Feestlocatie Vlaardingen

Unieke feestlocatie in Vlaardingen

Op zoek naar een unieke feestlocatie? Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie bij uitstek voor een spetterend feest! Met meerdere locaties is er zowel voor kleine als grote groepen een geschikte feestlocatie.

Buitenplaats Vlaardingen is een unieke feestlocatie, je raad het al…. in Vlaardingen. Met 3 unieke feestlocaties hebben wij geschikte ruimtes voor zowel kleine vanaf 20 personen tot grote groepen tot ca 400 personen. Naast prachtige binnenlocaties beschikt Buitenplaats Vlaardingen ook verschillende buitenlocaties. War dacht je van een feestje in onze boomgaard? Of liever met de voetjes in het zand op de zandvlakte in ons bosgebied? Of liever een in ons Afrikaanse dorp, waar je een authentieke Afrikaanse tent vind met een eigen unieke sfeer. 

Buitenplaats Vlaardingen biedt dus zowel binnenlocaties als buitenlocaties voor een spetterend feest in Vlaardingen. Feestje vieren? Voor welke gelegenheid ook, wij helpen je graag verder!

Feestje vieren? Feeslocatie Vlaardingen, Westland & omstreken

Locatie Bedrijfsfeest

Ook voor een bedrijfsfeest is Buitenplaats Vlaardingen een perfecte feestlocatie. Wij hebben al voor diverse bedrijven zoals Dirk van der Broek, Gamma, Nature’s Pride een mooi bedrijfsfeest mogen organiseren. Buitenplaats Vlaardingen is nauw verbonden met Evenman Bedrijfsevents. Evenman Bedrijfsevents is een evenementenbureau voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en andere actieve uitjes. De activiteiten en bedrijfsfeesten van Evenman zijn grensverleggend en uitdagend maar toch voor iedereen haalbaar. Door ons professionele team is er oog voor elke deelnemer en kan er flexibel worden ingespeeld op onverwachte zaken.

Locatie bedrijfsfeest Westland

Ook steeds meer Westlandse bedrijven weten de weg naar Buitenplaats Vlaardingen te vinden als feestlocatie voor een bedrijfsfeest. Op slechts 10 auto minuten van het Westland vind je onze prachtige feestlocatie. Met gratis parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer zijn wij dè perfecte locatie voor een bedrijfsfeest in de omgeving van het Westland.

Wat dacht u van?

  • Casino avond
  • Glitter en Glamour avond
  • Thema feesten
  • Feestavond met DJ

Feest vieren?

Perfect bereikbaar, eigen parkeergelegenheid en geschikt voor zowel kleinere als grote groepen. Feestavonden staan garant voor muziek, slingers, gezelligheid en een groot feest. Wij hebben aandacht voor alles en verzorgen jouw feest tot in de puntjes. Neem contact met ons op voor meer informatie.