Vergaderlocatie in het groen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor een zakelijke bijeenkomst? Neem jouw collega’s, werknemers of zakenrelaties dan mee naar onze authentieke herenboerderij Buitenplaats Vlaardingen! Ontdek samen de rust, ruimte en veelzijdigheid van onze unieke vergaderlocatie midden in het groene natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland.

Bij ons op de boerderij verhuren we verschillende inspirerende vergaderlocaties, maar deze zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor brainstormsessies, trainingen, congres, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten. De verschillende locaties hebben elk hun eigen sfeer, vorm en grootte, en zijn uiteraard voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. Daarnaast bieden we inspirerende locaties aan voor kleinere groepen, maar er zijn ook ruimtes te huren voor een groter aantal personen.

In elke vergaderlocatie behoud je het contact met het prachtige omringende groen. Maar zou je het tof vinden om echt buiten te vergaderen? Kies dan voor één van onze unieke buitenlocaties. Ga bijvoorbeeld voor onze knusse ‘tuinkamer’ in het bos, of neem plaats onder de appel- en perenbomen in onze rustgevende boomgaard. Welke originele locatie je ook kiest, inspireren doen ze allemaal!

Benieuwd geworden naar de ligging en bereikbaarheid van onze boerderij? Op ons erf ontsnap je heel even aan de drukte van de stad, maar vergis je niet! Onze vergaderlocatie is onwijs centraal gelegen en bevind zich op steenworp afstand van het centrum van RotterdamDelft en Den Haag. Daarnaast is Buitenplaats Vlaardingen ook nog eens zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het OV bevindt zich op 10 minuten lopen van onze boerderij, en naast ons erf ligt een grote parkeerplaats met maar liefst 200 gratis parkeerplekken. Op deze inspirerende vergaderlocatie is dus genoeg ruimte voor het hele zakelijke gezelschap!

 

Vergaderen authentieke boerderij - Rieten Hooiberg
Vergaderlocatie Rieten Hooiberg
vergaderen midden in het groen - Glazen Hooiberg vergaderopstelling
Vergaderlocatie Glazen Hooiberg

Bijzondere Vergaderlocaties

Met meerdere unieke binnen- en buitenruimtes heeft Buitenplaats Vlaardingen alles in huis om van elke brainstorm, vergadering, training of presentatie een succes te maken. Om je een indruk te geven van onze bijzondere locaties vind je hieronder een overzicht van de beschikbare ruimtes. Op zoek naar de mooiste vergaderlocatie van Nederland? Lees dan snel verder!

 

#1. De Glazen Hooiberg

We trappen dit lijstje direct af met de favoriete vergaderlocatie van onze gasten! De Glazen Hooiberg is een droom van een locatie als je op zoek bent naar die perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Door de glazen wanden valt hier onwijs veel licht naar binnen en overal waar je kijkt heb je een prachtig uitzicht op het omringend groen. Deze geweldige ruimte is ca. 100m2, beschikt over een eigen bar, terras en toiletten, en biedt plaats voor 20 tot 60 personen afhankelijk van de opstelling. Door middel van een corridor is deze hooiberg verbonden met De Stal, dus deze 2 locaties zijn ook nog eventueel te koppelen. Kortom, een enorm inspirerende ruimte die uitermate geschikt is voor een vergadering, training of brainstormsessie.

Prijs per dagdeel: € 220,00 ex. BTW.

Meer over deze vergaderlocatie

#2. De Rieten Hooiberg

De Rieten Hooiberg is een ‘vrijstaande’ locatie op het erf van onze herenboerderij. Deze originele locatie is ca. 70m2 en biedt plaats voor 20 tot 40 personen afhankelijk van de opstelling. Door de glazen spijlen komt er veel licht binnen en wordt het contact met het omringende erf behouden. Een toffe authentieke ruimte die onwijs geschikt is voor een zakelijke meeting of event, en waar je naar hartenlust kunt vergaderen, brainstormen en inspireren!

Prijs per dagdeel: € 220,00 ex. BTW.

Meer over deze vergaderlocatie

 
 

#3. Gruttozaal

Als je vanuit De Stal de trap op loopt kom je terecht in De Gruttozaal, die zich bevindt op de eerste etage van de herenboerderij. Deze fijne ruimte is verbouwd tot een sfeervolle vergaderzaal waar je authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. Maar je kunt hier uiteraard ook terecht voor een training, brainstormsessie of presentatie. De Gruttozaal is ca. 32m2 en is geschikt voor kleinere groepen tot maximaal 20 personen. Vergeet trouwens niet om ook een lekkere wandeling door de Zuidbuurt te maken tijdens je verblijf hier. De combinatie van een frisse neus en onze prachtige groene omgeving is enorm bevorderlijk voor de inspiratie en de productiviteit!

