Over Ons

Centraal gelegen in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland ligt, nabij de Krabbeplas en de golfbaan, Buitenplaats Vlaardingen. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor uw bruiloft, feest, bedrijfsuitje of ander evenement. Geniet van de rust, het uitzicht en de fruitbomen. Meer informatie over de evenementenlocaties en diverse ruimtes.

Rondom de Buitenplaats zijn er allerlei mogelijkheden voor activiteiten. Wat dacht u van quad rijden, handboogschieten, boerengolf of bijvoorbeeld een challenge parcours?

Voor Groepen

Buitenplaats Vlaardingen is een evenementenlocatie voor vergaderingen, borrels, feestjes en andere partijen. We zijn enkel open op reservering voor groepen vanaf 20 personen. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes midden in het groen! Met meerdere sfeervolle ruimtes en ruim 75 activiteiten is er voor ieder wat wils. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het organiseren.

Werkwijze

Wij hanteren een vaste werkwijze voor groepen. Zo is voor iedereen duidelijk wat de bedoeling is en dat resulteert in transparante communicatie. Bij groepen kleiner dan 25 personen werken wij met een directe reservering. Voor groepen boven de 25 personen volgen wij de werkwijze zoals afgebeeld in onderstaande afbeelding.
werkwijze-procesbeschrijving

Veelgestelde vragen

Vragen? Bekijk onze FAQ pagina op de website. Vraag nog niet beantwoord? Stuur dan een email naar info@buitenplaatsvlaardingen.nl of neem tijdens kantooruren contact op met 010 – 43 59 222.