Bruiloften

Wilt u trouwen in Vlaardingen? Buitenplaats Vlaardingen is een schitterende trouwlocatie. Uw huwelijksdag moet een dag zijn om nooit te vergeten. Voltrek daarom uw huwelijk op Buitenplaats Vlaardingen. Als groenste locatie van Nederland heeft deze locatie alles in huis om van uw huwelijksdag een dag te maken om nooit te vergeten. Wij verzorgen de hele dag naar úw wensen. Wat dacht u van trouwen in een geheel gerenoveerde hooiberg, dat is pas uniek! Afhankelijk van het aantal gasten kan het feest plaatsvinden in De Stal. Met zijn originele steunbalken en raampjes zorgt de stal voor een unieke ambiance. Bij Buitenplaats Vlaardingen is het allemaal mogelijk. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er verschillende mogelijkheden en ruimten beschikbaar.  

Trouwen in Vlaardingen > Officiële trouwlocatie

Bruidsparen kunnen elkaar het 'ja' woord geven op de Buitenplaats in Vlaardingen. Gemeente Vlaardingen heeft de Buitenplaats aangewezen tot officiële trouwlocatie. Dit betekent dat uw gehele bruiloft kan plaatsvinden op één locatie! De hooiberg is na een volledige renovatie vorig jaar gepromoveerd tot officiële trouwlocatie. Afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten kan het feest plaatsvinden in de hooiberg of in de stal. De hooiberg biedt plaats voor circa 80 personen, waar de stal ruimte heeft voor ruim 300 personen. Beide locaties zijn voorzien van de benodigde faciliteiten als toiletten, een bar en een eigen terras.  

De diverse locaties

Als groenste trouwlocatie van Nederland heeft Buitenplaats Vlaardingen alles in huis om van uw huwelijksdag een dag te maken om nooit te vergeten. Alle locaties hebben hun eigen voorzieningen zoals een bar, toiletten en een eigen terras. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden vindt u onderstaand een overzicht van de beschikbare ruimtes.
De Stal - Authentiek en sfeervol
De ouderwetse stal is de plek waar vroeger de koeien stonden en is verbouwd tot een locatie met een grote bar en ruime dansvloer. Met zijn originele steunbalken en raampjes zorgt de stal voor een authentieke uitstraling. Met de schitterende openslaande deuren en een eigen terras maakt u in de zomer gemakkelijk het contact met buiten. De stal biedt ruimte voor groepen tot circa 300 personen.
De Hooiberg - Landelijk en authentiek
De Hooiberg met zijn rieten dak en originele houten roeden is echt uniek. De locatie heeft een echte authentieke uitstraling met een inrichting van deze tijd. De houten vloer en houten bar passen helemaal in de stijl van de hooiberg. Door de vele ramen sta je in contact met de natuur. Ook de hooiberg heeft een eigen terras en biedt ruimte voor groepen tot circa 50 personen.
De Glazen Hooiberg - Landelijk en strak
De glazen hooiberg is van een latere bouwperiode en is ge-upgrade naar een volwaardige locatie met eigen faciliteiten. Waar de hooiberg echt authentiek is, is de glazen hooiberg een stuk moderner. Geen houten palen en een houten vloer, maar meer beton en een strakke inrichting. De wanden worden compleet van glas waardoor je echt in contact staat met het groen van buiten. Met de strakke inrichting geeft de glazen hooiberg weer een heel andere sfeer als de authentieke hooiberg. De glazen hooiberg biedt ruimte voor groepen tot circa 90 personen en beschikt uiteraard ook over een eigen terras.
Buitenplaats Vlaardingen biedt diverse unieke locaties aan. Allemaal met hun eigen kenmerken, inrichting en sfeer. Van authentiek tot modern. Bij Buitenplaats Vlaardingen is het allemaal mogelijk.  

Receptie, diner of spetterend feest

Aansluitend aan het 'ja' woord is het tijd voor een feestje! Uiteraard kan ook uw receptie, diner of feest plaatsvinden op de Buitenplaats. Culinaire hapjes en drankjes mogen bij dit feest natuurlijk niet ontbreken. Met ruim 20 jaar horeca ervaring, spontaan en professioneel personeel verzorgen wij alles tot in de puntjes! Buitenplaats Vlaardingen heeft voor bruiloften speciale bruidsarrangementen samengesteld. Een bruidsarrangement maakt uw trouwfeest helemaal compleet! Bekijk alle bruidsarrangementen  

Feesten

De Buitenplaats Vlaardingen is perfect geschikt als feestlocatie. Zowel voor kleine als grote groepen zijn er verschillende mogelijkheden en ruimten beschikbaar. De ‘Stal’ is de feestlocatie bij uitstek. Met een aparte, iets lager gelegen dansvloer, een schitterend lange bar, feestelijke verlichting en alle faciliteiten aan boord. Wat dacht u bijvoorbeeld van een feestavond in de vorm van een casinoavond, of liever een thema avond? Of wilt u gaan voor een echt knalfeest? Ook voor maatwerk feesten bent u bij Buitenplaats Vlaardingen aan het goede adres! In het organiseren van feesten zijn we goed. Of het nu gaat om een verjaardag van 20 personen, een feest van 200 personen, een gala van 500 of een jubileum voor uw bedrijf van 2000 of meer personen. Alles wordt tot in alle details geregeld. Een sitting dinner of een diner dansant? Alles kan, tenzij het tegendeel blijkt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de vormgeving en planning van uw feest. Van uitnodigingen tot het verzorgen van artiesten , passend binnen het door u aangegeven budget, doelstellingen en randvoorwaarden. De feesten bij Buitenplaats Vlaardingen zijn vaak net even anders, verrassend en spectaculair. Uitgangspunt is hierbij dat men nog lang napraat over ‘UW FEEST’.  

Bezichtigen

Wij proberen u zo goed mogelijk een indruk te geven van onze locatie en mogelijkheden. Bent u nog niet overtuigd? Kom onze locatie dan eens bezichtigen. Dan kunt u met eigen ogen zien wat Buitenplaats Vlaardingen zo bijzonder maakt. Bezichtig de locatie digitaal met behulp van onze virtuele tour >>> Liever fysiek langskomen? Wij laten u met plezier de hooiberg, de stal en de rest van onze locatie zien. In een persoonlijk gesprek kunnen wij direct uw specifieke wensen doornemen en aan de hand hiervan een geheel vrijblijvende offerte maken. Voor bezichtigingen belt u naar 010-435 92 22 of  vul het maak een afspraak middels het contactformulier.

10% korting op je bruiloft

Heeft u een offerte van ons ontvangen met betrekking tot uw bruiloft op de Buitenplaats Vlaardingen? Beslis binnen 1 week en ontvang 10% korting op het totale bedrag! Vraag hier of je offerte hiervoor in aanmerking komt.

Startpunt voor je bruiloft


Voordat de grote dag aanbreekt moeten er van alles geregeld worden. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen is het verstandig dit op papier te zetten. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij helpen je graag een handje >

Contact

Hulp nodig, vragen, of specifieke wensen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Neem snel contact met ons op.

010 - 43 59 222
info@buitenplaatsvlaardingen.nl
Of vul het contactformulier in