Bedrijfsfestival als personeelsfeest?
In ongedwongen sfeer & midden in het groen

Bedrijfsfestival

Festival als bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfestival organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! We zien steeds vaker dat het bedrijfsleven kiest voor het organiseren van bedrijfsfestival. Een bedrijfsfestival is enorm veelzijdig en zorgt voor een complete beleving. De gasten lopen op onze eigen locatie en worden gelijk omgeven door feestelijke lichtjes en originele decoratie. Niets is ons te gek. Ook je eigen festival waar nog lang over nagepraat wordt? Op een uniek plekje in de regio Rotterdam / Den-Haag? Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfestivals.

Imposante Stretchtent van 400m2

Beetje regen? Geen stress. Met onze 400m2 stretchtent staan de gasten bij een buitje gewoon droog. Combineer je festival met activiteiten, workshops, foodtrucks of bijvoorbeeld een spreker. Je kunt een bedrijfsfestival inzetten als bedrijfsfeest, relatie event, jubileum, kennis evenement maar bijvoorbeeld ook gewoon om je werknemers te bedanken tijdens een eindejaarsfeest.

  • Uniek event in echte festival sfeer
  • Groepen van 100 tot 1000 personen
  • Festival al vanaf € 75,- p.p.
  • Midden in het groen & gratis parkeren
  • Keuze uit ruim 50 activiteiten & workshops
  • Wereldgerechten uit kleurrijke foodtrucks of van de grill

“Uniek plekje midden in het groen”

Vlaggetjes voor een festival sfeertje

Invulling bedrijfsfestival

Er zijn verschillende opties voor de invulling van een echt festival. Bij de organisatie van een bedrijfsfestival komt veel kijken. Sommige bedrijven kiezen voor het pure festival, kortweg hapjes & drankjes in een gezellig festivalsetting. Anderen kiezen ervoor om dit uit te breiden met een plenaire sessie en/of activiteiten en/of een feest. In het winterseizoen kunnen we ook zorgen voor een compleet winter wonderland.

Dagprogramma of een deel daarvan

Met het bedrijf een festival organiseren? Wij zijn festival experts. Meer weten?

Plenaire sessie14:30 - 15:00u

Je bedrijfsfestival aftrappen met een plenaire sessie voor de hele groep? Terugkijken op de afgelopen periode, de plannen voor de toekomst delen of gewoon je waardering uitspreken voor de getoonde inzet. Je bedrijfsfestival starten met een plenaire sessie? Geen probleem! Gedurende de dag in kleine groepjes uit elkaar verdeeld over meerdere ruimtes om verder de diepte in te gaan? Aan de hand van jullie wensen bepalen ze gezamenlijk de invulling van het festival.

Activiteiten & Workshops15:30 - 17:00u

Verrijk het festival met verschillende activiteiten en workshops? Activiteiten zijn een goede manier om jouw team te motiveren, de samenwerkingband te versterken of natuurlijk gewoon voor de fun. Een groot voordeel van een bedrijfsfestival is dat je diverse activiteiten kunt combineren. Met een toffe samenstelling van actieve, recreatieve en muzikale activiteiten is er voor ieder wat wils. Met een groot netwerk binnen de branche kunnen we vrijwel iedere activiteit aanbieden.
Voor een actieve middag organiseren wij workshops
bedrijfsfestival workshops compilatie opt

Activiteiten & Workshops15:30 - 17:00u

Verrijk je bedrijfsfestival met verschillende activiteiten en workshops? Activiteiten zijn een goede manier om jouw team te motiveren, de samenwerkingband te versterken of natuurlijk gewoon voor de fun. Met een toffe samenstelling van actieve, recreatieve en muzikale activiteiten is er voor ieder wat wils. Met een groot netwerk binnen de branche kunnen we vrijwel iedere activiteit aanbieden.

