Ceremonie & Receptie

Je trouwceremonie op een uniek plekje midden in het groen? Bruidsparen kunnen elkaar het ‘ja’ woord geven bij Buitenplaats Vlaardingen. Gemeente Vlaardingen heeft de Buitenplaats aangewezen tot officiële trouwlocatie. Dit betekent dat jullie gehele bruiloft kan plaatsvinden op één locatie! Jullie trouwceremonie in onze boomgaard? Of liever bij het kampvuur in ons bos? Of in een prachtige stretchtent? Dat kan! Buitenplaats Vlaardingen heeft verschillende unieke binnen- & buitenlocaties voor een bijzondere trouwceremonie.

De receptie

Na de ceremonie is het tijd voor de receptie. Een mooi moment om het bruidspaar te feliciteren met hun kersverse huwelijk. Culinaire hapjes en drankjes mogen tijdens je bruiloft natuurlijk niet ontbreken. Met ruim 20 jaar horeca ervaring, spontaan en professioneel personeel verzorgen wij alles tot in de puntjes! Buitenplaats Vlaardingen heeft voor trouwrecepties speciale receptie arrangementen samengesteld.

Bruidsdiner en trouwfeest

Na de ceremonie een hapje eten met alle daggasten? Dat kan! Geniet van een heerlijke barbecue of kies voor één van onze veelzijdige dinerbuffetten.