaardingen!

Als je jouw vergaderbreak spannender en productiever wilt maken, probeer dan één van onze activiteiten en/of workshops. Een vergaderlocatie met activiteiten draagt niet alleen bij aan een meer boeiende vergaderervaringen, maar jij en je collega’s zullen ook nieuwe vaardigheden en ervaring opdoen. Vergaderbreaks waren nog nooit zo leuk!

Kies voor onze vergaderlocatie met activiteiten

Fysieke ontspanning na mentale inspanning in de vorm van een korte teambuilding opdracht. Met de vergaderbreak even de benen strekken na een overleg of in de pauze van een lange vergadersessie, vervolgens kunt u er weer met “frisse moed” tegenaan. De vergaderbreak vindt plaats in en rondom de Buitenplaats en kan geheel op jouw wensen worden afgestemd.

Enkele voorbeelden van vergaderbreaks zijn:

  • Wandeling in de natuur: maak een wandeling door het omliggende natuurgebied. Download onze gratis wandelroute [PDF]
  • Mountainbiken / Fietsen: een tocht door het landelijke recreatiegebied of over een stoer mountainbike parcours
  • Handboogschieten: een kwestie van concentratie
  • Pionierbouwopdracht: het gaat om originaliteit, creativiteit en veiligheid
  • Yoga workshop: door het beoefenen van diverse lichaamshoudingen wordt u zich bewust van uw lichaam
  • Djembe: muziek met de djembé zorgt altijd voor samenspel, beleving, positieve energie en vooral plezier!
  • Quad rijden: stap op onze stoere quads en maak het ritje van je leven! Dit geeft je weer voldoende energie voor een middag vol overleg!

Bedrijfsuitje of teambuilding

Naast een vergadering ook een bedrijfsuitje organiseren? Buitenplaats Vlaardingen beschikt over een prachtig outdoor en activiteitenterrein. Het activiteitenterrein is de plek waar je allerlei activiteiten kunt beleven, de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, teambuilding uitje of teamtraining. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld handboogschieten of een expeditie Robinson programma, maar je vindt er ook allerlei natuurlijk hindernissen.

Vergaderlocatie met activiteiten