TERRASKAART

Buitenplaats Vlaardingen ligt midden in het groen. Omringd door de natuur geniet je van alle rust en ruimte die deze locatie te bieden heeft. Neem plaats op 1 van de terrassen of ga lekker in de boomgaard zitten. Echt een plek waar je volop van het leven kan genieten. Je voelt je even alsof je op vakantie bent. Even weg uit de drukte en tijd voor jezelf. Geniet op het heerlijke terras van een hapje en een drankje van de terraskaart. Of beleef een gezellige High Tea, High Wine of High Beer op een unieke locatie. Daarnaast is er bij Buitenplaats Vlaardingen is altijd wat te doen! Zowel voor kinderen, volwassenen, senioren als gezinnen. Een wandeling of fietstocht maken in het natuurgebied? Of toch liever quad rijden of 4×4 rijden?
Boomgaard

Onderstaand vindt u de terraskaart.

Terraskaart 2018

Tafel reserveren?

Wil je met een groepje komen genieten van heerlijke hapjes & drankjes en wil je er zeker van zijn dat er een tafel voor je beschikbaar is? Voor groepen vanaf 5 t/m 14 personen is het mogelijk om een tafel te reserveren middels onderstaand reserveringsformulier.

Voor groepen vanaf 15 personen is het noodzakelijk om een exclusieve ruimte te reserveren. Meer informatie over de mogelijkheden voor groepen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

geopend op zaterdag en zondag