Prijs per dagdeel: € 140,00 ex. BTW.

Meer over deze vergaderlocatie

#4. De Stal

Een andere zeer geliefde (en tevens de grootste) binnenlocatie is De Stal. Dit is de plek waar vroeger de koeien stonden en is nu verbouwd tot een sfeervolle ruimte waar je onwijs veel kanten mee op kunt. De originele steunbalken en ramen in deze ruimte zijn uiteraard behouden, want die zorgen voor die toffe landelijke en authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande staldeuren en een eigen terras maak je in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De Stal is circa 300m2 en biedt plaats voor 20 tot 100 personen afhankelijk van de opstelling. De stal wordt tijdens events ook vaak gebruikt als algemene ruimte waar vergadergroepen de mogelijkheid hebben om in kleinere groepjes uit elkaar te gaan.

Prijs per dagdeel: € 450,00 ex. BTW.

Meer over deze vergaderlocatie

 
 

#5. Buiten vergaderen – In boomgaard of bos

Steeds meer werkgevers zijn op zoek naar bijzondere vergaderlocaties, en ook buiten vergaderen wordt steeds populairder. Uiteraard zijn er bij Buitenplaats Vlaardingen meerdere unieke buitenruimtes te boeken voor vergaderingen, trainingen, brainstormsessies en andere zakelijke events. Zo kun je bijvoorbeeld plaatsnemen aan de gezellige picknicktafel in onze prachtige boomgaard (deze locatie biedt ruimte voor ca. 30 personen). Liever vergaderen midden in het bos? Ook dat is mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen. Op deze unieke vergaderlocatie worden de stoelen ingeruild voor kleine boomstammetjes; onwijs sfeervol en helemaal geschikt voor een zogeheten ‘out-of-the box’ sessie. Hier schud je in no time die originele ideeën uit je mouw!

Prijs per dagdeel: € 200,- ex. BTW

Meer over deze vergaderlocatie

Vergaderarrangementen 4 uur en 8 uur

Buitenplaats Vlaardingen biedt verschillende vergaderarrangementen aan. Hierin zijn de prijzen afhankelijk van de duur van de vergadering, het aantal personen en de locatiehuur van de gekozen vergaderruimte. Ben jij geïnteresseerd in het huren van één van onze locaties? Wil je meer weten over onze mogelijkheden bij het organiseren van een zakelijk event? Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vergaderfaciliteiten in onze locaties

De vergaderruimtes zijn voorzien van de benodigde vergader- & horecafaciliteiten zoals een eigen bar, toiletten en een eigen terras.

Vergaderruimtes zijn standaard voorzien van:
 • 1 flipover
 • 1 projectiescherm (zonder beamer)
 • gratis wifi
Mogelijk aanvullende faciliteiten zijn:
 • Beamer à € 35,00 ex. BTW per dagdeel
 • Flipover (extra) à € 15,00 ex. BTW per dag

Borrelen na de vergaderen?

Lijkt het je gezellig om aansluitend aan de zakelijke bijeenkomst een borrel te drinken op onze bijzondere vergaderlocatie? Kies dan voor ons borrelarrangement voor € 12,50 per persoon. Dit heerlijke arrangement is inclusief onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee gedurende 1 uur, één ronde bittergarnituur en nootjes op de bar.

Voor een optimale concentratie en motivatie is het soms nodig om de vergadering of brainstormsessie even te onderbreken. Een nieuwe omgeving, wat frisse lucht en een beetje fysieke inspanning kunnen wonderen doen voor de productiviteit en creativiteit. Voeg daar nog een teambuilding element aan toen, en je zult de positieve impact direct ervaren op de algehele werksfeer!

Onze vergaderbreaks en teambuilding activiteiten vinden plaats in en rondom de Buitenplaats en zijn op vele toffe manieren in te vullen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Wandeling in de natuur: het is tijd om de benen te strekken en een frisse neus te halen in het omliggende natuurgebied. Download onze gratis wandelroute [PDF]
 • Mountainbiken / Fietsen: maak een mooie fietstocht door het landelijke recreatiegebied. Of kies jij liever voor een stoer mountainbike parcours?
 • Handboogschieten: een kwestie van volledige concentratie! Denk jij dat je het in je hebt?
 • Quad rijden: stap op dit unieke vierwielige voertuig en ervaar de sensatie op ons eigen quad parcours.
 • Pionierbouwopdracht: laat je originaliteit en creativiteit maar de vrije loop gaan!
 • Yoga workshop: na een lange tijd van focus is het heerlijk om even uit je hoofd te stappen en je weer bewust te worden van je lichaam.
 • Djembé workshop: kom maar door met dat samenspel en die positieve energie!