Trouwen & Beloven

Trouwlocatie Vlaardingen - Buitengewoon Bijzonder!

Ontspannen & gemoedelijke sfeer Alles op 1 locatie Tot in de puntjes verzorgd

Trouwlocatie Vlaardingen

Op zoek naar een trouwlocatie in Vlaardingen? Je bruiloft op een betoverende trouwlocatie midden het groen? Een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar je de vogeltjes hoort fluiten? Een trouwlocatie met het ‘WOUW’ effect? Maak kennis met Buitenplaats Vlaardingen, één van de mooiste en dé groenste trouwlocaties van Zuid-Holland.

Jullie trouwdag moet een dag zijn om nooit te vergeten, zowel voor het bruispaar als voor de gasten. Nietwaar? Buitenplaats Vlaardingen heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Een buitengewoon bijzondere locatie, uitstekende horeca, gemoedelijk personeel met oog voor de gasten en ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. We verzorgen de dag tot in de puntjes en natuurlijk helemaal naar jullie wensen. Trouwen in een hooiberg óf een ceremonie in onze fantastische boomgaard, dat is écht uniek! Zowel voor kleine als grote groepen zijn er verschillende mogelijkheden en ruimten beschikbaar. Buitenplaats Vlaardingen is rolstoelvriendelijk en ook de kleinere gasten vermaken zich hier altijd uitstekend.

Officiële trouwlocatie

Bruidsparen kunnen elkaar het ‘ja’ woord geven op de Buitenplaats in Vlaardingen. Gemeente Vlaardingen heeft de Buitenplaats aangewezen tot officiële trouwlocatie. Dit betekent dat jullie gehele bruiloft kan plaatsvinden op één locatie! Jullie trouwceremonie in onze boomgaard? Dat kan! Afhankelijk van jullie wensen en het aantal gasten kan het feest plaatsvinden in één van de hooibergen óf in de stal. De hooibergen bieden plaats voor circa 50 personen, waar de stal ruimte biedt voor circa 300 personen. Beide locaties zijn voorzien van de benodigde faciliteiten als toiletten, een bar en een eigen terras.

Midden in het groen

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Alles op één locatie

Verassend veelzijdig! Van A tot Z en met diverse binnen- & buitenruimtes

Het echt 'Feel Good' gevoel

Voel je welkom, ervaar samen met jullie gasten die gemoedelijke sfeer

Perfect bereikbaar

Zowel met OV als de auto goed bereikbaar & gratis parkeren

Unieke binnen- & buitenlocaties

Buitenplaats Vlaardingen heeft alles in huis om van jullie huwelijksdag een dag te maken om nooit te vergeten. Meerdere binnen- en buitenlocaties maakt deze locatie verassend veelzijdig. Alle locaties hebben hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vind je onderstaand een overzicht van de beschikbare ruimtes.

#1. Buiten trouwen – In de boomgaard of het bos

Buiten trouwen wordt steeds populairder in Nederland. Buiten trouwen is bijzonder, het geeft een unieke sfeer. Hoe leuk is het om elkaar het ‘ja’ woord te geven terwijl je op de achtergrond de vogels hoort tjilpen? Buiten trouwen doe je bij Buitenplaats Vlaardingen. Wanneer je buiten trouwt krijgt je vaak schitterende foto’s en de fotograaf heeft alle vrijheid om zich te bewegen. Buitenplaats Vlaardingen heeft een prachtige boomgaard waar je ceremonie in stijl kan plaatsvinden. Liever trouwen in het bos, omringd door de mooiste bomen? Ook dat kan! Buitenplaats Vlaardingen is veelzijdig en bied je unieke mogelijkheden voor je bruiloft. Van ceremonie, tot receptie, tot feest.

#2. De Glazen Hooiberg – Landelijk en strak

De glazen hooiberg is van een latere bouwperiode en is ge-upgrade naar een volwaardige locatie met eigen faciliteiten. Waar de rieten hooiberg echt authentiek is, is de glazen hooiberg een stuk moderner. Geen houten palen en een houten vloer, maar meer beton en een strakkere, maar toch warme inrichting. De wanden zijn compleet van glas waardoor je echt in contact staat met het groen van buiten. De glazen hooiberg heeft daarmee weer een heel andere sfeer als de authentieke rieten hooiberg. De glazen hooiberg biedt ruimte voor groepen tot circa 60 personen en beschikt over eigen faciliteiten zoals toiletten, bar en terras.

