Teambuilding activiteit:

IIsbad / IJsbak Workshop

IDEA Certified Agency
IJsbad Experience als teambuilding activiteit
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 34,- p.p. | Aantal: 12 – 60 personen | Duur: 40 minuten

IIsbad / IJsbak Workshop

Dompel je onder in de IJsbad Experience, een buitengewone teamtraining die het team fit en gefocust maakt met de juiste mindset.
v.a. € 34,- p.p.

Teambuilding activiteit "IIsbad / IJsbak Workshop"

Dompel je onder in de IJsbad Experience, een buitengewone teamtraining die het team fit en gefocust maakt met de juiste mindset. Onder begeleiding van onze gecertificeerde trainer leren jouw teamleden fysieke en mentale kracht te versterken door middel van ademhalingstechnieken. En ja, je gaat het zelf ervaren wanneer je uiteindelijk in een bad gevuld met ijs stapt.

Een hype?

Een ijsbad nemen – het klinkt misschien als een uitdaging, maar de voordelen ervan zijn verbluffend. Steeds populairder geworden bij wellness- en health goeroes, biedt het nemen van een ijsbad vele voordelen voor zowel lichaam als geest. Het is geen hype meer want velen zien en ervaren de voordelen van een ijsbad. Sommige hebben er zelfs ééntje thuis. Is jouw team klaar voor deze unieke uitdaging?

Een enorme boost

Ten eerste, het ijskoude water geeft je lichaam een krachtige boost. Het schokkende effect van de kou zet je bloedvaten en spieren aan het werk, waardoor je lymfesysteem geactiveerd wordt. Dit proces helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en verbetert je immuunsysteem, wat resulteert in een verhoogde weerstand tegen ziektes.

Maar de voordelen stoppen daar niet. Een ijsbad kan ook een positieve invloed hebben op je mentale welzijn. De koude prikkels stimuleren de afgifte van neurotransmitters zoals noradrenaline en endorfine, wat kan leiden tot een verhoogd gevoel van geluk en welzijn. Bovendien kan het nemen van een ijsbad helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van je slaapkwaliteit en het vergroten van je mentale veerkracht.

De kracht van ademhaling

De kracht van ademhaling speelt ook een belangrijke rol in het nemen van een ijsbad. Door middel van gecontroleerde ademhalingstechnieken kun je je lichaam helpen te ontspannen en de kou beter te weerstaan. Dit vermogen om je ademhaling onder controle te houden kan ook van pas komen in stressvolle situaties buiten het ijsbad, waardoor je beter kunt omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven.

Kortom, het nemen van een ijsbad is niet alleen een verfrissende ervaring voor je lichaam, maar ook een krachtige manier om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Dus waar wachten jullie nog op?

Liever niet uit de kleren?

Hebben jullie niet zoveel tijd? Of willen jullie liever niet uit de kleren? Kies dan voor de IJsbak Experience. Hierbij ga je alleen met je handen en/of voeten in een bak ijswater. Je kunt je kleding hierbij aanhouden, maar gaat wel de impact van de kou en je ademhaling ervaren.

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten