Teambuilding activiteit:

Escape box

IDEA Certified Agency
escape box als teambuilding activiteit
IDEA Certified Agency

Prijs: 350 | Aantal: 4 – 20 personen | Duur: 90 minuten

Escape box

In de afgelopen jaren zijn escape rooms uitgegroeid tot één van de populairste activiteit. Met een unieke mix van spanning, teamwork en puzzelen bieden escape rooms een leuke en uitdagende ervaring voor mensen van alle leeftijden.
350

Teambuilding activiteit "Escape box"

In de afgelopen jaren zijn escape rooms uitgegroeid tot één van de populairste activiteit. Met een unieke mix van spanning, teamwork en puzzelen bieden escape rooms een leuke en uitdagende ervaring voor mensen van alle leeftijden.

Wat is een Escape Room?

Een escape room is een interactief spel waarbij spelers worden opgesloten in een ruimte en moeten samenwerken om puzzels op te lossen, raadsels te ontcijferen en verborgen aanwijzingen te vinden om te ontsnappen voordat de tijd om is. Escape rooms zijn vaak ingericht rond een bepaald thema, zoals een spookhuis, een oude bibliotheek of bijvoorbeeld een crime scene. Meestal rijkelijk gevuld met decoraties en technologische snufjes om de ervaring zo realistisch mogelijk te maken.

De escape box

De escape box is een variant op de escape room met dezelfde basisprincipes. Tijdens jullie vlucht van Bangkok naar Amsterdam is de verontrustende mededeling binnen gekomen dat er een bom is gevonden in het ruim van het vliegtuig. Aan alle passagiers is het nu de taak om deze bom zo snel mogelijk te ontmantelen.

Elk team (+/- 6 pers) krijgt 1 koffer welke eerst geopende moet worden! Hierna moeten ze door middel van raadsels, puzzels, logisch denken en samenwerken diverse kluizen zien te openen en uiteindelijk de code ontrafelen om de echte bom te ontmantelen. Welke team krijgt dit het snelste voor elkaar en weet als eerste de bom onschadelijk te maken?

Teamwork en samenwerking

Een van de kern activiteiten van een escape room is de nadruk op teamwork en samenwerking. Deelnemers moeten met elkaar communiceren, informatie verzamelen en taken verdelen om succesvol te kunnen zijn. Door het oplossen van puzzels en uitdagingen leren teamleden elkaar beter kennen, ontwikkelen ze een gevoel van vertrouwen en bouwen ze een sterke band op die ze in staat stelt om beter samen te werken.

Creativiteit en denkvermogen

Escape rooms zijn ontworpen om spelers uit te dagen op zowel logisch als creatief denkvermogen. Van het ontcijferen van geheime codes tot het oplossen van opdrachten, spelers moeten hun denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden gebruiken om de verschillende opdrachten uit te kunnen voeren en de mysteries te ontrafelen.

De escape box als teambuilding activiteit

De escape box biedt is een leuke en opwindende activiteit die perfect is voor teambuilding, familie-uitjes, vergaderbreaks, bijeenkomsten of andere bedrijfsevenementen. Met hun nadruk op teamwork, puzzelen en spanning bieden de escape box een onvergetelijke ervaring voor al je collega’s. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu onze escape box met jouw team op een prachtig plekje midden in het groen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten