Vergaderlocatie Den Haag

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Den Haag en toch midden in het groen?

N

Vergaderlocatie Den Haag

Aan de rand van Den Haag

N

Meerdere vergaderzalen

Beschikking over 5 vergaderzalen

N

Midden in het groen

Omringd door groen (Groene Hart)

N

In kleine groepjes uit elkaar

Geen probleem door de ruime opzet

N

Buiten vergaderen

Vergaderen in een boomgaard

N

Gratis parkeren

200 Gratis parkeerplaatsen en vlakbij metrostation Vlaardingen-West

Een inspirerende vergaderlocatie Den Haag

Op zoek naar ‘vergaderlocatie Den Haag’? Buitenplaats Vlaardingen is een prachtige boerderij welke compleet is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie met meerdere vergaderzalen. Zowel kleine vergadergroepen als grote vergadergroepen kunnen terecht in één van de zalen van Buitenplaats Vlaardingen.

Midden in de natuur…

Vanaf de A12 vanuit Den Haag, draai je de A4 en vervolgens de A20 op richting Vlaardingen. Voordat je het weet rij je vanaf de snelweg een heel andere wereld in. Een wereld van groen, rust en ruimte. Je parkeert je auto op één van onze gratis parkeerplaatsen en hoort gelijk de vogeltjes fluiten. Het geeft je gelijk een vrij gevoel. Je wandelt rustig naar de hoofdingang van deze nu al bijzondere vergaderlocatie. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door één van onze enthousiaste medewerkers.  Je ziet een aantal van je collega’s al staan en sluit je aan. Zodra de groep compleet is worden jullie naar de gereserveerde vergaderzaal begeleidt.

In groepjes uit elkaar…

Even in kleinere groepjes uit elkaar? Geen probleem! Onze vergaderlocatie is ruim van opzet waardoor je super flexibel hebt en je altijd in groepjes uit elkaar kunt.

Na de lunch een actieve vergaderbreak beleven om de teamspirit weer even op peil te brengen? Ook dat is mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen. Van een wandeling in het naastgelegen receratiegebied tot een workshop djembe of bijvoorbeeld glofclinic. Dus… op zoek naar een vergaderlocatie in Den Haag? Kies voor Buitenplaats Vlaardingen!

vergaderlocatie Den Haag

Vergaderzalen

Nieuwsgierig naar de vergaderzalen van onze vergaderlocatie in regio Den Haag? Onze vergaderlocatie aan de rand van Den Haag heeft beschikking over wel 4 zalen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om buiten te vergaderen in onze boomgaard!

Glazen Hooiberg

Een unieke vergaderlocatie met wanden van glas die volledig open kunnen.

Glazen Hooiberg

Een unieke vergaderlocatie met wanden van glas die volledig open kunnen.

Rieten Hooiberg

Een authentieke vergaderlocatie met een huiten vloer en een rieten dak.

De Stal

De ruimte waar vroeger de koeien stonden is omgetoverd tot een grote zaal

De Stal

Een grootte ruimte met een bar waar vroeger de koeien stonden

Gruttozaal

Een meer zakelijke vergaderzaal die ruimte biedt voor groepen tot ca 15 personen.

Gruttozaal

Een meer zakelijke vergaderzaal die ruimte biedt voor groepen tot ca 15 personen.

Buiten vergaderen

Buiten vergaderen midden in het bos? Kies dan voor onze prachtige stretchtent!

Buiten vergaderen

Liever buiten in de natuur vergaderen? Kies dan voor onze prachtige boomgaard!

Locatiehuur bedraagt € 140,- tot € 695,- per dagdeel afhankelijk van de gehuurde zaal.

Vergaderlocatie in het groen

Buitenplaats Vlaardingen is een prachtige vergaderlocatie midden in het groen. Onze authentieke herenboerderij vindt je in het Groene Hart. En groen doet goed! Natuur is goed voor onze zintuigen, motoriek, concentratie, denkvermogen en creativiteit. Tijdens de lunch break even een wandelingetje in het omliggende natuurgebied? De wandelkaartjes liggen voor je klaar!

