Uw verjaardag vieren op een unieke feestlocatie in Vlaardingen? Buitenplaats Vlaardingen is de de locatie het vieren van uw verjaardag. Met verschillende unieke locaties, een schitterende buitenruimte is er voor zowel kleine als grote groepen een geschikte ruimte. U vindt Buitenplaats Vlaardingen op steenworp afstand van Rotterdam.

Verjaardag vieren in Vlaardingen

U bent jarig en wilt dat samen met vrienden en familie vieren? U wilt de kinderen, klein kinderen en achterkleinkinderen en de broers, zussen, neven en nichten allemaal uitnodigen. U bent op zoek naar een mooie en geschikte locatie waar iedereen, ook de kleinkinderen, het naar hun zin hebben. Waar iedereen met een gezellige warme en ontspannen sfeer kan genieten van een hapje en een drankje. Buitenplaats Vlaardingen, de feestlocatie bij uitstek, voor jong en oud!

Verjaardag vieren Vlaardingen - midden in het groen

De Buitenplaats Vlaardingen is gelegen aan het begin van de Zuidbuurt. Het mooiste stukje van Vlaardingen met voldoende gratis parkeerplaatsen en op 5 minuten lopen van station Vlaardingen – West. Op steenworp afstand van Rotterdam en midden in het groen!