Vergaderlocatie Delft

Vergaderen op een bizondere vergaderlocatie op steenworp afstand van Delft en midden in het groen?

N

Vergaderlocatie Delft

Op steenworp afstand van Delft

N

Meerdere vergaderzalen

Beschikking over 5 vergaderzalen

N

Midden in het groen

Omringd door groen (Groene Hart)

N

In kleine groepjes uit elkaar

Geen probleem door de ruime opzet

N

Buiten vergaderen

Vergaderen in een boomgaard

N

Gratis parkeren

200 Gratis parkeerplaatsen en vlakbij metrostation Vlaardingen-West

Groene vergaderlocatie Delft

Op zoek naar ‘vergaderlocatie Delft’? Maak kennis met de herenboerderij van Buitenplaats Vlaardingen. Deze bijzonderen vergaderlocatie is compleet omgetoverd tot een inspirerende plek met meerdere vergaderzalen. Zowel kleine en grotere groepen kunnen terecht in één van de zalen van Buitenplaats Vlaardingen.

Vlakbij Delft…

Vanuit Delft draai je de A4 op richting Rotterdam waarna je na ca 4km de A20 richting  Hoek v. Holland / Vlaardingen kiest en vervolgens afrit 8 Vlaardingen West neemt. Binnen no-time rij je vanaf de snelweg zo het groen in. Geniet van de rust en ruimte die dit natuurgebied te bieden heeft. Je parkeert je auto op één van onze gratis parkeerplaatsen en de groene omgeving geeft je gelijk een heerlijk vrij gevoel. Je wandelt naar de hoofdingang van deze nu al unieke vergaderlocatie. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door één van onze enthousiaste medewerkers. Je ziet een aantal van je collega’s al staan en sluit je aan. Zodra de groep compleet is worden jullie naar de gereserveerde vergaderruimte gewezen.

In groepjes uit elkaar…

In kleine groepjes uit elkaar? Geen probleem! Onze vergaderlocatie is ruim van opzet waardoor je enorm flexibel bent en je altijd in groepjes uit elkaar kunt.

Na de lunch een actieve vergaderbreak beleven om de teamspirit weer even op peil te brengen? Ook dat is mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen. Van een wandeling in het naastgelegen receratiegebied tot een workshop salsadansen of bijvoorbeeld een workshop boogschieten. Dus… op zoek naar een vergaderlocatie in Delft? Kies voor Buitenplaats Vlaardingen!

vergaderlocatie Schiedam

Vergaderzalen

Benieuwd naar de vergaderzalen van onze vergaderlocatie vlabij Delft? Onze locatie in regio Delft heeft wel 4 verschillende binnenlocaties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om buiten te vergaderen in onze stretchtent of onze boomgaard!

Glazen Hooiberg

Een unieke vergaderlocatie met wanden van glas die volledig open kunnen.

Glazen Hooiberg

Een unieke vergaderlocatie met wanden van glas die volledig open kunnen.

Rieten Hooiberg

Een authentieke vergaderlocatie met een huiten vloer en een rieten dak.

De Stal

De ruimte waar vroeger de koeien stonden is omgetoverd tot een grote zaal

De Stal

Een grootte ruimte met een bar waar vroeger de koeien stonden

Gruttozaal

Een meer zakelijke vergaderzaal die ruimte biedt voor groepen tot ca 15 personen.

Gruttozaal

Een meer zakelijke vergaderzaal die ruimte biedt voor groepen tot ca 15 personen.

Buiten vergaderen

Buiten vergaderen midden in het bos? Kies dan voor onze prachtige stretchtent!

Buiten vergaderen

Liever buiten in de natuur vergaderen? Kies dan voor onze prachtige boomgaard!

Locatiehuur bedraagt € 140,- tot € 695,- per dagdeel afhankelijk van de gehuurde zaal.

Midden in het groen

Buitenplaats Vlaardingen is een sfeervolle vergaderlocatie midden in het groen. Onze tradiotionele boerderij vindt je in het Groene Hart. En… groen doet goed! Natuur is goed voor onze zintuigen, motoriek, concentratie, denkvermogen en creativiteit. Na eeen smaakvolle lunch een wandelingetje maken in het omliggende natuurgebied? De wandelkaartjes liggen voor je klaar!