De locatie voor een bedrijfsfestival! Van een snackbar tot kaviaar. Wil je zelf kiezen? Wij hebben de mogelijkheden al voor jullie op een rijtje gezet

Foodtruck Festival17:30 - 22:00u

Een foodtruck festival tussen de bomen van ons bos of op het erf van onze Herenboerderij. Tegenwoordig zien we veel foodtrucks terug bij ons op het erf. Foodtrucks zijn met name zo populair vanwege de unieke sfeer, de rijkheid aan variatie en de kwaliteit van het geserveerde eten. Er zijn natuurlijk enorm veel verschillende foodtrucks maar hebben de leukste en lekkerste al voor je geselecteerd.

Bekijk ons foodbook!

Entertainment

Naast kleurrijke foodrucks bieden we ook verschillende vormen van entertainment zoals een saxofonist(e), silent disco, magic & mystery entertainer, huisje-boompje-feestje, blijtanken of bijvoorbeeld de complimentenmeisjes. Nèt dat beetje extra op jouw bedrijfsfestival!

Laat je inspireren door onze klanten. Zij gingen je voor…

Sfeer proeven?

Een korte foto impressie…

Ben je op zoek naar een festival locatie?
Contact met je collega's
Graffiti workshop voor de creatieve deelnemers
Entertainment - saxofoniste
Aan het genieten aan het foodcourt
Workshop schermen
Het bedrijf festival. Voetjes van de vloer.
En wat dacht je van Pasta?
Workshop boogschieten
Als je een drankje wilt gewoon bestellen aan de bar
Food - Beefs en burgers
Golfclinic

Cases

Bekijk een aantal van onze cases

Integron Festival

Samen met Integron hebben we haar 30 jaar jubileum en de klantbeleving awards in een zakelijk festival jasje mogen steken. Inhoudelijk was de doelstelling kennisoverdracht, netwerken en weer helemaal top of mind zijn bij klanten. Alle 180 gasten hebben een onvergetelijke dag gehad, doelstelling bereikt!

Visser & Visser Personeelsfeest

Samen met Visser & Visser organiseerden we hun personeelsevent. Inhoudelijk werd het nieuwe strategisch kader voor aanzien van 400 collega’s op grootse wijze gepresenteerd. Na dit inhoudelijke onderdeel was er ruimte voor ontspanning met leuke workshops. Daarnaast ontmoeten collega’s elkaar onder genot van heerlijke foodtruck gerechten.

Steens & Partners bedrijfsevent

Samen met Steens & Partners zetten we een dag neer om nooit te vergeten. Met een spectaculaire activiteiten zoals een helicopter vlucht, maar daarnaast ook een workshop als tapas maken, djembé en graffiti was er voor ieder wat wils. Afgesloten met een smaakvolle barbecue en een dansfeestje in onze Stal.

Midden in het groen

Een buitengewoon bijzonder plekje midden in het groen met voldoende ruimte voor alle gasten.

Ongedwongen sfeer

Ons festivalterrein zorgt voor een ongedwongen sfeer waar iedereen op z’n gemak is.

Lekker eten uit Foodtrucks

Aansluitend aan de borrel genieten van smaakvolle hapjes uit diverse foodtrucks!

Plattegrond

Evenementenlocatie plattegrond
visitekaartje 2024 lars voorkant

Bedrijfsfestival organiseren?

Neem contact op met Lars

Lars heeft ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfestivals en gaat net dat stapje verder om jouw bedrijfsevent nét dat beetje extra te geven voor een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact of vraag een vrijblijvende offerte aan.

06 – 34 59 20 85

lars@buitenplaatsvlaardingen.nl

Leuke reacties van klanten

bedrijfsfestival recensies

Bedrijfsfestival op eigen locatie

Liever een festival organiseren op eigen locatie? Deze fantastische ervaring kunnen wij ook bieden op andere locaties door heel Nederland. Met een groot netwerk van foodtrucks, entertainment aanbieders en veel expertise in het organiseren van festivals helpen we je graag verder.