Over Ons

Buitenplaats Vlaardingen

Zorgen voor een unieke klantbeleving

Vaderdag bij Buitenplaats VlaardingenCentraal gelegen in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland ligt, nabij de Krabbeplas en de golfbaan, Buitenplaats Vlaardingen. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor uw bruiloft, feest, bedrijfsuitje of ander evenement. Geniet van de rust, het uitzicht en de fruitbomen. Meer informatie over de locatie en diverse ruimtes.

Rondom de Buitenplaats zijn er allerlei mogelijkheden voor activiteiten. Wat dacht u van quad rijden, handboogschieten, boerengolf, 4×4 rijden of een challenge parcours? Meer informatie over groepsuitjes.

 

Voor Particulieren

Bij Buitenplaats Vlaardingen kunt u terecht voor heerlijke hapjes en een drankjes. Wij zijn geopend voor passanten van 1 april tot 1 oktober, van woensdag tot en met zondag tussen 12:00 en 17:30 uur. Bekijk hier onze terraskaart. Liever een High Tea, High Wine of High Beer? Geniet van de heerlijke hapjes en drankjes midden in het groen!

Voor Groepen

Voor groepen vanaf 20 personen is er van alles mogelijk, zowel op het gebied van horeca als op het gebied van activiteiten. Met meerdere sfeervolle ruimtes en ruim 75 activiteiten is er voor ieder wat wils. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het organiseren. Direct een offerte aanvragen.

Werkwijze

Wij hanteren een vaste werkwijze voor groepen. Zo is voor iedereen duidelijk wat de bedoeling is en dat resulteert in transparante communicatie. Bij groepen kleiner dan 25 personen werken wij met een directe reservering. Voor groepen boven de 25 personen volgen wij de werkwijze zoals afgebeeld in onderstaande afbeelding.
werkwijze-procesbeschrijving

Veelgestelde vragen

Vragen? Bekijk onze FAQ pagina op de website. Vraag nog niet beantwoord? Stuur dan een email naar info@buitenplaatsvlaardingen.nl of neem tijdens kantooruren contact op met 010 – 43 59 222.

Borrelen & Vieren

Komt u met meer dan 15 personen?

Kleine groepen tot 15 personen kunnen op zondag gebruik maken van ons restaurant gedeelte en genieten van een ambachtelijke High Tea, High Brunch, High Wine of High Beer.

Voor groepen boven de 15 personen bieden we speciale arrangementen aan. Uw verjaardag vieren buiten de deur? Of gezellig lunchen, borrelen of dineren met familie, vrienden of collega's? Groepen boven de 15 personen zitten bij ons altijd in een eigen exclusieve ruimte.

Meer dan 15 personen?

< NEE, minder dan 15 personen JA, meer dan 15 personen >