Bedrijfsuitjes

IDEA Certified Agency

Pubquiz

Ben je op zoek naar een leuke en interactieve manier om het teamgevoel te versterken en de band tussen collega’s te verbeteren? Dan is onze pubquiz een perfecte optie voor jouw bedrijfsuitje of -feest! Een middag- of avondvullend programma onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes! In kleine teams gaan jullie in verschillende rondes strijden om de meeste punten!

27,50

14 – 200 personen 2 uur
27,50 Vlaardingen
14 – 200 personen
2 uur
27,50
Vlaardingen
Categorie: Tag:

Pubquiz bedrijfsuitje organiseren? Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje / -feest met onze pubquiz! Ben je op zoek naar een leuke en interactieve manier om het teamgevoel te versterken en de band tussen collega's te verbeteren? Dan is onze pubquiz een perfecte optie voor jouw bedrijfsuitje of -feest! Een middag- of avondvullend programma onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes! In kleine teams gaan jullie in verschillende rondes strijden om de meeste punten!

Onze enthousiaste quizmasters nemen jou en je collega's mee door verschillende thema's en onderwerpen, van geschiedenis en cultuur tot sport en entertainment. Bij de pubquiz komen diverse vragen rondes voorbij in de vorm van een muziekfragmenten, plaatjes ronde en vragen met uiteenlopende onderwerpen. Met de gekste vragen en uitdagende opdrachten zorgen we ervoor dat iedereen betrokken blijft en de grootste lol heeft.

Onze pubquiz kan worden aangepast aan jouw bedrijf, team of branche waardoor de vragen goed aansluiten bij de groep. Uiteraard mag een lekker hapje en drankje niet ontbreken. We bieden ook een breed scala aan horeca opties, van hapjes en drankjes tot volledige maaltijden.

De pubquiz is niet alleen leuk en vermakelijk, maar het biedt ook de perfecte gelegenheid om de samenwerking en communicatie binnen jouw team te verbeteren. Door samen te werken en te overleggen over mogelijke antwoorden, zullen jouw collega's hun teamgeest versterken!

Kies voor een onvergetelijk bedrijfsfeest en boek vandaag nog onze pubquiz. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Wij kijken er naar uit om samen met jou en je collega's een geweldige avond te beleven!

Ga voor zekerheid met een IDEA bureau

IDEA vertegenwoordigt zo’n 60 toonaangevende en onafhankelijke livecommunicatie- en eventbureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij sinds 2002 de voorhoede van de Nederlandse eventwereld. 

Het IDEA-keurmerk is gekoppeld aan de volgende vijf garanties.

1. Financieel gezond 

2. Transparant zakendoen 

3. Gepassioneerd vakmanschap 

4. Altijd goed verzekerd 

5. Deskundigheid in wet- & regelgeving 

Evenman Bedrijfsevents verzorgd in samenwerking met Outdoor Forest alle bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen. Evenman is lid van IDEA. Zo weet jij zeker dat het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Een op de zes Nederlandse top 500-bedrijven werkt uitsluitend met IDEA-bureaus.

Daarom Buitenplaats Vlaardingen!

Centraal tussen Rotterdam, Den Haag en Delft vind je deze bijzonder veelzijdige locatie voor jou bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje!

N

Van 20 tot 1500 personen

N

Ruim 3,5ha evenemententerrein

N

Eigen bos met outdoor activiteiten

N

Unieke ligging in een natuurgebied

N

Prachtige binnen- & buitenruimtes

N

Goed bereikbaar per auto en OV

Golfclinic bal volgen
activiteiten terrein Buitenplaats Vlaardingen
bedrijfsuitje quad rijden Vlaardingen
Bedrijfsuitjes - outdoor terrein - Buitenplaats Vlaardingen
Bedrijfsuitje workshop boogschieten
Bedrijfsuitje expeditie robinson - katapult schieten