Verjaardag vieren

Uw verjaardag op een uniek plekje

Samen met familie & vrienden genieten van een feestje

Uw verjaardag vieren op een bijzondere feestlocatie in Vlaardingen? Buitenplaats Vlaardingen is dè locatie voor het vieren van uw verjaardag. Met verschillende unieke binnen – en buitenlocaties is er voor zowel kleine als grote groepen een geschikte ruimte. U vindt Buitenplaats Vlaardingen op steenworp afstand van Rotterdam.

Verjaardag vieren in Vlaardingen

Verjaardag vieren op een unieke plek in Vlaardingen

U bent jarig en wilt dat samen met vrienden en familie vieren? U wilt de kinderen, klein kinderen en achterkleinkinderen en de broers, zussen, neven en nichten allemaal uitnodigen. U bent op zoek naar een mooie en geschikte locatie waar iedereen, ook de kleinkinderen, het naar hun zin hebben. Waar iedereen met een gezellige warme en ontspannen sfeer kan genieten van een hapje en een drankje. Buitenplaats Vlaardingen, de feestlocatie bij uitstek, voor jong en oud.

De Buitenplaats Vlaardingen is gelegen aan het begin van de Zuidbuurt. Het mooiste stukje van Vlaardingen met voldoende gratis parkeerplaatsen en op 5 minuten lopen van station Vlaardingen – West. Op steenworp afstand van Rotterdam en midden in het groen!

 

Heerlijke plek, ook voor de kinderen

Kinderen vermaken zich altijd prima bij Buitenplaats Vlaardingen. Door de ruimte die de locatie te bieden heeft hebben kunnen de kinderen lekker ravotten wat ze dat heerlijke vrije gevoel geeft. Daarnaast hebben we skelters staan, een glijbaantje, een zandbak en een kinderhuisje.

Geen zin in de rommel thuis? Vier dan uw verjaardag bij Buitenplaats Vlaardingen. Gezellig borrelen aan het einde van de middag of liever met elkaar dineren? Eventueel aansluitend nog een feestje met een DJ? Ook dan kan bij Buitenplaats Vlaardingen. Onderstaand vindt u een onze receptie arrangementen voor een gezellige borrel middag. Liever een diner of een knalfeest? Bekijk meer mogelijkheden en prijzen.

Receptie-arrangement 1
€ 17,50 p.p.
2 uur drankuitkoop o.b.v. bier, fris en wijn, koffie, thee, vieux en jenever
Nootjes op de tafels
2 hapjesrondes (1x warm en 1x koud)
warm: bittergarnituur
koud: kaas en worst
Locatiehuur
Receptie-arrangement 2
€ 23,00 p.p.
3 uur drankuitkoop o.b.v. bier, fris en wijn, koffie, thee, vieux en jenever
nootjes op de tafels
3 hapjesrondes (2x warm en 1x koud)
warm: bittergarnituur, mini-pizza
koud: kaas en worst
Locatiehuur

Borrelen & Vieren

Komt u met meer dan 15 personen?

Individuen en kleine groepen tot 15 personen kunnen gebruik maken van ons restaurant gedeelte, plaatsnemen op ons terras of lekker onderuit zakken op een kleedje in de boomgaard.

Voor groepen boven de 15 personen bieden we speciale arrangementen aan. Uw verjaardag vieren buiten de deur? Of gezellig lunchen, borrelen of dineren met familie, vrienden of collega's? Groepen boven de 15 personen zitten bij ons altijd in een eigen exclusieve ruimte.

Meer dan 15 personen?

< NEE, minder dan 15 personen JA, meer dan 15 personen >