Vergaderlocatie Westland

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het Westland? Inspirerend en midden in het groen!

N

Vergaderlocatie Westland

Aan de rand van het Westland

N

Meerdere vergaderzalen

Beschikking over 5 vergaderzalen

N

Midden in het groen

Omringd door groen (Groene Hart)

N

In kleine groepjes uit elkaar

Geen probleem door de ruime opzet

N

Buiten vergaderen

Vergaderen in een boomgaard

N

Gratis parkeren

200 Gratis parkeerplaatsen en vlakbij metrostation Vlaardingen-West

Bijzondere vergaderlocatie Westland

Vergaderlocatie Westland? Maak kennis met dit pareltje middein in het groen; Buitenplaats Vlaardingen. Deze bijzondere vergaderlocatie is compleet omgetoverd tot een inspirerende locatie met diverse vergaderzalen. Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht in één van de inspirerende zalen van Buitenplaats Vlaardingen.

Midden in het groen…

Vanuit het Westland rijd je de A20 op richting Rotterdam. Vanaf de A20 neem je afslag 7 Maassluis (10 min rijden) en je rijd vanaf hier bijna gelijk het groen in. Geniet van de rust en ruimte die dit natuur- & recreatiegebied te bieden heeft. Parkeer je auto (of fiets :)) op één van onze gratis parkeerplekken. Je wandelt rustig naar de ingang van deze nu al unieke vergaderlocatie. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door één van onze enthousiaste medewerkers.  Je ziet een aantal van je collega’s al staan en sluit je aan. Zodra de groep compleet is worden jullie naar de gereserveerde vergaderzaal begeleidt.

Ruim van opzet

In kleine groepjes uit elkaar? Geen probleem! Onze vergaderlocatie is ruim van opzet waardoor je lekker flexibel bent en je makkelijk in kleine groepjes uit elkaar kunt.

Na de lunch een actieve vergaderbreak beleven om de teamspirit weer even op peil te brengen? Ook dat is mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen. Van een wandeling in het naastgelegen receratiegebied tot een workshop handboogschieren of bijvoorbeeld glofclinic. Dus… op zoek naar een vergaderlocatie in het Westland? Kies voor Buitenplaats Vlaardingen!

vergaderlocatie Schiedam

Vergaderzalen

Nieuwsgierig naar de vergaderzalen van onze vergaderlocatie aan de rand van het Westland? Onze vergaderlocatie in regio Westland heeft wel 4 verschillende binnenlocaties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om buiten te vergaderen in onze stretchtent of onze boomgaard!

Glazen Hooiberg

Een unieke vergaderlocatie met wanden van glas die volledig open kunnen.

Glazen Hooiberg

Een unieke vergaderlocatie met wanden van glas die volledig open kunnen.

Rieten Hooiberg

Een authentieke vergaderlocatie met een huiten vloer en een rieten dak.

De Stal

De ruimte waar vroeger de koeien stonden is omgetoverd tot een grote zaal

De Stal

Een grootte ruimte met een bar waar vroeger de koeien stonden

Gruttozaal

Een meer zakelijke vergaderzaal die ruimte biedt voor groepen tot ca 15 personen.

Gruttozaal

Een meer zakelijke vergaderzaal die ruimte biedt voor groepen tot ca 15 personen.

Buiten vergaderen

Buiten vergaderen midden in het bos? Kies dan voor onze prachtige stretchtent!

Buiten vergaderen

Liever buiten in de natuur vergaderen? Kies dan voor onze prachtige boomgaard!

Locatiehuur bedraagt € 140,- tot € 695,- per dagdeel afhankelijk van de gehuurde zaal.

Midden in het groen

Buitenplaats Vlaardingen is een sfeervolle vergaderlocatie midden in het groen. Onze tradiotionele boerderij vindt je in het Groene Hart. En… groen doet goed! Natuur is goed voor onze zintuigen, motoriek, concentratie, denkvermogen en creativiteit. Na eeen smaakvolle lunch een wandelingetje maken in het omliggende natuurgebied? De wandelkaartjes liggen voor je klaar!

Buiten vergaderen midden in een bos onder onze stretchtent? Of liever in onze boomgaard? Ook dat kan! Zelfs wifi is aanwezig op onze buitenlocaties!

Zoek je een vergaderlocatie in de natuur, maar toch in de omgeving van het Westland. Ontdek dit pareltje van een vergaderlocatie!

Vergaderlocatie aan de rand van het Westland

Westland is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt in de streek het Westland en telt 112.559 inwoners, op een oppervlak van 90,59 km², waarvan een landoppervlakte van 7990 ha en een oppervlakte van binnenwater van 1060 ha.

Wij zitten helaas dan wel niet in het Westland, maar het is echt de moeite om in de auto te stappen en die paar minuutjes te rijden vanuit het Westland. Onze vergaderlocatie ligt een kleine 10 minuten vanaf het Westland en je kunt gratis parkeren! Onze vergaderzalen stimuleren creativiteit en prikkelen tot prestaties. De sportieve vergaderbreaks en verschillende goed verzorgde vergaderarrangementen maken elke bijeenkomst tot een succes.

 

Meer dan een vergaderlocatie

Maar Buitenplaats Vlaardingen biedt meer als alleen een vergaderlocatie vlakbij het Westland. Buitenplaats Vlaardingen heeft een eigen outdoorterrein waar je ruim 75 activiteiten en/of workshops kunt beleven. Ook ideaal om te combineren met een vergadering. Afhankelijk van de aanleiding of het doel van de vergadering zorgen wij voor een activiteit die daar op aansluit! Hoe leuk is dat! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Bouwen met bamboe
  • Boogschieten
  • Quad rijden
  • Katapult bouwen & schieten

Kies nu voor Buitenplaats Vlaardingen als het gaat om een vergaderlocatie vlakbij Westland. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vergaderen Westland? Neem nu even vrijblijvend contact met ons op!

Inspirerende omgeving

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Uitstekend bereikbaar

Perfecte bereikbaarheid zowel per auto als ov

Gratis parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

Gratis Wifi

Gratis supersnelle wifi in alle vergaderruimtes

N

Vergaderlocatie Westland

Vergaderen vlabij het Westland

N

Meerdere vergaderzalen

Beschikking over 5 vergaderzalen

N

Midden in het groen

Omringd door groen (Groene Hart)

N

In kleine groepjes uit elkaar

Geen probleem door de ruime opzet

N

Buiten vergaderen

Vergaderen in een boomgaard

N

Uitstekende voorzieningen

Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt

Reviews vergaderlocatie

Ruud 't Mannetje

[usr 4] - mei 2022

Prachtige ruimte voor groepswerk: drie kanten glas met rondom uitzicht op bos en tuin. Ook alle ruimte en privacy voor werken èn wandelen buiten in het groen. Parkeren op het terrein. Alleen een beetje moeilijk te vinden: ik ben er meerdere keren langs gereden zonder het te herkennen. Groot bord in de tuin zetten?

Mr. E

[usr 4] - augustus 2022

Sfeervolle omgeving voor verjaardagen en vergaderingen/congressen. Een prachtige fruitboomgaard voor trouwpartijen of andere feesten.

Irma Rodenberg

[usr 4] - oktober 2021

Fijne en mooie locatie voor een "hei dag" !!

R.T. van Kampen

[usr 5] - maart 2022

Geweldige locatie voor feesten, lunchen, maar ook voor bedrijfsuitjes, teambuilding ed. Hele crossbaan en accomodatie voor feesten. Zeker ook voor bedrijven!

San

[usr 4] - juni 2020

Mooie locatie, rustig en voldoende faciliteiten voor vergaderingen.

Patricia

[usr 5] - september 2022

Geweldige plek middenin de drukte, de rust en vrijheid creëren is zo bijzonder! 🙌

Otto

[usr 5] - september 2021

Ik moet zeggen dat ik niet vaak een review schrijf, maar deze ervaring heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Service tip top in orde, eten heel goed verzorgd, maar bovenal is de locatie sprookjesachtig. Voor mij vanuit centrum Rotterdam perfect te bereiken. Tot een spoedig weerzien!