#3. De Rieten Hooiberg – Landelijk en authentiek

De rieten hooiberg met zijn rieten dakbedekking en originele houten roeden is uniek. De locatie heeft een echte authentieke uitstraling met een inrichting van deze tijd. De houten vloer en houten bar passen helemaal in de stijl van de hooiberg. Door de vele ramen sta je in contact met de natuur. De rieten hooiberg heeft een eigen faciliteiten zoals toiletten, een bar en een terras en biedt ruimte voor groepen tot circa 45 personen.

#4. De Stal – Authentiek en sfeervol

De stal is de plek waar vroeger de koeien stonden en is verbouwd tot een locatie met een grote bar en ruime dansvloer. Met zijn originele steunbalken en raampjes zorgt de stal voor een authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande deuren en een eigen terras maak je in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De stal biedt ruimte voor groepen tot circa 300 personen.

De dagindeling – Alles op één locatie

Kan dat? Ja zeker! Moet dat? Nee, natuurlijk niet. Je gehele bruiloft kan plaatsvinden bij Buitenplaats Vlaardingen. Gemeente Vlaardingen heeft Buitenplaats Vlaardingen aangewezen tot officiële trouwlocatie, dus bruidsparen kunnen elkaar het ‘ja’ woord geven op deze prachtige locatie. Na de ceremonie is het tijd voor de receptie om het bruidspaar te feliciteren. Indien gewenst kan er ná de receptie worden gedineerd bij Buitenplaats Vlaardingen. Aansluitend aan het het diner is het tijd voor een feestje!

Culinaire hapjes en drankjes mogen tijdens je bruiloft natuurlijk niet ontbreken. Met ruim 20 jaar horeca ervaring, spontaan en professioneel personeel verzorgen wij alles tot in de puntjes! Buitenplaats Vlaardingen heeft voor bruiloften speciale bruidsarrangementen samengesteld. Een bruidsarrangement maakt jullie trouwdag helemaal compleet!

#1. De Ceremonie

Buitenplaats Vlaardingen is een officiële trouwlocatie en verzorgt ook de contacten met de gemeente. Wij reserveren de datum en tijd bij de gemeente. Kosten voor de ceremonie zijn afhankelijk van tijd en locatie en lopen direct via de gemeente. Kijk voor meer informatie over de kosten op de website van de gemeente Vlaardingen. Het is helaas niet mogelijk om enkel de ceremonie plaats te laten vinden bij Buitenplaats Vlaardingen. Een ceremonie is bij ons altijd in combinatie met een receptie, diner en/of feest.

Trouwambtenaar (via gemeente)
€ 270 - € 1150 incl. btw
Ceremonie door trouwambtenaar Gemeente Vlaardingen
Wij reserveren voor uw datum & tijd bij de gemeente
Kosten & Facturering lopen via Gemeente Vlaardingen
 
 
 
 
 
 
 
 
Ceremonie Buitenplaats Vlaardingen
€ 544,50 incl. btw
Locatiehuur & inrichting boomgaard, bestaande uit:
bankje voor het bruidspaar
tafel en stoeltjes voor de getuigen
katheder voor de BABS
geluidsinstallatie
bloemstuk bij de BABS
witte lampionnen in de fruitbomen
trouwboog
witte stoeltjes voor 30 personen
Tegen meerprijs verzorgen wij een witte loper, extra bloemstukken en extra stoeltjes.
 

#2. De Receptie

Na de ceremonie is het tijd voor de receptie. Een mooi moment om het bruidspaar te feliciteren met hun kersverse huwelijk. Bij Buitenplaats Vlaardingen hebben we speciale receptie arrangementen samengesteld, want de hapjes & drankjes mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Receptie-arrangement 1
€ 21,50 p.p. excl. btw
2 uur drankuitkoop o.b.v. bier, fris en wijn, koffie en thee
Nootjes op de tafels
2 hapjesrondes (1x warm en 1x koud)
warm: bittergarnituur
koud: borrelplank met diverse koude hapjes (bijvoorbeeld kaas, grillworst, brie, mini-wraps of caprese sticks)
Receptie-arrangement 2
€ 28,00 p.p. excl. btw
3 uur drankuitkoop o.b.v. bier, fris en wijn, koffie en thee
nootjes op de tafels
3 hapjesrondes (2x warm en 1x koud)
warm: bittergarnituur
koud: borrelplank met diverse koude hapjes (bijvoorbeeld kaas, grillworst, brie, mini-wraps of caprese sticks)

Voor baby’s en kinderen hebben wij een aangepast tarief met betrekking tot bovenstaande arrangementen.

