Lunchen in Vlaardingen

lunchen in Vlaardingen- Buitenplaats VlaardingenLunchen in Vlaardingen? Buitenplaats Vlaardingen biedt je de mogelijkheid om gezellig te lunchen midden in het groen. U kunt op ons terras genieten van de bomen, de vogels en de rest van de natuur. Door de gezellige sfeer op ons terrein, ons spontane en vriendelijke personeel en door de mooie natuur geniet je in alle rust van je lunch. Neem plaats op een van de terrassen of ga lekker in de boomgaard zitten. Op ons terrein kun je gewoon even genieten. Weg van de drukte en tijd voor jezelf en voor elkaar.

Zakelijk lunchen in Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is perfect geschikt voor een zakelijke lunch. Met gratis parkeergelegenheid,  gratis wifi en goede bereikbaarheid is Buitenplaats Vlaardingen een ideale locatie voor een zakelijke lunch. De natuur, de rust, het groen, de ruimte zorgen voor een inspirerende ambiance.

lunchen in vlaardingen

Komt u lunchen in Vlaardingen bij de Buitenplaats? Buitenplaats Vlaardingen is in de zomermaanden (april tot en met september) geopend van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:30 uur. Bekijk hier de terraskaart.

Borrelen & Vieren

Komt u met meer dan 15 personen?

Kleine groepen tot 15 personen kunnen op zondag gebruik maken van ons restaurant gedeelte en genieten van een ambachtelijke High Tea, High Brunch, High Wine of High Beer.

Voor groepen boven de 15 personen bieden we speciale arrangementen aan. Uw verjaardag vieren buiten de deur? Of gezellig lunchen, borrelen of dineren met familie, vrienden of collega's? Groepen boven de 15 personen zitten bij ons altijd in een eigen exclusieve ruimte.

Meer dan 15 personen?

< NEE, minder dan 15 personen JA, meer dan 15 personen >