Buiten vergaderen in een prachtige boomgaard? Of liever in het bos op eigen terrein van Buitenplaats Vlaardingen? Of onder een sfeervolle stretchtent? Ook dat kan!

Zoek je een vergaderlocatie in de natuur, maar toch in de omgeving van Den Haag. Ontdek dit pareltje van een vergaderlocatie!

Vergaderlocatie Den Haag centrum

Helaas, wij zijn geen vergaderlocatie in het centrum van Den Haag. Maar…. wacht nog even! Het is echt de moeite om in de auto te stappen en dat stukje te rijden vanuit Den Haag. Onze vergaderlocatie ligt slechts 20 autominuten van Den Haag en je kunt gratis parkeren? Onze vergaderzalen stimuleren creativiteit en prikkelen tot prestaties. De verschillende goed verzorgde vergaderarrangementen en actieve vergaderbreaks maken elke bijeenkomst tot een succes.

Meer dan een vergaderlocatie

Maar Buitenplaats Vlaardingen biedt meer als alleen een vergaderlocatie vlakbij Den Haag. Buitenplaats Vlaardingen heeft een eigen outdoorterrein waar je ruim 75 activiteiten en/of workshops kunt beleven. Ook ideaal om te combineren met een vergadering. Afhankelijk van de aanleiding of het doel van de vergadering zorgen wij voor een activiteit die daar op aansluit! Hoe leuk is dat! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Teambuilding, training
  • Meetings, conferenties
  • Relatie netwerkdagen
  • Seminars, workshops etc.

Hak nu de knoop door en kies voor Buitenplaats Vlaardingen als het gaat om een vergaderlocatie nabij Den Haag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vergaderen Den Haag? Neem nu even vrijblijvend contact met ons op!

Inspirerende omgeving

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Uitstekend bereikbaar

Perfecte bereikbaarheid zowel per auto als ov

Gratis parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Gratis Wifi

Gratis supersnelle wifi in alle vergaderruimtes

N

Vergaderlocatie Den Haag

Vergaderen vlabij Den Haag

N

Meerdere vergaderzalen

Beschikking over 5 vergaderzalen

N

Midden in het groen

Omringd door groen (Groene Hart)

N

In kleine groepjes uit elkaar

Geen probleem door de ruime opzet

N

Buiten vergaderen

Vergaderen in een boomgaard

N

Uitstekende voorzieningen

Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt

Reviews vergaderlocatie

Ruud 't Mannetje

[usr 4] - mei 2022

Prachtige ruimte voor groepswerk: drie kanten glas met rondom uitzicht op bos en tuin. Ook alle ruimte en privacy voor werken èn wandelen buiten in het groen. Parkeren op het terrein. Alleen een beetje moeilijk te vinden: ik ben er meerdere keren langs gereden zonder het te herkennen. Groot bord in de tuin zetten?

Mr. E

[usr 4] - augustus 2022

Sfeervolle omgeving voor verjaardagen en vergaderingen/congressen. Een prachtige fruitboomgaard voor trouwpartijen of andere feesten.

Irma Rodenberg

[usr 4] - oktober 2021

Fijne en mooie locatie voor een "hei dag" !!

R.T. van Kampen

[usr 5] - maart 2022

Geweldige locatie voor feesten, lunchen, maar ook voor bedrijfsuitjes, teambuilding ed. Hele crossbaan en accomodatie voor feesten. Zeker ook voor bedrijven!

San

[usr 4] - juni 2020

Mooie locatie, rustig en voldoende faciliteiten voor vergaderingen.

Patricia

[usr 5] - september 2022

Geweldige plek middenin de drukte, de rust en vrijheid creëren is zo bijzonder! 🙌

Otto

[usr 5] - september 2021

Ik moet zeggen dat ik niet vaak een review schrijf, maar deze ervaring heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Service tip top in orde, eten heel goed verzorgd, maar bovenal is de locatie sprookjesachtig. Voor mij vanuit centrum Rotterdam perfect te bereiken. Tot een spoedig weerzien!