Live, Laugh & Experience

Golfclinic

27,50

Je positioneert je voor de bal, neemt de juiste houding aan, pakt het grip goed vast, concentreert je, swingt mooi naar achter en slaat de bal richting de hole.

12 – 48 personen 1 uur 27,50 p.p. Vlaardingen
12 – 48 personen
1 uur
27,50
Vlaardingen

Een golfclinic is geschikt voor iedereen en voor elke gelegenheid. Voor verjaardagen en familiefeesten, voor bedrijfsuitjes en teambuilding, voor grote en kleine groepen. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je de golfclinic wilt maken; wij bieden clinics op elk niveau en met verschillende programma onderdelen aan.

Onze professionele golfleraar stelt een clinic naar wens samen en begeleidt jullie van A tot Z. De clinic begint met een korte theoretische uitleg maar jullie mogen snel zelf aan de slag. Over het algemeen is 1 uur voldoende om de grondbeginselen van de golfsport onder de knie te krijgen. Vind je dit nier genoeg, kijken we samen wat specifiek voor jouw wensen de beste oplossing is. Wil je 18 holes spelen? Check. Wil je langer op een bepaalde techniek oefenen? Check. Wil je de golfclinic combineren met een lunch of diner? Check.

Door je knieën en swingen maar!

Je gaat putten, chippen en lange ballen slaan – de full swing heeft na deze clinic geen geheimen meer voor jou! Je leert hoe je je voor de bal positioneert, de juiste houding aanneemt en de club goed vastpakt. Dan nog even concentreren en na een prachtige swing naar achteren sla je de bal richting hole. Was dat een hole in one?

Voor alle mogelijkheden tijdens en rondom onze Golfclinics kan je het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij informeren je graag.

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten