Cultuur in de polder, ook op de Buitenplaats Vlaardingen!

Zondag 7 oktober, wordt de jaarlijkse Polderparade weer georganiseerd, de culturele zondagmiddag voor jong en oud! Ook de Buitenplaats Vlaardingen staat deze middag bol van de culturele activiteiten, een hapje en een drankje.

Zo kun je aanschuiven bij een schrijfworkshop, deelnemen aan een flamenco workshop en kennismaken met droedelen (een vorm van schetsen/tekenen zonder of met duidelijk doel) o.l.v. schilderes Beaty Czeto. Daarnaast staat een professionele trainer klaar om de beginselen van het handboogschieten bij te brengen en kun je getuige zijn van schapendrijven in de polder.

Slotstuk van de middag is een danspreview van BROOS, Conny Janssen’s nieuwste theatervoorstelling die in januari 2019 in première gaat. In de Glazen Hooiberg vertonen twee dansers – Martijn Kappers en Mariko Shimoda –  work in progress: een duet uit de sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven.

Voor een volledig overzicht van de activiteiten tijdens de Polderparade: www.polderparade.nl. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Polderparade 2018 - Buitenplaats Vlaardingen

Borrelen & Vieren

Komt u met meer dan 15 personen?

Kleine groepen tot 15 personen kunnen op zondag gebruik maken van ons restaurant gedeelte en genieten van een ambachtelijke High Tea, High Brunch, High Wine of High Beer.

Voor groepen boven de 15 personen bieden we speciale arrangementen aan. Uw verjaardag vieren buiten de deur? Of gezellig lunchen, borrelen of dineren met familie, vrienden of collega's? Groepen boven de 15 personen zitten bij ons altijd in een eigen exclusieve ruimte.

Meer dan 15 personen?

< NEE, minder dan 15 personen JA, meer dan 15 personen >