Je bedrijfsfeest op een unieke locatie

Je wilt een feestavond organiseren die jullie niet sne zullen vergeten? Een bedrijfsfeest waar iedereen jaren later nog over napraat? Dat zit je hier helemaal goed! Buitenplaats Vlaardingen is een veelzijdige herenboerderij die helemaal is omgebouwd tot feestlocatie voor bedrijfsfeesten. Een eigen dansvloer, led verlichting en een lange bar midden in een traditionele stal, hoe gaaf is dat! Met een centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam ook nog eens perfect bereikbaar en je auto parkeer je natuurlijk gewoon voor de deur op onze eigen parkeerplaats!

De traditionele stal is omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie met een lange bar, feestverlichting, muziekinstallatie en verlaagde dansvloer. Deze schitterende locatie biedt ruimte voor circa 350 personen.

Grotere groep? Geen probleem. De glazen hooiberg is door middel van een corridor met de stal verbonden en biedt ook nog eens ruimte aan circa 90 personen. Kortom; zowel voor kleine als grote bedrijfsfeesten kan je bij ons terecht. Een kleinere intieme ruimte voor groepen tot 50 personen, of een grote ruimte voor groepen tot ca 425 personen. Of het nu gaat om een knalfeest met een DJ of een themafeest. Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie bij uitstek.

Verderop op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijke feestarrangementen en de diverse feestlocaties voor je bedrijfsfeest!

Binnenlocaties

 

#1. De Glazen Hooiberg

De Glazen Hooiberg is een droom van een locatie als je op zoek bent naar die perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Door de glazen wanden valt hier onwijs veel licht naar binnen en overal waar je kijkt heb je een prachtig uitzicht op het omringend groen. Deze geweldige ruimte is ca. 100m2, beschikt over een eigen bar, terras en toiletten, en biedt plaats voor 20 tot 60 personen afhankelijk van de opstelling. Door middel van een corridor is deze hooiberg verbonden met De Stal, dus deze 2 locaties zijn ook nog eventueel te koppelen. Kortom, een enorm inspirerende ruimte die uitermate geschikt is voor een verjaardag, feestje, vergadering, training of andere bijeenkomst!

Meer over deze locatie

#2. De Rieten Hooiberg

De Rieten Hooiberg is een ‘vrijstaande’ locatie op het erf van onze herenboerderij. Deze geweldige ruimte is ca. 70m2 en biedt plaats voor 20 tot 40 personen afhankelijk van de opstelling. Door de glazen spijlen komt er veel licht binnen en wordt het contact met het omringende erf behouden. Een toffe authentieke ruimte waar je heerlijk kunt borrelen, vieren, vergaderen en nog veel meer!

Meer over deze locatie

 

#3. De Stal

Een andere zeer geliefde binnenlocatie is De Stal. Dit is de plek waar vroeger de koeien stonden en is nu verbouwd tot een gezellige ruimte met een grote bar en een ruime dansvloer. De originele steunbalken en ramen in deze ruimte zijn uiteraard behouden, want die zorgen voor die toffe landelijke en authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande staldeuren en een eigen terras maak je in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De Stal biedt ruimte voor groepen tot ca. 300 personen en is de perfecte locatie voor een groot feest. Kom jij hier binnenkort een dansje wagen?

Meer over deze locatie

Liever een festival in de buitenlucht?

Dat kan! Buitenplaats Vlaardingen is de perfecte locatie voor een ongedwongen bedrijfsfestival. In ons eigen bosgebied hebben we een buitengewoon bijzonder plekje gecreëerd. Dit plekje midden in het groen is helemaal ingericht om in een ongedwongen ‘festival setting’ te genieten van een zomerse borrel, BBQ, workshop of een eigen bedrijfsfestival.

Lees meer

Bedrijfsfestival DJ Buiten
bedrijfsfestival dansen buiten festival feest
bedrijfsfestival foodtruck