Genieten van een ambachtelijke High Tea in Vlaardingen? Kom genieten van een ambachtelijke High Tea midden in het groen! Neem plaats op het terras, of zak lekker onderuit op een kleedje in de boomgaard. Diverse soorten thee, sandwiches, scones en andere lekkernijen maken deze High Tea compleet. Volop genieten van de lekkerste thee, echte Engelse hapjes en de schitterende groene omgeving! Rust, ruimte, groen, genieten en beleven. Een High Tea in Vlaardingen? Ervaar de High Tea van Buitenplaats Vlaardingen. Reserveer eenvoudig online!

High Tea Buitenplaats Vlaardingen

High tea in een boomgaard

Buitenplaats Vlaardingen ligt in het midden van natuurgebied Midden Delfland. Onze monumentale boerderij met haar grote erf, hooiberg en boomgaard biedt de mogelijk om de gemoedelijke sfeer van het Engelse platteland te creëren. Naast smaakvolle thee en diverse hapjes zit je dus helemaal in de sfeer van de typisch Engelse High Tea! Bij goed weer is het zelfs mogelijk om de High Tea te serveren in onze prachtige boomgaard! Buitenplaats Vlaardingen; hét adres voor een High Tea in Vlaardingen!

High Tea in boomgaard Buitenplaats Vlaardingen

Prijzen en inhoud

Onderstaand vindt u de inhoud van onze diverse High arrangementen. Klik op de prijs om de inhoud van het arrangement te bekijken.

Prijstabel bestaat niet. Controleer uw shortcode.

Wilt u van een smaakvolle High Tea komen genieten? Een High Tea is altijd op reservering! Reserveren kan telefonisch tijdens kantooruren of druk op “Reserveren” onderaan de pagina.

Reserveren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *