Feest vieren in Vlaardingen

Feest vieren in Vlaardingen? Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie bij uitstek voor een spetterend feest in Vlaardingen! Met meerdere locaties is er zowel voor kleine als grote groepen een geschikte feestlocatie.

Feest vieren in Vlaardingen?

Buitenplaats Vlaardingen is nauw verbonden met Evenman Bedrijfsevents. Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, particulieren uitjes, actieve uitjes en particuliere feesten kunt u bij ons terecht. Onze activiteiten zijn grensverleggend en uitdagend maar toch voor iedereen haalbaar. Door ons professionele team is er oog voor elke deelnemer en kan er flexibel worden ingespeeld op onverwachte zaken.

Perfect bereikbaar, eigen parkeergelegenheid en geschikt voor zowel kleinere als grote groepen. Feestavonden staan garant voor muziek, slingers, gezelligheid en een groot feest. Wij hebben aandacht voor alles en verzorgen uw feest tot in de puntjes.

Wat dacht u van?

  • Casino avond
  • Glitter en Glamour avond
  • Kunst van het feesten
  • Allround feesten

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Borrelen & Vieren

Komt u met meer dan 15 personen?

Kleine groepen tot 15 personen kunnen op zondag gebruik maken van ons restaurant gedeelte en genieten van een ambachtelijke High Tea, High Brunch, High Wine of High Beer.

Voor groepen boven de 15 personen bieden we speciale arrangementen aan. Uw verjaardag vieren buiten de deur? Of gezellig lunchen, borrelen of dineren met familie, vrienden of collega's? Groepen boven de 15 personen zitten bij ons altijd in een eigen exclusieve ruimte.

Meer dan 15 personen?

< NEE, minder dan 15 personen JA, meer dan 15 personen >