Buiten vergaderen midden in een bos onder onze stretchtent? Of liever in onze boomgaard? Ook dat kan! Zelfs wifi is aanwezig op onze buitenlocaties!

Zoek je een vergaderlocatie in de natuur, maar toch in de omgeving van Delft. Ontdek dit pareltje van een vergaderlocatie!

Vergaderlocatie Delft

Wij zitten helaas niet in Delft zelf, maar het is echt de moeite waard om in de auto te stappen en die paar minuutjes te rijden vanuit Delft. Onze vergaderlocatie ligt een kleine 15 minuten vanaf het centrum van Delft en je kunt gratis parkeren! Onze vergaderruimtes prikkelen de creativiteit en zetten aan tot prestatie. De sportieve vergaderbreaks en verschillende goed verzorgde vergaderarrangementen maken elke bijeenkomst tot een succes.

Meer dan een vergaderlocatie

Maar Buitenplaats Vlaardingen biedt meer als alleen vergaderzalen. Buitenplaats Vlaardingen heeft een eigen activiteitenterrein waar je ruim 75 activiteiten en/of workshops kunt beleven. Natuurlijk ideaal om te combineren met een bijeenkomst. Afhankelijk van het doel van de meeting zorgen wij voor een workshop die daar op aansluit! Hoe leuk is dat! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Handboogschieten
  • Djembe
  • Quad rijden
  • Katapult schieten

Kies nu voor Buitenplaats Vlaardingen als het gaat om een vergaderlocatie vlakbij Delft. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vergaderen in Delft? Neem nu even vrijblijvend contact met ons op!

Inspirerende omgeving

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Uitstekend bereikbaar

Perfecte bereikbaarheid zowel per auto als ov

Gratis parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Gratis Wifi

Gratis supersnelle wifi in alle vergaderruimtes

N

Vergaderlocatie Delft

Vergaderen vlabij Delft

N

Meerdere vergaderzalen

Beschikking over 5 vergaderzalen

N

Midden in het groen

Omringd door groen (Groene Hart)

N

In kleine groepjes uit elkaar

Geen probleem door de ruime opzet

N

Buiten vergaderen

Vergaderen in een boomgaard

N

Uitstekende voorzieningen

Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt

Reviews vergaderlocatie

Ruud 't Mannetje

[usr 4] - mei 2022

Prachtige ruimte voor groepswerk: drie kanten glas met rondom uitzicht op bos en tuin. Ook alle ruimte en privacy voor werken èn wandelen buiten in het groen. Parkeren op het terrein. Alleen een beetje moeilijk te vinden: ik ben er meerdere keren langs gereden zonder het te herkennen. Groot bord in de tuin zetten?

Mr. E

[usr 4] - augustus 2022

Sfeervolle omgeving voor verjaardagen en vergaderingen/congressen. Een prachtige fruitboomgaard voor trouwpartijen of andere feesten.

Irma Rodenberg

[usr 4] - oktober 2021

Fijne en mooie locatie voor een "hei dag" !!

R.T. van Kampen

[usr 5] - maart 2022

Geweldige locatie voor feesten, lunchen, maar ook voor bedrijfsuitjes, teambuilding ed. Hele crossbaan en accomodatie voor feesten. Zeker ook voor bedrijven!

San

[usr 4] - juni 2020

Mooie locatie, rustig en voldoende faciliteiten voor vergaderingen.

Patricia

[usr 5] - september 2022

Geweldige plek middenin de drukte, de rust en vrijheid creëren is zo bijzonder! 🙌

Otto

[usr 5] - september 2021

Ik moet zeggen dat ik niet vaak een review schrijf, maar deze ervaring heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Service tip top in orde, eten heel goed verzorgd, maar bovenal is de locatie sprookjesachtig. Voor mij vanuit centrum Rotterdam perfect te bereiken. Tot een spoedig weerzien!