0-2 jaar gratis, 3-10 jaar 50% korting, vanaf 11 volledige bedrag

#3. Het Diner

Met alle óf een deel van de gasten dineren bij Buitenplaats Vlaardingen? Neem plaats in één van onze unieke ruimtes of kies bijvoorbeeld voor een diner aan een lange tafel in onze boomgaard. Net Italië 😉

Om je een idee te geven vind je onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden. Meer informatie en andere opties kan je terug vinden op de pagina horeca & arrangementen.

BBQ standaard
€ 23,50 p.p. excl. btw
Vers afgebakken stokbroden met smeersels
Grillburger
Gemarineerde kippendij
Huisgemaakte kipsaté
Bbq worst
Spareribs met een stroperige marinade
Griekse rauwkostsalade met witte kaas
Kartoffelsalade
Pastasalade met gerookte kip, chorizo, olijven, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en groene pesto
Pindasaus / Knoflook-yoghurtsaus / Smokey bbq saus / Sambasaus / Ketjapsaus
 
 
 
 
 
BBQ luxe
€ 29,50 p.p. excl. btw
Vers afgebakken stokbroden met smeersels
Meister Burger (Angus/ kalfsvlees)
Biefstuk aan 1 stuk
Huisgemaakte kipsaté
Spareribs met een stroperige marinade
Huisgemaakte shaslick
Garnalenspies met verse knoflook
Gemarineerde zalm met dille & limoen
Gemarineerde grove groente
Couscous salade met geitenkaas en rucola
Gerookte kipsalade
Griekse rauwkostsalade met witte kaas
Pastasalade met tonijn & rode pesto
Zoet zure komkommer
Pindasaus / Knoflook-yoghurtsaus / Smokey bbqsaus / Sambasaus / Ketjapsaus
Diner buffet standaard
€ 27,50 p.p. excl. btw
Vers afgebakken stokbroden met smeersels
Gesneden beenham met honing mosterdsaus
Indische balletjes in een tomatensaus
Kip met katenspek
Knoflook garnaaltjes
Boontjes met spek
Gebakken krielaardappels met spek en ui
Griekse rauwkost salade met witte kaas
Meloen met ham
Pasta salade met pesto, rucola, Serranoham, Parmezaanse kaas en gedroogde tomaatjes
 
 
 
 
 
Diner buffet luxe
€ 29,50 p.p. excl. btw
Vers afgebakken stokbroden met smeersels
Gevulde kipfilet met Spaanse tapenade en schilfers van Parmezaanse kaas
Malse rollade met een tuinkruiden jus
Pangafilet met een wittewijnsaus (saus apart)
Witlof met ham en kaas
Gebakken roseval aardappels
Flinter dun gesneden carpaccio met een stroperige balsamico
Frisse salade met gerookte kipfilet, uitgebakken spekjes, en een honing mosterd dille dressing
Pasta salade met tonijn en rode pesto
 
 
 
 
 
 

Bij BBQ: kosten kok die uw vlees bereidt – € 120,00
   Dessert optie v.a. € 6,50 per stuk: Weckpotjes met verschillende desserts:
Tiramisu, crè­me brûlée, Panna cotta, Chocolade mousse, Bavarois, Vers fruit

Prijzen zijn gebaseerd op groepen vanaf 20 personen.
Voor baby’s en kinderen hebben wij een aangepast tarief met betrekking tot bovenstaande arrangementen.
0-2 jaar gratis, 3-10 jaar 50% korting, vanaf 11 volledige bedrag

#4. Het Feest

De Buitenplaats Vlaardingen is perfect geschikt als feestlocatie. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er verschillende mogelijkheden en ruimten beschikbaar. De ‘Stal’ is de feestlocatie bij uitstek. Met een aparte, iets lager gelegen dansvloer, een schitterend lange bar, feestelijke verlichting en alle faciliteiten aan boord.

