Bijzondere congreslocatie

Op zoek naar een bijzondere congreslocatie die de perfecte combinatie biedt van rust, ruimte en natuur? Dan is onze locatie midden in de groen dé plek voor jouw volgende congres, conferentie of andere zakelijke bijeenkomst. Gelegen te midden van een adembenemend landschap bieden wij een oase van rust en stilte, perfect voor het organiseren van een inspirerende en productieve bijeenkomst. Gemakkelijk te bereiken met een centrale ligging tussen Den Haag, Rotterdam en Delft.

Onze congreslocatie beschikt over diverse binnen- & buitenlocaties om jouw congres nog bijzonderder te maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze sfeervolle boomgaard, waar je midden in de natuur kunt vergaderen, presenteren of trainen. Met de prachtige appel- en perenbomen absoluut een idyllisch plekje.

Congreslocatie schets plattegrond
R

1 unieke plenaire locatie

Éen unieke plenaire buitenlocatie van 400m2 midden in het bos.

R

4 breakout locaties

Binnenruimtes voor 25 tot 80 personen plus mogelijke aanbouw.

R

Ruimte voor creativiteit

Letterlijk ruimte(s) voor creativiteit en hét gesprek dat deze dag plaatsvindt.

6 voordelen van onze congreslocatie

1. Natuurrijke omgeving

Onze prachtige natuurrijke omgeving biedt alle rust & ruimte voor een effectief congres. Groen doet goed! De aanwezigheid van groen is goed voor de mens. Planten zorgen voor zuurstof en zuiveren de lucht. Werknemers worden minder snel ziek, patiënten genezen sneller en gasten of deelnemers aan een congres kunnen zich beter concentreren. Uitzicht op natuur wordt gerelateerd aan een lagere bloeddruk, minder stress en een beter welbevinden.

2. Voldoende capaciteit en verschillende subzalen

Je wilt natuurlijk zeker weten dat de congreslocatie voldoende capaciteit heeft. Met een locatie van 3,5ha kan je bij Buitenplaats Vlaardingen alle kanten op. Onze grootste buitenlocatie is onze stretchtent van 400m2, welke afhankelijk van de opstelling ruimte biedt voor groepen tot circa 400 personen. Onze grootste binnenlocatie is onze Stal van ca 280m2 welke geschakeld is aan de Glazen Hooiberg die ook nog eens 100m2 groot is. Daarnaast zijn er verschillende subruimtes / kleinere bijzondere congreslocaties waar je in groepen uit elkaar kunt gaan.

3. Uitgebreide cateringmogelijkheden

Van een foodtruck tot aan de oestermeisjes of zelfs kaviaar, wij zorgen dat de catering aansluit bij jullie wensen en doelgroep. Uiteaard houden we rekening met dieetwensen en allergieen zodat niemand iets te kort komt.

4. Uitstekende bereikbaarheid

Buitenplaats Vlaardingen is zowel per fiets, openbaar vervoer als auto goed te bereiken. Metrostation Vlaardingen-West bevindt zich op slechts 10 miuten lopen en de autosnelweg A20 (Rotterdam) ligt op een kleine 5 minuutjes rijden. Met ruim 200 gratis parkeerplaatsen hoef je je ook niet druk te maken dat gasten niet kunnen parkeren.

5. Technische faciliteiten (Plug & Play)

Wat betreft de technische faciliteiten wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je over de juiste techniek beschikt voor je congres. Basismateriaal zoals mobiele speakers, microfoons, beamers en projectieschermen hebben we in eigen beheer. Voor de grotere congressen werken we samen met professionele technici. Deze mensen kennen de locatie en zijn expert op het gebied van audiovisuele middelen. Je kan daarbij denken aan video en audio in plenaire stretchtent: 2x 84 inch scherm, regie, speakers, geluidstechnicus gedurende jullie congres. Technisi kunnen je goed adviseren en eventueel snel schakelen bij onverwachte wendingen.

6. Vast contactpersoon

Wij werken altijd met een vast contactpersoon. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd en we organiseren jouw congres tot in de puntjes. We nemen alle details met je door en zorgen ervoor dat het op de dag zelf aan niets ontbreekt. Met ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van evenement weten we écht waar we het over hebben. Dit geeft jou weer ene hoop rust.

 

Een congres, conferentie of andere zakelijke bijeenkomst organiseren betekent dat je veel keuzes moet maken en een doordacht plan uitwerkt. Wat is het doel? Welke boodschap willen we overbrengen? Welke sprekers nodigen we uit? Voor welke leveranciers kiezen we? Hoe ziet de invulling van het programma eruit? Vaak begint het allemaal met de keuze voor een inspirerende congreslocatie. Wij zijn er van overtuigd dat Buitenplaats Vlaardingen die unieke locatie is die jouw bijeenkomst net dat beetje extra geeft en kijken er naar uit om samen een onvergetelijk evenement neer te kunnen zetten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem snel contact met ons op.

congres avondprogramma stretchtent bos
conferentie microfoon congres
Bijzondere congreslocatie
congreslocatie buiten boomgaard
Groep tijdens congres stretchent buitenlocatie
Techniek tijdens congres
Congres in stretchtent met presentatie

Unieke locatie midden in het groen!

Tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige congreslocatie!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 30.000m² vol mogelijkheden

N

Eigen bos met outdoor terrein

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Stretchtent als bijzondere congreslocatie

Wil je liever iets meer avontuur tijdens jouw bijeenkomst? Dan kun je gebruik maken van onze noeste stretchtent van 400m2. Deze bijzondere congreslocatie biedt alle ruimte voor grote groepen tot ca 350 personen en is perfect geschikt voor een congres of andere zakelijke bijeenkomsten. Hier kun je met jouw collega’s brainstormen en netwerken terwijl je omringd wordt door de natuur.

Onze locatie beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Zo hebben we gratis wifi, moderne audiovisuele apparatuur en bieden wij verschillende cateringmogelijkheden aan. Daarnaast is onze locatie gemakkelijk bereikbaar met de auto en hebben we gratis parkeergelegenheid voor ruim 200 auto’s.

Vraag direct meer informatie aan over onze bijzondere congreslocatie midden in de natuur. Laat je inspireren door de rust en schoonheid van de natuur terwijl je werkt aan belangrijke zakelijke doelen. Onze locatie biedt de perfecte omgeving voor een succesvolle en onvergetelijke bijeenkomst.

Activiteiten & Workshops

Op ons speciaal ingerichte activiteitenterrein bieden we diverse activiteiten en workshops aan welke perfect geschikt zijn als break of van een bijeenkomst of congres. Neem de tijd om even van je stoel af te komen en te ontspannen met een leuke en/of uitdagende activiteit of workshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop djembé, handboogschieten, salsa, bouwen met bamboe of een golf clinic. Uiteraard kunnen we workshops aanbieden als ‘ontspanning’, maar we kunnen deze ook onderdeel maken van het grotere geheel zodat ze perfect passen bij het doel van de bijeenkomst. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden van deze bijzondere congreslocatie.

Congreslocatie in beeld

Bijzondere congreslocatie tussen Rotterdam, Den-Haag en Delft
Evenementenlocatie plattegrond