Bruidsdiner

Met alle óf een deel van de bruiloft gasten dineren bij Buitenplaats Vlaardingen? Neem plaats in één van onze unieke ruimtes of kies bijvoorbeeld voor een diner aan een lange tafel in onze boomgaard. Na een dag vol spanning en emoties is het tijd om lekker te gaan genieten van een heerlijk diner met jullie loved ones! Het bruidsdiner geeft het bruidspaar de gelegenheid om even bij te komen en terug te blikken op de ceremonie, de receptie en de mooie gebeurtenissen eerder op de dag.

Buitenplaats Vlaardingen biedt uitgebreide mogelijkheden als het gaat om het bruidsdiner. Heerlijke grill-gerechten van de barbecue of andere verfijnde hapjes in smaakvolle buffetten. Buitenplaats Vlaardingen staat bekend om onze voortreffelijke barbecues vanuit onze prachtige buitenkeuken.

Het bruidsdiner kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Om ontspannen te kunnen genieten met jullie daggasten adviseren wij om minimaal 2 uur de tijd te nemen voor het bruidsdiner. Zorg ook dat er even tijd zit tussen het diner en het trouwfeest zodat je de mogelijkheid hebt om even op te frissen.

vlees op barbecue Buitenplaats Vlaardingen
Opscheppen barbecue
Vieren jarig dinerbuffet

BBQ’s & Dinerbuffetten

Als op en top buitenlocatie is Buitenplaats Vlaardingen dé locatie voor een gezellige barbecue samen. Wij bereiden voor u een smaakvolle barbecue met heerlijk vlees, een frisse salade(s) en stokbrood met kruidenboter.

Vanaf 20 personen.
Exclusief kosten kok voor het bereiden van het vlees (€ 160,- ex. tot 50 personen)
Kindertarief: 0-2 jaar gratis, 3-10 jaar 50% korting, vanaf 11 volledige bedrag

Desserts

Na een heerlijk diner of buffet mag een dessert natuurlijk niet ontbreken. Onderstaand een overzicht van onze desserts met bijbehorende prijzen. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vers fruit met slagroom€ 7,50 p.p.
Appeltaart met verse slagroom€ 3,95 p.p.
Tiramisu in whiskyglas met boerenroomijs€ 8,50 p.p.
Creme brulee€ 7,50 p.p.
Dessert De Luxe: bavarois, soesje, slagroom, verse fruit, sauzen€ 10,00 p.p.
Waterhandijsje€ 1,50 p.p.
Luxe handijsje€ 2,50 p.p.
Fruitspies€ 3,75 p.p.