Verjaardag vieren

Je verjaardag vieren op een bijzondere locatie? Buitenplaats Vlaardingen is dè locatie voor het vieren van je verjaardag. Met verschillende unieke binnen – en buitenlocaties is er voor zowel kleine als grote groepen een geschikte ruimte. Je vindt Buitenplaats Vlaardingen op steenworp afstand van Rotterdam.

“Je bent bijna jarig en het wordt tijd om het weer gezellig te vieren! Ja, leuk idee denk je bij jezelf. Wie ga je allemaal uitnodigen? Wat voor uitnodigingen ga je versturen? Welke boodschappen moet je allemaal in huis halen? Heb je eigenlijk wel voldoende stoelen in huis? Wat als het slecht weer wordt? Je moet van alles voorbereiden, maar het wordt in ieder geval een leuke dag, toch?!?”

Herkenbaar?

Het vieren van je verjaardag voelt bijna als de drukste dag van het jaar. Het begint al bij de voorbereidingen. Boodschappen doen, familie en vrienden uitnodigen, taart regelen, huis schoonmaken, slingers ophangen, extra stoeltjes neerzetten en misschien nog wel een party tent opzetten mocht het slecht weer worden.

En dan is het zover, de dag van je verjaardag. De bel gaat en de eerste gasten komen binnen. Welkom! Wat leuk dat jullie er zijn! Appel- of slagroomtaart? En… wat willen jullie drinken? Je snijdt de taart en en schenkt drinken in. Ondertussen gaat de deurbel weer, de volgende gasten staan alweer voor de deur. Zo blijf jij de rest van de dag in ieder geval lekker bezig.

Iedereen heeft een gezellige dag, maar zelf ben je vooral erg druk met het verzorgen van drankjes en taart. Vergeet je niemand drankjes aan te bieden? Heeft iedereen wel taart gehad? Een stressvolle dag en aan het einde realiseer je jezelf dat je bijna niemand écht hebt kunnen spreken.

De volgende dag is er een bom ontploft in je huis. Je vloer plakt en je kan weer aan de schoonmaak om je huis weer netjes te krijgen. Je koelkast staat vol met drank wat je zelf in de komende weken echt niet op gaat krijgen.

  Verjaardag vieren

  Wat nu als alle voorbereidingen uit handen worden genomen, je gasten tot in de puntjes worden verzorgd, geen stress en alle tijd om gezellig met alle gasten bij te kletsen, geen drank en etenswaar wat overblijft en aan het einde van het feestje zo weg kunnen lopen zonder een schoonmaak doek te hebben aangeraakt?

  Klinkt dit je als muziek in de oren? Wil je ontzorgt worden en je verjaardag vieren op de mooiste plek van Vlaardingen? Een unieke feestlocatie geschikt voor jong en oud.

  Wij staan te popelen om jouw verjaardag te mogen organiseren en jouw gasten flink in de watten te leggen. Een onvergetelijke verjaardag waar niemand iets te kort komt!

   Je bent jarig en wilt dat samen met vrienden en familie vieren? Je wilt de kinderen, klein kinderen en achterkleinkinderen en de broers, zussen, neven en nichten allemaal uitnodigen. Je bent op zoek naar een mooie en geschikte locatie waar iedereen, ook de kleinkinderen, het naar hun zin hebben. Waar iedereen met een gezellige warme en ontspannen sfeer kan genieten van een hapje en een drankje. Buitenplaats Vlaardingen, de feestlocatie bij uitstek, voor jong en oud.

   De Buitenplaats Vlaardingen is gelegen aan het begin van de Zuidbuurt. Het mooiste stukje van Vlaardingen met voldoende gratis parkeerplaatsen en op 5 minuten lopen van station Vlaardingen – West. Op steenworp afstand van Rotterdam en midden in het groen.

   Je verjaardag vieren bij Buitenplaats Vlaardingen:

   • vanaf 20 personen
   • geen losse zaalverhuur en verplichte afname van horeca
   advertentie ballorig s

   Barbecue of diner buffet

   Geen zin in de rommel thuis? Je verjaardag is zo’n beetje de drukste dag van het jaar als je deze thuis viert. Kom daarom je verjaardag gezellig vieren bij Buitenplaats Vlaardigen en geniet samen met je gasten van een heerlijke barbecue of één van onze buffeten.

   Unieke locaties voor een verjaardag

   Buitenplaats Vlaardingen heeft meerdere binnen- en buitenlocaties. Alle locaties hebben hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vind je onderstaand een overzicht van de beschikbare ruimtes.

   Iets te vieren? Vier het op onze buitengewoon bijzondere evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen

   Boomgaard

   Vier je verjaardag in onze prachtige boomgaard. Relaxed tussen de appelbomen en fluitende vogeltjes!

   Evenementenlocatie - Binnenruimte Glazen Hooiberg

   Glazen Hooiberg

   Met wanden van glas is de Glazen Hooiberg écht een spraak-makende locatie. Een ruimte die bij iedereen indruk maakt!

   Rieten Hooiberg Buitenplaats Vlaardingen

   Rieten Hooiberg

   De rieten hooiberg met zijn rieten dakbedekking en originele houten roeden is uniek. De locatie heeft een échte authentieke uitstraling. 

   Vergaderlocatie de Stal

   De Stal

   De stal is de plek waar vroeger de koeien stonden en is verbouwd tot een locatie met een grote bar en ruime dansvloer.