Vergaderzalen

Buitenplaats Vlaardingen beschikt over meerdere zalen. De bovenkamers van de herenboerderij zijn verbouwd tot moderne, sfeervolle ruimtes waar u in echte authentieke sfeer kunt vergaderen, trainen of brainstormen. Ook voor originele vergaderbreaks kunt u terecht bij Buitenplaats Vlaardingen, wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsroute of skaten door het prachtige Midden Delfland. Of maak even met elkaar plezier met een aantal ludieke spellen om het hoofd weer even leeg te maken. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

De zalen van Buitenplaats Vlaardingen

Rieten Hooiberg PICT0133De Rieten Hooiberg staat naast de stal van de herenboerderij en is dus een locatie op zich. Deze geweldige ruimte is circa 70 vierkante meter en biedt plaats voor 20 tot 40 personen afhankelijk van de opstelling. Door de glazen spijlen komt er veel licht binnen en heeft u echt contact met de natuur. Kortom; een enorm inspirerende ruimte welke uitermate geschikt is voor brainstormsessie en meer! Prijs per dagdeel: € 165,00.

Glazen Hooiberg Glazen-HooibergDe Glazen Hooiberg is weer zo'n unieke locatie. Met wanden van glas heb je echt het contact met de natuur. Door middel van een corridor is de hooiberg verbonden met de stal, dus deze 2 locaties zijn te koppelen. De Glazen Hooiberg is daarentegen een volwaardige locatie met een eigen bar, terras en toiletten. Deze geweldige ruimte is circa 100 vierkante meter en biedt plaats voor 20 tot 80 personen afhankelijk van de opstelling. Door het glas komt er veel licht binnen en heeft u echt contact met de natuur. Kortom; een enorm inspirerende ruimte welke uitermate geschikt is voor brainstormsessies! Prijs per dagdeel: € 200,00.

Gruttozaal
Vergaderzaal VlaardingenDe Gruttozaal bevindt zich op de eerste etage van de herenboerderij. De bovenkamers in de herenboerderij zijn verbouwd tot moderne, sfeervolle vergaderzalen waar u authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. De Gruttozaal is circa 32 vierkante meter en biedt ruimte voor 16 tot 30 personen afhankelijk van de opstelling.
Prijs per dagdeel: € 140,00

Kievitzaal Vergaderzaal VlaardingenDe Kievitzaal bevindt zich op de eerste etage van de herenboerderij. De bovenkamers in de herenboerderij zijn verbouwd tot moderne, sfeervolle vergaderzalen waar u authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. De Kievitzaal is circa 40 vierkante meter en biedt ruimte voor 18 tot 35 personen afhankelijk van de opstelling. Prijs per dagdeel: € 140,00.

Grutto & Kievitzaal foto 5Het is middels een schuifwand mogelijk om de Gruttozaal en de Kievitzaal aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een ruimte van circa 72 vierkante meter welke plaats biedt voor 34 tot 65 personen. Vergaderen met grote groepen kan perfect in deze ruimte. Prijs per dagdeel: € 280,00.

Zambezi Lodge Dzambezi-inside_edite Zambezi Lodge biedt u een mooi uitzicht op de boomgaard en is ideaal voor uw vergadering. Deze compleet nieuw opgezette ruimte bevindt zich midden in het bos en beschikt over een eigen terras. De sfeervolle Lodge geeft u het echte landelijke gevoel. De Zambezi Lodge biedt plek voor circa 15 personen. Prijs per dagdeel: € 120,00.

Dagdelen & tijden

Dagdeel 1 van 08.00 uur tot 13.00 uur
Dagdeel 2 van 13.00 uur tot 18.00 uur
Dagdeel 3 van 18.00 uur tot 23.00 uur meerprijs € 50,00 in combinatie met dagdeel 2
 

Reserveer Direct!

Faciliteiten

Standaard zijn de ruimtes voorzien van:
- 1 flipover
- 1 projectiescherm

Mogelijk aanvullende faciliteiten zijn:
- Laptop à € 75,00 per dag
- Beamer à € 95,00 per dag
- Flipover (extra) à € 13,50 per dag

Op onze locatie is gratis wifi beschikbaar.

Reacties

"Vriendelijk, gastvrij en goed verzorgd" "Uitstekende service en betaalbaar"

Online Offerte

Binnen 10 minuten een vergaderofferte in uw Inbox? Dat kan met ons online offerte- en reserveringssysteem. Boekt u online, dan ontvangt u een gratis bittergarnituur als afsluiting van uw vergadering en u betaalt tevens geen administratiekosten. Vraag vandaag nog uw eerste OFFERTE online aan!

Efficiënt vergaderen

Medewerkers voeren gemiddeld 5,6 uur per week overleg. Maar liefst 69% levert niets op.

Hoe vergader je zo efficiënt mogelijk? 
1. Zorg voor een duidelijke structuur!
- omschrijf een duidelijk doel
- stel een actiegerichte agenda op
- geef aan wat er wordt verwacht van de deelnemers
- maak een tijdsplanning (per agendapunt)
2. Beperk het aantal vergaderingen tot wat absoluut noodzakelijk is,
3. Nodig alleen betrokken personen uit,
4. Trek conclusies en hak knopen door, daar zijn vergaderingen voor,
5. Evalueer en doe iets met deze evaluatie.

Meer vergadertips?

* indicates required