Ontbijt & Lunch

Geniet van een heerlijk ontbijt of smaakvolle lunch op de mooiste plek van Vlaardingen. Midden in het groen geniet je in alle rust & ruimte van de lekkerste broodjes!

Midden in het groen

Unieke ligging midden in het groen van natuurgebied Midden-Delfland

Heerlijk verassend

Volop genieten in een prachtige boomgaard

Het echt 'Feel Good' gevoel

Voel je welkom en ervaar de gemoedelijke sfeer

Wandelen & Fietsen

Wandel of fiets zo het omliggende natuurgebied in

Lunchen of ontbijten midden in het groen

Lunchen in Vlaardingen? Buitenplaats Vlaardingen bied je de mogelijkheid om samen met familie en vrienden  te genieten van een heerlijk ontbijt of een smaakvolle lunch. En dat ook nog eens midden in het groen, omringd door bomen, vogels en de rest van de prachtige natuur. Door de gezellige sfeer op ons terrein, ons spontane en vriendelijke personeel en door de mooie natuur geniet je in alle rust van je ontbijt of lunch. Bij Buitenplaats Vlaardingen is het écht genieten. Weg van de drukte en tijd voor jezelf en voor elkaar!

Buitenplaats Vlaardingen is alleen open op reservering voor groepen vanaf 20 personen! 

Ontbijt / Lunch

Midden ‘in het groen’ ontbijten of lunchen? Dat kan bij Buitenplaats Vlaardingen. Wij bieden verschillende ontbijt- & lunchbuffetten aan. Een bijzonder ontbijt / lunch vind je bij Buitenplaats Vlaardingen!

Lunch standaard
€ 15,15 p.p. excl. btw
2 harde of zachte broodjes belegd met vleeswaren en kaas p.p.
1 Krentenbol of eierkoek
1 stuks handfruit
vruchtensap

Voor groepen vanaf 20 personen en enkel op reservering!

Zakelijk lunchen in Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is perfect geschikt voor een zakelijke lunch. Met gratis parkeergelegenheid,  gratis wifi en goede bereikbaarheid is Buitenplaats Vlaardingen een ideale locatie voor een zakelijke lunch. De natuur, de rust, het groen, de ruimte zorgen voor een inspirerende ambiance.