Bijzondere Trouwlocatie

Op zoek naar een unieke trouwlocatie midden in het groen? Altijd al gedroomd van een trouwceremonie tussen de fruitbomen en de fluitende vogeltjes in een romantische boomgaard? Of heb jij altijd al willen trouwen midden in een betoverend bos omringd door sfeerlichtjes in een prachtige 400m2 stretchtent?

Bruiloft in het groen

Bij ons op de boerderij hebben we meerdere bijzondere trouwlocaties beschikbaar (zowel binnen als buiten) die stuk voor stuk mee zullen dragen aan een onvergetelijke bruiloft; voor het bruidspaar én de gasten. Op ons erf hangt een ontspannen en gemoedelijke sfeer, en overal waar je loopt staat het contact met de natuur centraal. Buitenplaats Vlaardingen is één van de mooiste en groenste trouwlocaties in het prachtige Midden-Delfland. Dit recreatiegebied leent zich trouwens ook uitstekend voor een romantische fotoreportage op jullie grote dag!

Tot in de puntjes geregeld

Verder is deze ideale trouwlocatie centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den-Haag in provincie Zuid-Holland, op steenworp afstand van het strand van Hoek van Holland. Een buitengewoon bijzondere locatie met uitstekende horeca, hartelijk personeel met oog voor de gasten en ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. Wij verzorgen jullie trouwdag tot in de puntjes en houden hierin uiteraard volledig rekening met jullie wensen. Zowel voor kleine als grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden en ruimtes beschikbaar. Daarbij is Buitenplaats Vlaardingen rolstoelvriendelijk en ook de kleinere gasten vermaken zich hier altijd uitstekend.

Midden in het groen

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Alles op één locatie

Verrassend veelzijdig! Van ceremonie tot trouwfeest!

Meerdere unieke trouwlocaties

Meerdere prachtige trouwlocaties, zowel binnen- als buitenlocaties.

Perfect bereikbaar

Zowel met OV als de auto goed bereikbaar & gratis parkeren

Officiële trouwlocatie Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen heeft de Buitenplaats aangewezen tot officiële trouwlocatie. Dit betekent dat jullie gehele bruiloft kan plaatsvinden op één plek! Zo kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen om de trouwceremonie te houden in onze boomgaard, en afhankelijk van jullie wensen en het aantal gasten kan het trouwfeest plaatsvinden in één van onze hooibergen of in de stal. Deze droomlocatie heeft alles in huis om van jullie trouwdag een dag te maken om nooit te vergeten. Komen jij en je partner elkaar het ‘ja’ woord geven bij ons op de boerderij?

Unieke trouwlocaties

Op de mooiste dag van je leven moet de locatie natuurlijk perfect zijn, en dat snappen wij bij Buitenplaats Vlaardingen maar al te goed. Op onze authentieke herenboerderij hebben we meerdere mooie trouwlocaties beschikbaar, om te trouwen en te vieren. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende binnen- en buitenruimtes, en dat maakt deze locatie zo verrassend veelzijdig. Daarbij hebben alle locaties hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Om een indruk te geven van de mogelijkheden vind je hieronder een overzicht van de beschikbare ruimtes.

POPULAIR

#1. Boomgaard – buiten trouwen

Hoe leuk en bijzonder is het om elkaar het ‘ja’ woord te geven in de buitenlucht? Buitenplaats Vlaardingen heeft een prachtige boomgaard op het erf waar jullie trouwceremonie in stijl kan plaatsvinden. Hier staat de tijd heel even stil en hoor je enkel de fluitende vogeltjes en de wind die zachtjes door de fruitbomen waait. Liever trouwen in ons aangrenzende bos? Ook dat kan! Buitenplaats Vlaardingen is veelzijdig en biedt unieke mogelijkheden voor iedere bruiloft: van ceremonie en receptie, tot feest.

Meer over deze trouwlocatie

 
 

#2. De Glazen Hooiberg

De Glazen Hooiberg is een droom van een trouwlocatie als je op zoek bent naar die perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Door de glazen wanden valt hier onwijs veel licht naar binnen en overal waar je kijkt heb je een prachtig uitzicht op het omringend groen. Deze geweldige ruimte is ca. 100m2, beschikt over een eigen bar, terras en toiletten, en biedt plaats tot ca. 60 personen. Door middel van een corridor is deze hooiberg verbonden met De Stal, dus deze 2 locaties zijn ook nog eventueel te koppelen. Kortom, een onwijs mooie en sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor een trouwceremonie of receptie.

Meer over deze trouwlocatie

#3. De Rieten Hooiberg

De Rieten Hooiberg is een zeer unieke en ‘vrijstaande’ locatie op het erf van onze herenboerderij, met een prachtige rieten dakbedekking en originele houten roeden. Deze authentieke ruimte is ca. 70m2, beschikt over een prachtige houten bar, terras en toiletten, en biedt plaats tot ca. 45 personen. Door middel van glazen spijlen komt er in deze ruimte veel licht binnen en zo wordt ook hier het contact met het omringende erf tijdens de ceremonie of receptie behouden.

Meer over deze trouwlocatie

 
 

#4. De stal

Een andere zeer geliefde binnenlocatie is De Stal. Dit is de plek waar vroeger de koeien stonden en is nu verbouwd tot een gezellige ruimte met een grote bar en een ruime dansvloer. De originele steunbalken en ramen in deze ruimte zijn uiteraard behouden, want die zorgen voor die toffe landelijke en authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande staldeuren en een eigen terras maak je in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De Stal biedt ruimte voor groepen tot ca. 300 personen en is de perfecte locatie voor een knallend trouwfeest.

Meer over deze trouwlocatie

#5. De Stretchtent

Onze Stretchtent is één van de meest unieke en knusse plekken van de evenementenlocatie. Maar vergis je niet! De tent biedt ruimte voor groepen tot wel 500 personen en beschikt tevens over eigen faciliteiten zoals toiletten, een grote bar en een terras. Als jij er zeker van wilt zijn dat je droog en/of in de schaduw zit op jouw grote dag, maar je wilt wel alsnog kunnen genieten van de frisse lucht en ons prachtige aangrenzende bos, dan is deze trouwlocatie ideaal. De Stretchtent heeft alles in huis om er een onvergetelijke bruiloft van te maken!

Meer over deze trouwlocatie

 

Trouwarrangementen

Buitenplaats Vlaardingen biedt verschillende trouwarrangementen aan voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest.

Bruiloft recensies

Geweldige trouwdag op prachtige locatie Buitenplaats Vlaardingen!

Wat hebben wij een geweldige trouwdag beleefd op locatie Buitenplaats Vlaardingen. De ceremonie idyllisch in een stijlvol aangeklede boomgaard, daarna een goed verzorgde borrel en een geweldig luxe dinerbuffet. Allemaal kwalitatief van topkwaliteit en bij alles een zeer klantgerichte service.
Dat begon eigenlijk al in de maanden van voorbereiding. Op de door ons gewenste momenten konden we terecht op de locatie, de afstemming met Lars, Moo of Marloes was altijd praktisch en zeer hulpgericht. Fijn!

Op de dag zelf liep alles gesmeerd, men heeft daar duidelijk ervaring met het organiseren van dit soort evenementen en niets was teveel. Alle details klopten. Met een spetterend dansfeest sloten we een heerlijke dag in stijl af. Die avond hield het personeel ons als bruidspaar ook goed in de gaten, het ontbrak ons aan niets. Echt top!

Lars, Marloes, Moo en alle andere collega’s die ons een onvergetelijke dag hebben bezorgd: ontzettend bedankt!! Tot over 12,5 jaar.

Arno & Marjolein

Langs deze weg willen we jullie en de rest van het personeel ontzettend bedanken voor een geweldige dag!
Alles was echt fantastisch en perfect geregeld; heerlijk eten, een relaxte sfeer, geweldige dj en ontzettend goede zorgen voor ons vanuit het barpersoneel. Echt al onze dromen zijn uitgekomen en eindelijk overtroffen, we hadden van tevoren niet gedacht dat het zo tof zou kunnen worden. Het was echt een droomdag en we willen je ontzettend bedanken voor alles. De persoonlijke aandacht, de goede zorgen, de ontzettend leuke kaartjes en armbandjes die we hebben gekregen… We zijn er stil van!!

We willen nog heel graag even een extra compliment geven de gastvrouw, wat een super chick!!! De hele avond kwam ze water naar ons toe brengen en heeft ze gezorgd dat het aan niets ontbrak. Wat geweldig om zo iemand bij de groep barkanjers te hebben zitten!!!!

Anneke en Reinier

“Wij hebben een fantastische dag gehad, op een geweldige locatie. Het weer was wat twijfelachtig maar gelukkig konden wij in ieder geval tijdens de ceremonie buiten zijn. In het bijzonder willen wij onze complimenten uitspreken voor de gastvrouw!! Wat een GEWELDIGE vrouw!! Bedankt voor je gezellige bijdrage op onze dag!!
Groetjes van Ron en Martine Voerman”

Ron en Martine Voerman

Wij hebben een super dag gehad!! De locatie, organisatie, personeel en catering waren top! Met speciale dank aan onze gastvrouw!!”

Marco en Shantie Kool

Wij hebben een geweldige en goed verzorgde bruiloft gehad! Locatie super, BBQ uitstekend, hebben alles naar onze eigen idee en wensen kunnen versieren waardoor het een dag werd om nooit te vergeten.

Suzanne Visser

Onze bijzondere trouwlocatie bezichtiging?

Wil je meer zien van deze droomlocatie? Maak dan een virtuele tour door Buitenplaats Vlaardingen! Ontdek de Rieten Hooiberg, de Stal, de Glazen Hooiberg en de diverse terrassen, op een digitaal scherm naar keuze. Beweeg je door de boerderij en over ons erf door op de pijlen in het scherm te klikken. Op ieder punt kun je 360 graden om je as draaien door met je muis te ‘slepen’. Veel plezier tijdens deze virtuele tour!

 

 

Wil je liever een keer fysiek langskomen? Kom onze locatie dan eens bezichtigen, en ervaar voor jezelf wat Buitenplaats Vlaardingen zo bijzonder maakt. Wij geven je met alle plezier een rondleiding over ons mooie erf!

Voor bezichtigingen mag je bellen naar 010-435 92 22 of dit contactformulier invullen. Zou je graag een offerte op maat willen ontvangen of ben je benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Je kunt ons altijd vrijblijvend een mailtje sturen. Hopelijk mogen we je snel ontvangen bij ons op de boerderij!