Teambuilding activiteit:

Percussie Workshop

IDEA Certified Agency
Percussie workshop
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 350 p/g | Aantal: 8 – 20 personen | Duur: 40 minuten

Percussie Workshop

En percussie workshop is een bijzondere ervaring. Onder leiding van een professionele docent kom je in aanraking met een deel van jezelf dat je in het normale dagelijkse leven verborgen houdt. Je houding wordt opener, je wordt vrolijker en spontaner.
v.a. € 350 p/g

Teambuilding activiteit "Percussie Workshop"

Hoe vaak trommel jij wel niet met je vingers op tafel? Bewust of onbewust verminder je op deze manier gevoelens van spanning of ongeduld. Ook dat is percussie. Een percussie workshop laat zien, horen én voelen wat dit soort muziek bij jou, je familie of vrienden of je collega’s losmaakt.

Workshop percussie als teambuilding activiteit

Volg het ritme van je hartslag

Laat je lichaam vertellen wat je voelt. De verschillende percussie instrumenten helpen je erbij. Het ritme dat je hartslag volgt is prikkelend en vurig, swingend en inspirerend. Met geen mogelijkheid blijf jij tijdens deze workshop rustig; het ritme moedigt je aan steeds sneller te worden, het geeft je energie en laat je niet meer los.

Pure emotie

En percussie workshop is een bijzondere ervaring. Onder leiding van een professionele docent kom je in aanraking met een deel van jezelf dat je in het normale dagelijkse leven verborgen houdt. Je houding wordt opener, je wordt vrolijker en spontaner.

Muziek maken in groepsverband zorgt voor een samenhorigheidsgevoel en een gezellige sfeer. Je laat je hoofd even voor wat het is en bent lekker bezig met je handen en je hele lichaam. Een van de percussie instrumenten die tijdens de workshop wordt gebruikt is de djembé. Dit is de bekende vaastrommel uit West-Afrika die een geluid kan produceren dat kilometers ver te horen is. Daarom werd dit instrument vroeger gebruikt om over grote afstanden te communiceren. Ook jij communiceert je gevoelens tijdens deze workshop met de djembé of een ander percussie instrument. Luister goed naar wat je lichaam je vertelt!

Interesse in een percussie workshop? Wij helpen je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten