Teambuilding activiteit:

Haka Workshop

IDEA Certified Agency
haka workshop
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a. € 400 p/g | Aantal: 8 – 20 personen | Duur: 40 minuten

Haka Workshop

Beleef de ultieme Haka workshop, een ervaring die je energie geeft en je een boost geeft qua kracht en verbondenheid! De Haka, een traditionele dansvorm van de Maori-stam uit Nieuw-Zeeland, staat bekend om zijn krachtige uitdrukking van emotie, cultuur en gemeenschap.
v.a. € 400 p/g

Teambuilding activiteit "Haka Workshop"

Beleef de ultieme Haka workshop, een ervaring die je energie geeft en je een boost geeft qua kracht en verbondenheid! De Haka, een traditionele dansvorm van de Maori-stam uit Nieuw-Zeeland, staat bekend om zijn krachtige uitdrukking van emotie, cultuur en gemeenschap. Tijdens onze workshop dompelen we je onder in de diepgaande betekenis en de opwindende uitvoering van deze unieke kunstvorm.

haka workshop maori dans

Haka is een krachtige methode om zowel individueel als in groepsverband een intentie krachtig over te brengen. Dit wordt bereikt door het gebruiken van je lichaam en je stem. Het is een expressie van innerlijke en uiterlijke kracht. Stap samen met je collega’s even buiten je comfort zone en beleef deze ceremoniële Haka dans als echte strijders.

Kenmerkende termen voor de Haka workshop zijn; teamspirit, beweging, energiek, verbinding, leiderschap, krachtig, collectieve energie. De Haka werd bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam ‘the All Blacks’. Wie wordt beschouwd als het beste sportteam ter wereld op basis van hun winstpercentage.

Haka dans

Haka betekend letterlijk ‘dans’ en is een indrukwekkend ritueel. In de westerse wereld wordt de Haka echter vaak onterecht geassocieerd met een oorlogsdans. Binnen de Maori-cultuur zijn er echter verschillende gelegenheden waarbij diverse vormen van rituele dansen worden uitgevoerd.

Onze workshop begint met een boeiende inleiding in de geschiedenis en de culturele context van de Haka. Deelnemers leren over de oorsprong van deze krachtige dans, die oorspronkelijk werd uitgevoerd als een ritueel om kracht te tonen, de geesten te verjagen en gemeenschappen te verenigen. We delen verhalen en legendes die dieper ingaan op de betekenis en het belang van de Haka in de Maori-cultuur.

Energieke Haka

Na deze introductie is het tijd om zelf de fysieke en emotionele aspecten van de Haka te ervaren. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het leren van de bewegingen, het begrijpen van de gebaren en het vinden van de innerlijke kracht die nodig is om de Haka met authenticiteit en passie uit te voeren. Met elke stamp van je voet, elke klap op je borst en elke luide roep, zul je de kracht van de Haka voelen stromen door je lichaam.

Verbondenheid

Maar onze workshop gaat verder dan alleen het aanleren van de danspassen. We streven ernaar om een sfeer van gemeenschap en verbondenheid te creëren, waarin elke deelnemer wordt aangemoedigd om zichzelf volledig uit te drukken en zijn of haar eigen unieke kracht te ontdekken. Samen vormen we een krachtige groep, verenigd door de krachtige ritmes en bewegingen van de Haka.

Aan het einde van de workshop zul je niet alleen de basisbeginselen van de Haka hebben geleerd, maar zul je ook een dieper begrip hebben van de kracht van gemeenschap, expressie en verbondenheid. Of je nu een teambuildingsuitje organiseert, een originele vergaderbreak wilt of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, onze Haka-workshop biedt een krachtige reis naar zelfontdekking en empowerment.

Kosten haka workshop

De prijs van een Haka workshop is gebaseerd op aantal deelnemers en de gekozen locatie. Wij bieden al een haka workshop aan bij ons op de locatie in Vlaardingen vanaf € 400,- voor groepen tot 20 deelnemers.

Nieuw Zeeland

Voor onze Haka workshop hoef je gelukkig niet naar Nieuw Zeeland. Deze teambuilding workshop kunnen we op vrijwel iedere gewenste locatie organiseren. Tijdens een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of tijdens ene ander evenement.

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten