Trouwen in het groen

Trouwen in het groen is bijzonder. Een mooie natuur op een van de mooiste dagen van uw leven. Veel groen, mooie bloemen en een rustgevend geluid van de vogels om u heen.

trouwen-in-het-groen

Trouwen in het groen – Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen geeft u de mogelijkheid om buiten te trouwen, in het groen met een rustgevende en natuurlijke omgeving. Een groene bruiloft is een bijzondere ervaring. Buitenplaats Vlaardingen behoort tot één van de groenste locaties van Nederland.

Even weg van de drukte maar tijd voor jezelf en voor elkaar. Dit is iets wat gebeurd bij Buitenplaats Vlaardingen. Dit komt door de vele natuur en omdat er geen drukte om het terrein heen is.

Buitenplaats Vlaardingen heeft veel groen op het terrein en is dus ideaal voor een groene bruiloft. Door de vele bomen en de groene omgeving heeft u een bruiloft midden in de natuur. Buitenplaats Vlaardingen heeft een fraaie boomgaard waar uw ceremonie in stijl kan plaatsvinden. Liever trouwen in een bos, omringd door de mooiste bomen? Ook dat kan! Buitenplaats Vlaardingen is veelzijdig en biedt u een unieke mogelijkheden voor uw bruiloft. Van ceremonie, tot receptie, tot feest.

Interesse? Bekijk onze speciaal samengestelde bruidsarrangementen.

Trouwen in het groen

Trouwen in het groen- Buitenplaats Vlaardingen

Uw ceremonie en het feest kunnen allemaal op één locatie want Buitenplaats Vlaardingen is een officiële trouwlocatie. Uw ceremonie in de natuur en uw feest op het terras van een van de locaties van Buitenplaats Vlaardingen. Buitenplaats Vlaardingen beschikt over verschillende locaties. Allemaal voorzien van een eigen bar, toiletten en een terras.