Expeditie TeamCoach

“Grenzen verleggen en meer leren over jezelf en je teamleden”

Expeditie TeamCoachVanaf € 49,- p.p.

 • Uitdagen en grenzen verleggen
 • Samenwerken en ontdekken
 • Groeien als persoon én als team
 • Een boost voor plezier en resultaten
 • Back to Basic met dit outdoor teambuilding uitje

Samen grenzen verleggen

De deelnemers van deze expeditie worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en meer over zichzelf te ontdekken. Ze worden begeleid bij het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, zowel voor henzelf als voor hun team. Samen leren ze samenwerken en hun eigen capaciteiten te benutten. Tijdens verschillende expeditieproeven staan ze voor diverse uitdagingen, waarbij ze bijvoorbeeld leren om flexibel te zijn in hun aanpak om samen het gewenste resultaat te bereiken. Het wordt een dag vol spanning, outdoor activiteiten, uitdagingen en leerervaringen, helemaal in expeditiestijl!

Stap uit je comfortzone en betreed de wereld van een heuse xxpeditie voor een onvergetelijk teambuilding uitje! Dit avontuurlijke programma biedt een unieke kans voor teamleden om samen te werken, grenzen te verleggen en onontdekte krachten te ontdekken.

Gedurende deze expeditie worden deelnemers uitgedaagd met spannende opdrachten en proeven, die teamleden dwingen om samen te werken, communicatie en probleemoplossing. 

Maar Expeditie TeamCoach is meer dan alleen een reeks fysieke uitdagingen. Het is een reis vol zelfontdekking, waarbij deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen leiderschapsstijl te verkennen en te ontwikkelen. Door middel van reflectie en feedback leren teamleden hoe ze effectiever kunnen samenwerken en elkaar beter kunnen ondersteunen.

Dus, bereid je voor op een dag vol adrenaline, teamwork en onvergetelijke momenten. Expeditie TeamCoach is niet alleen een teambuilding uitje, maar een ervaring die blijvende impact heeft op de samenhang en prestaties van je team.

Expeditie TeamCoach – vanaf € 1150,- per team

 • Uitdagen en grenzen verleggen
 • Samenwerken en ontdekken
 • Groeien als persoon én als team
 • Een boost voor plezier en resultaten
 • Back to Basic met dit outdoor teambuilding uitje
teambuilding uitje Expeditie TeamCoach

Verbeteren teamperformance

Met een fantastisch team en een werkwijze die naadloos aansluit bij wie wij zijn, zetten wij doelgerichte activiteiten en werkvormen in, die gegarandeerd bijdragen aan een positief gevoel van verbondenheid, werkplezier en daarmee een verbetering in de teamperformance.

Is een Expeditie spannend?

In al onze programma’s en trainingen is er de mogelijkheid om buiten je comfortzone te stappen en de challenge zone binnen te gaan. En ja, dat gaat soms gepaard met wat spanning, maar dat is ook gelijk de plek vol mogelijkheden en waardevolle leermomenten.

Het zorgt er ook voor, dat je elkaar echt beter leert kennen! Hoe handel je op het moment dat je met elkaar “moet” presteren? Hoe steun en motiveer je elkaar? Wacht niet langer en ga de uitdaging met elkaar aan. Let’s go!

High Five teambuilding

Teambuilding uitje: Expeditie TeamCoach

 • Uitdagen en grenzen verleggen
 • Samenwerken en ontdekken
 • Groeien als persoon én als team
 • Een boost voor plezier en resultaten
 • Back to Basic met dit outdoor teambuilding uitje

Prijs vanaf
€ 49,- p.p.

Locaties

Wij geven onze teambuilding bij voorkeur op onze eigen locatie. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Catering

Wij verzorgen ook de catering. De exacte invulling kan variëren afhankelijk van de gekozen locatie maar uiteraard zorgen we voor bijpassende catering met de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Laten we afspreken

Vragen over een teambuilding uitjes? Neem contact op met Lars op 010 – 435 92 22. Bel of mail ons vooral, om een volledig passend programma samen af te stemmen.

Vragen over een teamtraining - Bel Rick of Lars

Meer teambuilding uitjes

Team APK

Komt jouw team door de keuring? Zijn wij wel BOVAG gecertificeerd om te mogen keuren?
Geen zorgen, het is geen alles of niets programma, maar een programma vol met plezier, uitdagingen en waardevolle ontdekkingen in de samenwerking. Ontdek elkaars talenten, vier de successen en sta stil bij de aandachtspunten die wellicht naar boven komen.

Incompany challenge

Je kan een hoop zeggen, maar laat het maar eens zien. Oke, the game is on! Jullie organisatie is toe aan een teamuitje waarbij plezier, spanning en ontdekken allemaal aan bod komen. Een uitje waarbij iedereen mee kan doen, want iedereen is nodig! De Company Challenge is een aaneenschakeling van uitdagende opdrachten waarbij fysiek en mentaal de deelnemers worden uitgedaagd om te knokken voor de winst. Bij de (In)Company Challenge gaat het niet om een individuele prestatie maar een teamprestatie!