KOOKWORKSHOP

Kookworkshop Buitenplaats Vlaardingen v.a. € 50,- p.p.

kookworkshop Een kookworkshop is een gezellig, origineel, leerzaam en teambuildend bedrijfsuitje, familiefeest of personeelsfeest. De workshop staat onder leiding van een professionele kok, welke u bij ontvangst een welkomsthapje zal uitreiken, die samen met u diverse smakelijke gerechtjes zal bereiden. Daarbij kan hij u meer informatie geven over de diverse kruiden en mise en place. Al gerechten te samen zijn maaltijd vervangend. Gedurende de workshop zullen de gerechtjes genuttigd worden. De gerechtjes kunnen door de gasten geserveerd worden aan elkaar of de groep kan aan tafel plaatsnemen in in ons gezellige restaurant, waar ook de workshop plaatsvindt.
De kosten zijn € 50,- per persoon incl. drankjes. De drankjes zijn op basis van bier, fris, wijn, koffie en thee uitkopen gedurende de 3 uur van de kookworkshop.
Na de maaltijd gaat u met een voldaan gevoel huiswaarts en heeft u een gezellige, smakelijke avond beleefd met elkaar.
Prijs vanaf € 50,- p.p.
Duur Afhankelijk van uw wensen, maar in de basis circa 3 uur
Inclusief - welkom met een proefhapje - begeleiding door professionele kok - drankjes op basis van bier, fris, wijn, koffie & thee
Optioneel GPS of nordicwalking, meerprijs € 10,00 p.p.
Reserveren is mogelijk vanaf 10 personen. Workshops kunnen aangevuld worden met een bijpassende wijnproeverij (meerprijs € 20,- p.p.). De duur van een kookworkshop bedraagt circa 3 uur. Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW.