Live, Laugh & Experience

Wandelen

0,00

Adem in, adem uit, en ervaar de rust en schoonheid van het Midden-Delfland. Ga lekker naar buiten en doe een wandeling van 15 minuten tot 1 uur in onze prachtige omgeving. De perfecte manier om de vergadering, presentatie of brainstormsessie kort te onderbreken of af te sluiten: met een fijne wandeling rondom de Krabbeplas (gewoon bij ons om de hoek!)

1 – 100 personen 0,00 p.p. Vlaardingen
1 – 100 personen
0,00
Vlaardingen

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij ons doen: handboogschieten, quad rijden, survivallen, schermen, oud-hollandse spellen, yoga, dansen….. Maar soms wil je gewoon even genieten van de natuur, en lekker een stukje wandelen. Adem in, adem uit, en ervaar de rust en schoonheid van het Midden-Delfland. Ga lekker naar buiten en doe een wandeling van 15 minuten tot 1 uur in onze prachtige omgeving (route is beschikbaar bij onze locatie).

Pal achter onze authentieke herenboerderij ligt een prachtige plas (de Krabbeplas). Een rondje rondom deze plas is de perfecte pauze tijdens jouw vergadering, training of workshop bij ons op het erf. Een frisse neus en een blokje om in de natuur doen altijd wonderen voor de inspiratie, motivatie en het humeur!

UIT ONDERZOEK BLIJKT DAT EEN BETERE DOORBLOEDING VAN DE HERSENEN TIJDENS HET LOPEN ER NIET ALLEEN VOOR ZORGT DAT WE CREATIEVER NADENKEN, MAAR OOK ZORGT VOOR EEN BETERE CONCENTRATIE EN EEN VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT.

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten