Team APK

“Tijd voor een actieve check vol verdieping & plezier”

Team APKVanaf € 1150,-

 • Samenwerken en ontdekken
 • Een boost voor plezier en resultaten
 • Reflectie rapport inclusief advies
 • Vertaalslag naar de dagelijkse praktijk
 • Breed scala aan activiteiten en werkvormen

Tijd voor een actieve check

Komt jouw team door de keuring? Zijn wij wel BOVAG gecertificeerd om te mogen keuren? Geen zorgen, het is geen alles of niets programma, maar een programma vol met plezier, uitdagingen en waardevolle ontdekkingen in de samenwerking. Ontdek elkaars talenten, vier de successen en sta stil bij de aandachtspunten die wellicht naar boven komen.De “keuring” wordt gedaan op het moment dat jullie als team uitdagende “problem solvers” uitvoeren. En als we het dan hebben over samenwerken, dan letten we bijvoorbeeld op de manieren van communiceren, veiligheid en vertrouwen, teamrollen, besluitvaardigheid en nog een aantal aspecten. Bevindingen worden natuurlijk gedeeld en naar wens besproken. Kies voor dit programma als je verdieping en plezier wil.

Team APK – vanaf € 1150,- per team

 • Samenwerken en ontdekken
 • Een boost voor plezier en resultaten
 • Reflectie rapport inclusief advies
 • Vertaalslag naar de dagelijkse praktijk
 • Breed scala aan activiteiten en werkvormen
Teamperformance - Team APK teambuilding

Verbeteren teamperformance

Met een fantastisch team en een werkwijze die naadloos aansluit bij wie wij zijn, zetten wij doelgerichte activiteiten en werkvormen in, die gegarandeerd bijdragen aan een positief gevoel van verbondenheid, werkplezier en daarmee een verbetering in de teamperformance.

Is een keuring spannend?

In al onze programma’s en trainingen is er de mogelijkheid om buiten je comfortzone te stappen en de challenge zone binnen te gaan. En ja, dat gaat soms gepaard met wat spanning, maar dat is ook gelijk de plek vol mogelijkheden en waardevolle leermomenten.

Het zorgt er ook voor, dat je elkaar echt beter leert kennen! Hoe handel je op het moment dat je met elkaar “moet” presteren? Hoe steun en motiveer je elkaar? Wacht niet langer en ga de uitdaging met elkaar aan. Let’s go!

High Five teambuilding

Teambuilding uitje: Team APK

 • Samenwerken en ontdekken
 • Een boost voor plezier en resultaten
 • Reflectie rapport inclusief advies
 • Vertaalslag naar de dagelijkse praktijk
 • Breed scala aan activiteiten en werkvormen

Prijs vanaf
€ 1150,-

Locaties

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Catering

Wij verzorgen ook de catering. De exacte invulling kan variëren afhankelijk van de gekozen locatie maar uiteraard zorgen we voor bijpassende catering met de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Laten we afspreken

Vragen over een teambuilding uitjes? Neem contact op met Lars op 010 – 435 92 22. Bel of mail ons vooral, om een volledig passend programma samen af te stemmen.

Vragen over een teamtraining - Bel Rick of Lars

Meer teambuilding uitjes

Expeditie TeamCoach

De deelnemers van deze expeditie worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en meer over zichzelf te ontdekken. Samen leren ze samenwerken en hun eigen capaciteiten te benutten. Tijdens verschillende expeditieproeven staan ze voor diverse uitdagingen. Het wordt een dag vol spanning, outdoor activiteiten, uitdagingen en leerervaringen, helemaal in expeditiestijl!

Incompany challenge

Je kan een hoop zeggen, maar laat het maar eens zien. Oke, the game is on! Jullie organisatie is toe aan een teamuitje waarbij plezier, spanning en ontdekken allemaal aan bod komen. Een uitje waarbij iedereen mee kan doen, want iedereen is nodig! De Company Challenge is een aaneenschakeling van uitdagende opdrachten waarbij fysiek en mentaal de deelnemers worden uitgedaagd om te knokken voor de winst. Bij de (In)Company Challenge gaat het niet om een individuele prestatie maar een teamprestatie!