Trouwfeest

Je wilt een feestavond organiseren voor je bruiloft? Een avond die jullie niet snel zullen vergeten? Een trouwfeest waar nog lang over nagepraat wordt? Dat zit je hier helemaal goed! Buitenplaats Vlaardingen is een veelzijdige herenboerderij die helemaal is omgebouwd tot een unieke trouwfeest locatie. Een eigen dansvloer, led verlichting en een lange bar midden in een traditionele stal, hoe gaaf is dat! Met een centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam ook nog eens perfect bereikbaar en je auto parkeer je natuurlijk gewoon voor de deur op onze eigen parkeerplaats!

De traditionele stal is omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie voor je bruiloft met een lange bar, feestverlichting, muziekinstallatie en verlaagde dansvloer. Deze schitterende locatie biedt ruimte voor circa 350 personen.

Grotere groep? Geen probleem. De glazen hooiberg is door middel van een corridor met de stal verbonden en biedt ook nog eens ruimte aan circa 90 personen. Kortom; zowel voor kleine als grote trouwfeesten kan je bij ons terecht. Een kleinere intieme ruimte voor groepen tot 50 personen, of een grote ruimte voor groepen tot ca 425 personen. Buitenplaats Vlaardingen is de trouwfeest locatie bij uitstek.

Verderop op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijke feestarrangementen en de diverse feestlocaties voor je trouwfeest!