Feestarrangement 1
€ 30,50 p.p. excl. btw
4 uur drankuitkoop obv koffie/thee/fris/bier/wijn
nootjes op tafel
3 hapjesrondes (2 warm, 1 koud)
warm: bittergarnituur + mini pizza
koud: kaas uit de streek en grillworst
 
Feestarrangement 2
€ 33,50 p.p. excl. btw
4 uur drankuitkoop obv koffie/thee/fris/bier/wijn
nootjes, zoutjes, olijven en fuet op tafel
4 hapjesrondes (3 warm, 1 koud)
warm: luxe bitterballen en kaasstengels + mini loempiaatjes + bladerdeeghapje
koud: Spaanse ham met truffeldip en brie met walnoot of oude brokkelkaas
 
Feestarrangement 3
€ 37,00 p.p. excl. btw
4 uur drankuitkoop obv koffie/thee/fris/bier/wijn
nootjes, zoutjes, olijven en fuet op tafel
4 hapjesrondes (2 warm, 1 koud, 1 midnight snack)
warm: luxe bitterballen en kaasstengels + Risolles kipkerrie
koud: Assortiment luxe hapjes variërend in luxe vlees en vis soorten en vegetarisch
Midnight: Stokje saté met brood en kroepoek

Prijzen zijn gebaseerd op minimaal 50 personen, bij minder personen zijn de prijzen op aanvraag. Voor baby’s en kinderen hebben wij een aangepast tarief met betrekking tot bovenstaande arrangementen. 0-2 jaar gratis, 3-10 jaar 50% korting, vanaf 11 volledige bedrag

Recensies

Onze laatst ontvangen bruiloft recensies

Langs deze weg willen we jullie en de rest van het personeel ontzettend bedanken voor een geweldige dag!
Alles was echt fantastisch en perfect geregeld; heerlijk eten, een relaxte sfeer, geweldige dj en ontzettend goede zorgen voor ons vanuit het barpersoneel. Echt al onze dromen zijn uitgekomen en eindelijk overtroffen, we hadden van tevoren niet gedacht dat het zo tof zou kunnen worden. Het was echt een droomdag en we willen je ontzettend bedanken voor alles. De persoonlijke aandacht, de goede zorgen, de ontzettend leuke kaartjes en armbandjes die we hebben gekregen… We zijn er stil van!!

We willen nog heel graag even een extra compliment geven de gastvrouw, wat een super chick!!! De hele avond kwam ze water naar ons toe brengen en heeft ze gezorgd dat het aan niets ontbrak. Wat geweldig om zo iemand bij de groep barkanjers te hebben zitten!!!!

Anneke en Reinier

Bruiloft, 01-02-2019

“Wij hebben een fantastische dag gehad, op een geweldige locatie. Het weer was wat twijfelachtig maar gelukkig konden wij in ieder geval tijdens de ceremonie buiten zijn. In het bijzonder willen wij onze complimenten uitspreken voor de gastvrouw!! Wat een GEWELDIGE vrouw!! Bedankt voor je gezellige bijdrage op onze dag!!
Groetjes van Ron en Martine Voerman”

Ron en Martine Voerman

Bruiloft, 24-08-2018

“Wij hebben een super dag gehad!! De locatie, organisatie, personeel en catering waren top! Met speciale dank aan onze gastvrouw!!”

Marco en Shantie Kool

Bruiloft, 08-08-2018

Wij hebben een geweldige en goed verzorgde bruiloft gehad! Locatie super, BBQ uitstekend, hebben alles naar onze eigen idee en wensen kunnen versieren waardoor het een dag werd om nooit te vergeten.

Suzanne Visser

Bruiloft, 14-07-2018

Bezichtiging

Wij proberen je een zo goed mogelijke indruk te geven van onze locatie en de mogelijkheden. Ben je nog niet overtuigd? Kom onze locatie dan eens bezichtigen. Dan kan je met eigen ogen zien wat Buitenplaats Vlaardingen zo bijzonder maakt.

Bezichtig de locatie digitaal met behulp van onze virtuele tour!

Liever fysiek langskomen? Wij laten je met plezier de Glazen Hooiberg, de Rieten Hooiberg, De Stal, De Boomgaard en de rest van onze locatie zien. In een persoonlijk gesprek kunnen wij direct jullie specifieke wensen doornemen en aan de hand hiervan een geheel vrijblijvende offerte maken. Voor bezichtigingen bel je naar 010-435 92 22 of vul hieronder even het contactformulier in.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Onderstaand kunt u uw privacy instellingen aanpassen.


Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert en zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website in de juiste taal wordt gepresenteerd. Omdat voorkeurs cookies noodzakelijk zijn voor een goede werking, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Decline all Services
Accept all Services