Centraal gelegen in het natuur- en recreatiegebied Midden Delfland ligt, nabij de Krabbeplas en de golfbaan, Buitenplaats Vlaardingen. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor uw bruiloft, feest, bedrijfsuitje of ander evenement. De Boomgaard is centraal gelegen op de Buitenplaats. Een prachtige locatie voor bijvoorbeeld een lunch of picknick. Geniet van de rust, het uitzicht en de fruitbomen. Rondom de Buitenplaats zijn er allerlei mogelijkheden voor activiteiten. Wat dacht u van quad rijden, handboogschieten, boerengolf, 4x4 rijden of een challange/survival parcours? In 2013 was de WOS bij Buitenplaats Vlaardingen op bezoek. In deze uitzending krijgt u een beter beeld van alle mogelijkheden van Buitenplaats Vlaardingen.

De locaties van Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen heeft diverse ruimtes beschikbaar. Naast onderstaande ruimtes kent de Buitenplaats ook nog diverse vergaderzalen.

De Stal

trouwlocatie_DeStalDe stal met zijn originele steunbalken en raampjes is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte met lange koloniale tafels, een grote bar en een dansvloer. De bovenkamers in de herenboerderij zijn verbouwd tot moderne, sfeervolle vergaderzalen. De ruimte wordt zo aangepast dat deze past bij de doelgroep en het aantal personen, opdat de exclusiviteit/ intimiteit gewaarborgd blijft (zeer geschikt van circa 80 tot 350 personen).

De Hooiberg

hooiberg21De Hooiberg is sfeervol, authentiek en geeft u de mogelijkheid midden in de natuur te zitten. Door de glazen spijlen zit u binnen, maar toch ook buiten. Dit maakt deze locatie absoluut uniek. De hooiberg is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Het heeft een eigen terras, een eigen bar en eigen toiletten. Ideaal voor een receptie tot circa 80 personen.

De Glazen Hooiberg

Glazen-HooibergDe Glazen Hooiberg is volledig gerenoveerd. Deze ruimte is de perfecte locatie voor uw receptie, bijeenkomst, barbecue of feest op een mooie zomerdag. De glazen hooiberg is rondom voorzien van glas en heeft zijn eigen faciliteiten als een bar, toiletten en terras. U zit midden in het groen en kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Met een schitterend en ruim eigen terras biedt deze overdekte locatie ruimte voor circa 60 personen.

De Zambezi Lodge

zambezi-lodgeDe Zambezi Lodge biedt u een mooi uitzicht op de boomgaard en is ideaal voor uw feest of vergadering. Deze compleet nieuw opgezette ruimte bevindt zich midden in het bos en beschikt over een bar, voldoende zitplaatsen en een eigen terras. De sfeervolle Lodge geeft u het echte landelijke gevoel. De Zambezi Lodge biedt plek voor circa 15 personen. In combinatie met het terras kan dit oplopen tot circa 50 personen.

De Workshop Lodge

Kookworkshop-lodgeDe Workshop Lodge is speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten workshops, zoals koken of schilderen. Tevens biedt het ook ruimte voor vergaderingen. De gezellige ruimte middenin het bos zorgt voor een rustieke omgeving en biedt plaats voor ongeveer 25 personen. Ook de Wokshop Lodge heeft een kleinschalig eigen terras.

De Marokkaanse tent

Marrokaanse-tentDe Marokkaanse tent vindt u midden in ons eigen bos. Net zoals in Noord - Afrika, wordt u ontvangen met een heerlijk kopje munthee, daarna schoenen uit en naar binnen het tapijt op. Eenmaal binnen ervaart u de cultuurverandering en vergeet helemaal hoe het er buiten uitziet. De authentiek gedecoreerde tent met haar tapijten en kussens op de vloer, zorgen voor de juiste ambiance.

Het Evenemententerrein

Quadrijden-2011-6Het Evenemententerrein van Buitenplaats Vlaardingen met biedt tal van mogelijkheden voor diverse actieve programma's voor uw teamdag, bedrijfsuitje of familiedag. Alles kan, tenzij het tegendeel blijkt! Wat dacht u van quad rijden, 4x4 rijden, handboogschieten, boerengolf of een challange parcours? Kijk voor al onze actieve evenementen op www.evenman.nl.