Teambuilding activiteit:

Vlot bouwen

IDEA Certified Agency
Teambuilding activiteit vlot bouwen
IDEA Certified Agency

Prijs: v.a.€ 450,- per workshop | Aantal: 12 – 20 personen | Duur: 1,5 uur

Vlot bouwen

Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de essentiële vaardigheden en technieken om een vlot te construeren met verschillende materialen. Van het selecteren van geschikte drijvers tot het knopen van stevige touwen, we dompelen je onder in de wereld van praktisch bouwen en teamwork.
v.a.€ 450,- per workshop

Teambuilding activiteit "Vlot bouwen"

“Wil je leren hoe je een vlot bouwt dat niet alleen drijft, maar ook stevig genoeg is om avontuurlijke wateren te trotseren? Dan is onze workshop ‘Vlot Bouwen’ precies wat je zoekt! Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de essentiële vaardigheden en technieken om een vlot te construeren met verschillende materialen. Van het selecteren van geschikte drijvers tot het knopen van stevige touwen, we dompelen je onder in de wereld van praktisch bouwen en teamwork. Of je nu een teambuildingsuitje organiseert, een avontuurlijke dag wilt beleven met vrienden of gewoon nieuwe vaardigheden wilt leren, onze workshop biedt een leuke en uitdagende ervaring voor iedereen!”

Outdoor begeleider of co-trainer

Extra diepgang voor je teambuilding activiteit met onze outdoor begeleiders of co-trainers.

We werken samen met verschillende trainers en consultants. Zo kan je een outdoor begeleider of co-trainer inzetten ter ondersteuning van een teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

v.a. € 995,-

Bouwen aan vertrouwen tijdens één van onze teamtrainingen

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten