Vragen?

Vragen? We helpen ze graag beantwoorden. Misschien staat je vraag al bij onze ‘veelgestelde vragen’!

?
>
Welke annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing

Voor een reservering gelden voor annulering de navolgende percentages van de reserveringswaarde die bij annulering door de klant betaald dient te worden.

Bij annulering van de partij gelden de volgende voorwaarden:
Meer dan 12 maanden voor het gereserveerde tijdstip – 0% van de opdrachtsom
12 – 9 maanden voor het gereserveerde tijdstip – 10% van de opdrachtsom
9 – 6 maanden voor het gereserveerde tijdstip – 25% van de opdrachtsom
6 – 3 maanden voor het gereserveerde tijdstip – 50% van de opdrachtsom
3 – 2 maanden voor het gereserveerde tijdstip – 75% van de opdrachtsom
2 – 1 maanden voor het gereserveerde tijdstip – 85% van de opdrachtsom
Minder dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip – 100% van de opdrachtsom

Wilt u het risico indekken en het evenement verzekeringen? Wij hebben een vaste partner voor evenementen verzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor meer informatie en een premie berekening kunt u terecht op https://evenementen.klap.com/idea/evenementenverzekering.

Uiteraard kunt u ook bij uw eigen verzekeringsagent informeren naar een eventuele annuleringsverzekering.

?
>
Is het mogelijk om zelf de catering te verzorgen / mee te nemen?

Nee. Helaas is het niet mogelijk om enkel een ruimte te huren en zelf de catering te verzorgen. Alle arrangementen en programma’s zijn altijd in combinatie met de afname van catering.

?
>
Kan er een vrijblijvende offerte opgevraagd worden?

Bij Buitenplaats Vlaardingen kan er 24/7 via onze website een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Tijdens kantooruren kan dit ook telefonisch.

?
>
Kan er vrijblijvend een optie worden geplaatst?

Bij het aanvragen van een offerte wordt er automatisch ook vrijblijvend een optie geplaatst op het programma en locatie van hetgeen betreffende de offerte. Vanwege de grote drukte plaatsen we op dit moment geen losse opties. Je hebt dus alleen een geldige optie van 2 weken zodra je een offerte hebt ontvangen met daarop de aangegeven eventdatum.

?
>
Hoe lang is een optie geldig?

In de offerte staat altijd beschreven dat de optie 14 dagen geldig blijft. Ook een optie die geplaatst wordt zonder het aanvragen van direct een offerte is in principe 14 dagen geldig, tenzij anders vermeld.

?
>
Wat is het garantieaantal?

Het garantieaantal is het aantal deelnemers genoemd in de kostenbegroting van de offerte. Na akkoord van de offerte is dit het aantal deelnemers waar wij op gaan organiseren.

U kunt éénmalig en tot maximaal 7 werkdagen voor aanvang het definitieve aantal gasten wijzigen.
Binnen 7 werkdagen voor aanvang kunnen wij geen wijzigingen meer doorvoeren.

Afwijking met minder dan 5% marge
Bij een afwijking met een marge van maximaal 5% van het garantieaantal gelden de tarieven in de kostenbegroting. Vallen er gasten af dan crediteren wij dit bedrag (enkel food & beverage). Komen er gasten bij dan gelden de bedragen in de offerte en ontvangt u hier een nafactuur van.

Afwijking met meer dan 5% marge
Bij een negatieve afwijking boven de 5% geldt een reserveringswaarde van 100% die bij annulering door u betaald moeten. Bij een positieve afwijking boven de 5% geldt een reserveringswaarde van 200% die bij extra gasten door u betaald moeten.

Rekenvoorbeeld
U reserveert voor 40 personen en mag 5% omhoog en 5% naar beneden afwijken.
40 – 5% = 38 personen. Voor maximaal 2 personen crediteren wij de kosten over het food & beverage deel uit de kostenbegroting
40 + 5% = 42 personen. Voor maximaal 2 personen factureren wij de kosten zoals opgenomen in de kostenbegroting
Bij annuleringen boven de 5%, dus 37 of minder zijn de kosten voor. U ontvangt hier dus geen geld voor terug!
Bij extra gasten boven de 5%, dus 43 of meer geldt een tarief van 200% op de tarieven in de kostenbegroting.

?
>
Mag er tijdens een actief evenement alcohol genuttigd worden?

Tijdens een actief evenement, mag er vóór en tijdens het actieve gedeelte geen alcohol genuttigd worden. Dit in verband met de veiligheid van de deelnemers.

?
>
Kan ik mijn evenement verzekeren?

Ja, dat kan! Wij kunnen u een speciale evenementen verzekering aanbieden. De premie voor deze verzekering hangt af van het soort evenement en de gekozen dekking. De premie kunt u gemakkelijk online berekenen.

Wij hebben een vaste partner voor evenementen verzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor meer informatie en een premie berekening kunt u terecht op https://evenementen.klap.com/idea/evenementenverzekering.

?
>
Is de locatie rolstoelvriendelijk?

Buitenplaats Vlaardingen is rolstoelvriendelijk. Alle ruimtes en terrassen zijn per rolstoel goed bereikbaar. Er is geen speciaal invalide toilet, maar de toiletten zijn wel ruim en bereikbaar met een rolstoel.

?
>
Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen en vegetariërs?

Dieetwensen en vegetariërs kunnen tot maximaal 14 dagen voor aanvang van het evenement aan ons doorgegeven worden. Hier zal dan door de catering rekening mee worden gehouden.

Antwoord op je vraag niet gevonden?
Geen probleem. We helpen je graag verder. Stel hieronder direct jouw vraag, zodat we deze op kunnen nemen in onze FAQ sectie en jouw vraag in de toekomst makkelijk terug te vinden is. Wij streven ernaar om op werkdagen je vraag binnen 4 uur te beantwoorden.