Buitenruimtes van de evenementenlocatie

Evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen beschikt over een aantal zeer bijzondere buitenlocaties voor een verscheidenheid aan evenementen. Van de sprookjesachtige Boomgaard tot aan de 300m2 grote Stretchtent midden in ons bos… Het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige buitenruimtes op een unieke locatie midden in het groen.

 

#1. De Strechtent

Onze Stretchtent is één van de meest unieke en knusse plekken van de evenementenlocatie. Maar vergis je niet! De tent biedt ruimte voor groepen tot wel 500 personen en beschikt tevens over eigen faciliteiten zoals toiletten, een grote bar en een terras. Als jij er zeker van wilt zijn dat jouw gasten droog en/of in de schaduw zitten, maar wel alsnog kunnen genieten van de frisse lucht en ons prachtige aangrenzende bos, dan is deze locatie ideaal. Wat voor soort evenement je ook wilt organiseren, de Stretchtent heeft alles in huis om er een geslaagde buitendag van te maken!

Meer over deze locatie

#2. Het Horecaplein

Het Horecaplein ligt tussen de Strechtent en onze Foodlodge in. Het is een groen 'plein' van ca. 10m bij 15m met verschillende picknickbanken, uitgiftepunten en een gezellige kampvuurplaats. Een heerlijke plek midden in het bos om samen leuke workshops te doen, maar ook om te ontspannen en te genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Meer over deze locatie

 
 

#3. De Zandvlaktes

Aan de buitenzijdes van ons bos bevinden zich 2 prachtige zandvlaktes. Deze zandvlaktes zijn super breed inzetbaar en al voor verschillende soorten events gebruikt. Het heeft bijvoorbeeld gediend als een foodcourt met verschillende foodtrucks, als congreslocatie waarbij een grote aluhal op de zandvlakte was geplaatst, als activiteitenplein voor een programma met Expeditie Robinson proeven en uiteraard als locatie voor een gezellig potje beachvolleybal.

Meer over deze locatie

#4. Het activiteitenterrein

Ready, set… action! Het woord verraadt het al, maar ons Activiteitenterrein is uiteraard dé plek waar je allerlei activiteiten kunt beleven. Je kunt hierbij denken aan handboogschieten of quad rijden, maar je vindt hier ook een parcours met allemaal natuurlijke hindernissen voor een uitdagende survivalrun. Tijdens grote events wordt het Activiteitenterrein ook wel voor andere doeleinden ingezet, bijvoorbeeld om spreiding te creëren en voor het geven van workshops en optredens.

Meer over deze locatie

 
 

#5. De Boomgaard

De Boomgaard is één van onze favoriete plekjes op het erf.

Hier ontsnap je heel even aan de drukte van de dag en hoor je enkel de fluitende vogeltjes en de wind die zachtjes door de fruitbomen waait. Al bij de eerste stappen door het vers gemaaide gras ervaar je de rust en ruimte die deze heerlijke plek te bieden heeft. Uiteraard leent deze idyllische locatie zich perfect voor een bruiloft, maar zet een paar sfeervol gedekte picknicktafels neer, en je hebt een hele fijne plek voor een mooi diner of een gezellige borrel.

Meer over deze locatie

#6. Veranda

De Veranda ligt midden in ons bos en is een overkapping van 10m bij 15m met een eigen bar en terras. De veranda is een gezellige buitenlocatie voor groepen tot ca. 25 personen, en is de uitgelezen plek voor het bouwen van een klein feestje. Maar ook als je op zoek bent naar een locatie om te kunnen vergaderen in de buitenlucht, dan is dit een hele unieke plek. Valt er een spatje? Dan zit je heerlijk knus én droog onder de overkapping!

Meer over deze locatie