KUNST VAN HET FEESTEN

Een feest organiseren is niet zomaar iets. Buitenplaats Vlaardingen helpt u bij het samenstellen van een spetterend feest. De avond begint met een demonstratie van topjongleurs, gericht op uw bedrijf. Heeft de directeur zin om mee te doen? Geen probleem! Daarna de opening en dan begint het feest. Verschillende workshops en activiteiten waar u aan deel kunt nemen om in de sfeer te komen en dan is het tijd voor een spetterend feest. Diverse artiesten kunnen voor u worden ingehuurd en samen met een optreden van een fantastische feestband bent u gegarandeerd van succes! Muziek, cabaret, jongleren, dans, schilderen, fotografie, video, acteren, u kunt het zo gek niet bedenken of de Buitenplaats verwerkt het voor u in uw programma.

Het programma

Uw gasten worden ontvangen in de juiste sfeer en ambiance met een hapje en drankje. De locatie beschikt over meerdere ruimtes die feestelijk en sfeervol zijn ingericht. Na een centrale opening, welke in iedere ruimte door middel van videoschermen te zien zijn, kan het buffet worden geopend. Rond 21.00 uur barst het programma los. Tip: u wilt als management niet in de ivoren toren, maar zoekt naar een directe lijn met het personeel. Stel u dan zichtbaar op en neem uw positie in bij bijvoorbeeld de uitreiking van het welkomstdrankje bij binnenkomst, verwijs uw gasten naar garderobe en feestzalen. Een persoonlijke benadering dus naar uw gasten toe.

De opening

De feestavond kan starten met een meer dan uitstekende demonstratie van topjongleurs met een metafoor speciaal gericht op uw bedrijf en uw situatie. In overleg kan de directeur/ directie een prominente rol spelen tijdens deze opening. Na deze opening kan de directeur hierop inhaken en een welkom heten. In de loop van de avond vinden er, verspreid over de locatie, diverse verrassende activiteiten en workshops plaats, waar de gasten vrijblijvend aan deel kunnen nemen.

Het feest

Centraal staat het feest met het bijbehorende feestgevoel. Een spetterende avond waar de mensen nog lang over na zullen praten. Wij kunnen u uiteraard diverse voorstellen doen betreffende optredens van bekende Nederlandse topartiesten als René Froger, Gordon enzovoort. Gecombineerd met een optreden van een spetterende feestband bent u gegarandeerd van succes! Hiernaast kunnen wij u diverse voorstellen doen voor activiteiten die gedurende de avond op de locatie plaatsvinden, waardoor de feestavond een bewegend karakter krijgt. Ons motto: een feestavond met voor een ieder wat wils. De Kunst van het Feesten kan als een rode draad door het programma heen lopen. Wij doen u hierbij al een aantal suggesties.

De Kunsten

MuziekKunst: De spetterende feestband ‘De Helden van 06-11’ beschikken over een flinke dosis heldenmoed. Het brede repertoire, bestaande uit Dance Classics en All time favourites. In hoog tempo aan elkaar gespeeld zijn gekozen volgens drie ijzeren selectiecriteria; herkenbaar, dansbaar en fun om te spelen. JongleerKunst: Jongleerworkshop onder leiding van professionele jongleurs. Voor degene die enthousiast zijn geworden na de spectaculaire openingsshow. CabaretKunst: De kunst van het lachen! Een mini voorstelling Improvisatie-Cabaret door twee jonge enthousiaste cabaretiers begeleidt door een pianist. Hun sterke kant is interactie met het publiek, dus laat u verrassen! DansKunst: Een salsaworkshop is verrassend, swingend en luchtig. Luister, geniet en dans en trek collega of partner mee de dansvloer op. SchilderKunst: Op de avond kan iedere gast zijn bijdrage leveren aan het gezamenlijke drieluik. Onder leiding van een professionele kunstenares wordt dit zeker een succes. Het drieluik kan aan het einde van de avond worden gepresenteerd en krijgt uiteraard na afloop een mooi plekje! Meerprijs v.a. € 20,- p.p. buffet en v.a. € 35,- p.p. diner. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.