Teambuilding activiteit:

Workshop schermen

IDEA Certified Agency
workshop schermen als teambuilding activiteit
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 350 p/g | Aantal: 8 – 20 personen | Duur: 40 minuten

Workshop schermen

Een workshop schermen organiseren als teambuilding activiteit? Goed idee! Schermen, een eeuwenoude sport die vaardigheid, strategie en finesse vereist. Ben je iemand die de eerste stap naar voren zet of wacht je even af en pareer je liever de actie van een ander? En garde en… attaque!
v.a. € 350 p/g

Teambuilding activiteit "Workshop schermen"

Een workshop schermen organiseren als teambuilding activiteit? Goed idee! Schermen, een eeuwenoude sport die vaardigheid, strategie en finesse vereist, wordt steeds vaker erkend als een uitstekende keuze voor teambuilding activiteiten. Maar waarom is een workshop schermen een waardevolle toevoeging aan het teambuildingprogramma van een bedrijf of organisatie? We zoomen er even dieper op in.

Workshop schermen als teambuilding activiteit
Schermen in actie
Houd je tegenstander in de gaten tijdens onze workshop schermen

De kunst van het zwaardvechten

Schermen is meer dan alleen een fysieke activiteit; het is een elegante en gestileerde kunstvorm die teruggaat tot de Middeleeuwen, waar ridders hun vaardigheden op het slagveld en in toernooien toonden. Tegenwoordig wordt schermen beoefend als een sport en als een vorm van recreatie, waarbij de nadruk ligt op techniek, snelheid en strategie. Een workshop schermen biedt deelnemers de kans om de basisbeginselen van deze intrigerende sport te leren, van het vasthouden van het wapen tot het uitvoeren van gecontroleerde aanvallen en verdedigingen.

Workshop schermen als teambuilding activiteit

Schermen is niet alleen een individuele sport; het vereist ook samenwerking en teamwork, vooral tijdens oefeningen zoals een partnertraining. Tijdens een workshop schermen leren deelnemers hoe ze effectief moeten communiceren, elkaar moeten ondersteunen en strategieën moeten ontwikkelen om hun tegenstanders te verslaan. Deze activiteit bevordert een gevoel van saamhorigheid en vertrouwen binnen het team, terwijl het ook de individuele vaardigheden en zelfvertrouwen versterkt.

Leiderschap en probleemoplossing

Schermen vereist niet alleen fysieke vaardigheid, maar ook mentale scherpte en snel denken. Tijdens een workshop schermen worden deelnemers uitgedaagd om snel te reageren op veranderende situaties, strategieën aan te passen en creatieve oplossingen te vinden om hun tegenstanders te verslaan. Deze activiteit biedt een uitstekende gelegenheid voor de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden en probleemoplossend vermogen binnen het team.

Een leuke ervaring

Een workshop schermen biedt een unieke ervaring voor deelnemers van alle leeftijden. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een teamuitje, een vergaderbreak of een educatieve activiteit, schermen biedt een combinatie van plezier, uitdaging en leerzaamheid die niet snel vergeten zal worden.

Een workshop schermen boeken?

Waar wacht je nog op? Ben je iemand die de eerste stap naar voren zet of wacht je even af en pareer je liever de actie van een ander? En garde en… attaque! Wil jij een workshop schermen boeken op een prachtige plek midden in het groen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. We kunnen deze workshop indien gewenst ook organiseren op een locatie naar keuze.

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten