Unieke feestlocatie

Op zoek naar een unieke feestlocatie? Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie bij uitstek! Bij ons beleef je die heerlijke feestavond waar je naar op zoek bent. Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste locatie voor jouw feest kiest. Een feestlocatie met een goede sfeer die past bij de gelegenheid en de aanleiding voor het feest. Maar ook bijpassend entertainment is natuurlijk essentieel voor een geslaagde feestavond. Met ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van allerlei soorten feestjes en met een schat aan mogelijkheden is Buitenplaats Vlaardingen oprecht dè feestlocatie bij uitstek.

Feestlocaties binnen & buiten

Buitenplaats Vlaardingen is een unieke feestlocatie, je raad het al…. in Vlaardingen. Zoek je een binnenlocatie voor een knalfeest? Of liever een buitenlocatie met meer een festival-achtige sfeer? Wat dacht je van een buiten feestje in ons eigen bosgebied met stretchtent van 300m2? Met onze unieke feestlocaties hebben wij geschikte ruimtes voor zowel kleine groepen vanaf 20 personen als voor grote groepen tot ca 400 personen. Naast prachtige feestlocatie bieden wij speciale feestarrangementen aan voor een geslaagde feestavond.

Feestlocaties voor iedere gelegenheid

Door de diverse binnen- & buitenlocaties kunnen we bij Buitenplaats Vlaardingen eigenlijk voor iedere gelegenheid wel een geschikte locatie aanbieden. Feestje te vieren? Wij helpen je graag verder, voor welke gelegenheid dan ook! We hebben al voor héél veel verschillende gelegenheden feestjes georganiseerd en horen graag hoe we je verder kunnen helpen.

trouwfeest

Trouwfeest

Op zoek naar een feestlocatie voor je bruiloft? Buitenplaats Vlaardingen biedt buitengewoon bijzondere locaties aan voor jouw trouwfeest. Uiteraard kan je naast feesten ook trouwen bij Buitenplaats Vlaardingen want we zijn officiele trouwlocatie van de Gemeente Vlaardingen. Wat dacht je van buiten trouwen in onze idyllische boomgaard, om vervolgens s’avonds je trouwfeest te geven in onze prachtige stal. Wilt je toch liever ergens anders elkaar het ja-woord geven? Geen probleem, je kunt ook alleen jouw trouwfeest bij ons organiseren.

Feestlocatie voor bedrijfsfeest

Je zoekt een feestlocatie voor je bedrijfsfeest? Je wilt een feestavond organiseren die jullie niet snel zullen vergeten? Dat zit je hier helemaal goed! Buitenplaats Vlaardingen is een veelzijdige herenboerderij die helemaal is omgebouwd tot feestlocatie voor bedrijfsfeesten. Een eigen dansvloer, led verlichting en een lange bar midden in een traditionele stal, hoe gaaf is dat! Met een centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam ook nog eens perfect bereikbaar en je auto parkeer je natuurlijk gewoon voor de deur op onze eigen parkeerplaats (ca 175 gratis parkeerplaatsen)!

De traditionele stal is omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie met een lange bar, feestverlichting, muziekinstallatie en verlaagde dansvloer. Deze schitterende locatie biedt ruimte voor circa 350 personen.

Grotere groep? Geen probleem. De glazen hooiberg is door middel van een corridor met de stal verbonden en biedt ook nog eens ruimte aan circa 90 personen. Kortom; zowel voor kleine als grote bedrijfsfeesten kan je bij ons terecht. Een kleinere intieme ruimte voor groepen tot 50 personen, of een grote ruimte voor groepen tot ca 450 personen. Of het nu gaat om een knalfeest met een DJ of een themafeest helemaal in een specifieke sfeer. Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie voor je bedrijfsfeest.

bedrijfsfeest / personeelsfeest
Feestlocatie bedrijfsfestival

Feestlocatie voor bedrijfsfestival

Buitenplaats Vlaardingen is de perfecte locatie voor een ongedwongen bedrijfsfestival. In ons eigen bosgebied hebben we een buitengewoon bijzonder plekje gecreëerd. Dit plekje midden in het groen is helemaal ingericht om in een ongedwongen ‘festival setting’ te genieten van een zomerse borrel, foodtruck festival, gezellige BBQ, workshop of ander evenement.

Met ruim 250 zitplaatsen is er écht ruimte genoeg voor iedereen. Vallen er toch een paar druppeltjes, ook daar hebben we aan gedacht. Met een sfeervolle stretchtent van 300m2, diverse overkappingen en meerdere ‘pop-up tenten’ kan iedereen bij een buitje gewoon droog zitten.

Wij helpen je graag verder, voor welke gelegenheid dan ook! We hebben al voor héél veel verschillende gelegenheden feestjes georganiseerd en horen graag hoe we je verder kunnen helpen.

Binnenlocaties

 

#1. De Glazen Hooiberg

De Glazen Hooiberg is een droom van een locatie als je op zoek bent naar die perfecte combinatie tussen binnen en buiten. Door de glazen wanden valt hier onwijs veel licht naar binnen en overal waar je kijkt heb je een prachtig uitzicht op het omringend groen. Deze geweldige ruimte is ca. 100m2, beschikt over een eigen bar, terras en toiletten, en biedt plaats voor 20 tot 60 personen afhankelijk van de opstelling. Door middel van een corridor is deze hooiberg verbonden met De Stal, dus deze 2 locaties zijn ook nog eventueel te koppelen. Kortom, een enorm inspirerende ruimte die uitermate geschikt is voor een verjaardag, feestje, vergadering, training of andere bijeenkomst!

Meer over deze locatie

#2. De Rieten Hooiberg

De Rieten Hooiberg is een ‘vrijstaande’ locatie op het erf van onze herenboerderij. Deze geweldige ruimte is ca. 70m2 en biedt plaats voor 20 tot 40 personen afhankelijk van de opstelling. Door de glazen spijlen komt er veel licht binnen en wordt het contact met het omringende erf behouden. Een toffe authentieke ruimte waar je heerlijk kunt borrelen, vieren, vergaderen en nog veel meer!

Meer over deze locatie

 

#3. De Stal

Een andere zeer geliefde binnenlocatie is De Stal. Dit is de plek waar vroeger de koeien stonden en is nu verbouwd tot een gezellige ruimte met een grote bar en een ruime dansvloer. De originele steunbalken en ramen in deze ruimte zijn uiteraard behouden, want die zorgen voor die toffe landelijke en authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande staldeuren en een eigen terras maak je in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De Stal biedt ruimte voor groepen tot ca. 300 personen en is de perfecte locatie voor een groot feest. Kom jij hier binnenkort een dansje wagen?

Meer over deze locatie

#4. Gruttozaal

Als je vanuit De Stal de trap op loopt kom je terecht in De Gruttozaal, die zich bevindt op de eerste etage van de herenboerderij. Deze fijne ruimte is verbouwd tot een sfeervolle vergaderzaal waar je authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. Maar je kunt hier uiteraard ook terecht voor een training, brainstormsessie of presentatie. De Gruttozaal is ca. 32m2 en is geschikt voor kleinere groepen tot maximaal 20 personen. Vergeet trouwens niet om ook een lekkere wandeling door de Zuidbuurt te maken tijdens je verblijf hier. De combinatie van een frisse neus en onze prachtige groene omgeving is enorm bevorderlijk voor de inspiratie en de productiviteit!

Meer over deze locatie

 

Buitenruimtes van de evenementenlocatie

Evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen beschikt over een aantal zeer bijzondere buitenlocaties voor een verscheidenheid aan evenementen. Van de sprookjesachtige Boomgaard tot aan de 300m2 grote Stretchtent midden in ons bos… Het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige buitenruimtes op een unieke locatie midden in het groen.

 

#1. De Strechtent

Onze Stretchtent is één van de meest unieke en knusse plekken van de evenementenlocatie. Maar vergis je niet! De tent biedt ruimte voor groepen tot wel 500 personen en beschikt tevens over eigen faciliteiten zoals toiletten, een grote bar en een terras. Als jij er zeker van wilt zijn dat jouw gasten droog en/of in de schaduw zitten, maar wel alsnog kunnen genieten van de frisse lucht en ons prachtige aangrenzende bos, dan is deze locatie ideaal. Wat voor soort evenement je ook wilt organiseren, de Stretchtent heeft alles in huis om er een geslaagde buitendag van te maken!

Meer over deze locatie

#2. Het Horecaplein

Het Horecaplein ligt tussen de Strechtent en onze Foodlodge in. Het is een groen 'plein' van ca. 10m bij 15m met verschillende picknickbanken, uitgiftepunten en een gezellige kampvuurplaats. Een heerlijke plek midden in het bos om samen leuke workshops te doen, maar ook om te ontspannen en te genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Meer over deze locatie

 
 

#3. De Zandvlaktes

Aan de buitenzijdes van ons bos bevinden zich 2 prachtige zandvlaktes. Deze zandvlaktes zijn super breed inzetbaar en al voor verschillende soorten events gebruikt. Het heeft bijvoorbeeld gediend als een foodcourt met verschillende foodtrucks, als congreslocatie waarbij een grote aluhal op de zandvlakte was geplaatst, als activiteitenplein voor een programma met Expeditie Robinson proeven en uiteraard als locatie voor een gezellig potje beachvolleybal.

Meer over deze locatie

#4. Het activiteitenterrein

Ready, set… action! Het woord verraadt het al, maar ons Activiteitenterrein is uiteraard dé plek waar je allerlei activiteiten kunt beleven. Je kunt hierbij denken aan handboogschieten of quad rijden, maar je vindt hier ook een parcours met allemaal natuurlijke hindernissen voor een uitdagende survivalrun. Tijdens grote events wordt het Activiteitenterrein ook wel voor andere doeleinden ingezet, bijvoorbeeld om spreiding te creëren en voor het geven van workshops en optredens.

Meer over deze locatie

 
 

#5. De Boomgaard

De Boomgaard is één van onze favoriete plekjes op het erf.

Hier ontsnap je heel even aan de drukte van de dag en hoor je enkel de fluitende vogeltjes en de wind die zachtjes door de fruitbomen waait. Al bij de eerste stappen door het vers gemaaide gras ervaar je de rust en ruimte die deze heerlijke plek te bieden heeft. Uiteraard leent deze idyllische locatie zich perfect voor een bruiloft, maar zet een paar sfeervol gedekte picknicktafels neer, en je hebt een hele fijne plek voor een mooi diner of een gezellige borrel.

Meer over deze locatie

#6. Veranda

De Veranda ligt midden in ons bos en is een overkapping van 10m bij 15m met een eigen bar en terras. De veranda is een gezellige buitenlocatie voor groepen tot ca. 25 personen, en is de uitgelezen plek voor het bouwen van een klein feestje. Maar ook als je op zoek bent naar een locatie om te kunnen vergaderen in de buitenlucht, dan is dit een hele unieke plek. Valt er een spatje? Dan zit je heerlijk knus én droog onder de overkapping!

Meer over deze locatie